Emin Empak
Aslan Üye
- 21 Kasım 2008
- 8.345
- 70
- 1.343
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç paran var futdaş?
Hiç yoksa sana taktik veriyim. Offline season oyna biraz, 15-25bin para biriktir, orta seviye bi takım kuralım sana :ka19:
kaç parayla başlanıyorsa o kadar var abi.![]()
Hiç yok o zaman. Oyunun sana vereceği dandik kadroyla offline season oynamaya ve 15-20 biriktirmeye bak, sana ortalama bi kadro kurarım. :ka19:
tactical defendingle oynamak zorundaysam maç kazanamam. beceremedim
Kazanırsın, offline season kolay. Hem de antrenman olur işte fena mı¿
tmm başgan eyf. peki ucuz koyun satılan bir mecra var mı?
10 chemistry falan var o ne lan
Koyundan kastın nedir futdaş? Topçu ise, yok.
Max chem 10 artık. Chem style'lardan da max faidelenmek için 10 chem şart.
Koyundan kastın nedir futdaş? Topçu ise, yok.
Max chem 10 artık. Chem style'lardan da max faidelenmek için 10 chem şart.
Farkı yok ama %3 kontrat bonusu var, kulübünde toplam %50'ye kadar bonus biriktirebilirsin. 28'lik kontrat uyguladığında 42 olur.
Fellaini M/M, senin orta sahanda M/H bi adam olsa iyi olur ama istersen dene, içinde kalmasın![]()
allah allah ya bu ne bicim is arkadas kadro yapma zevkimiz vardi o da yok oldu
Örneğin M.Jol'da da %3 kontrat bonusu var, Mourinho'da da, Wenger'de de. Bunun dışında fark yoksa satayım hazır iyi fiyattan gidiyor.
Nedense şu Sandro'nun tipine ısınamadım. Bilemiyorum![]()
Nani'yi yarin kaça okuturum sence sayin Küllü? (PS3)
Bu kadar erken satın alma, fiyatlar çok pahalı olur nitekim... Ya Fifa Points al, pack şansının iyi olması için dua et, ya da maç oyna coin biriktir...
Ainen yav, nation link ve club linkin değerini düşürmüş barzolar.
Onun dışında fark yok fazla, chem ile ilgili fark var da boşver uzun hikaye%3'ten kastım şu, kulübünde kontrat yüzdesini arttıran ne kadar manager bulundurursan o kadar iyi. Toplamı %50 olduğunda (%50'den fazla işe yaramıyor) uyguladığın kontratların değeri artıyor. 28 uyguluyorsun, 42 kontrat uygulamış gibi oluyor.
Bu kadar erken satın alma, fiyatlar çok pahalı olur nitekim... Ya Fifa Points al, pack şansının iyi olması için dua et, ya da maç oyna coin biriktir...
Ainen yav, nation link ve club linkin değerini düşürmüş barzolar.
Onun dışında fark yok fazla, chem ile ilgili fark var da boşver uzun hikaye%3'ten kastım şu, kulübünde kontrat yüzdesini arttıran ne kadar manager bulundurursan o kadar iyi. Toplamı %50 olduğunda (%50'den fazla işe yaramıyor) uyguladığın kontratların değeri artıyor. 28 uyguluyorsun, 42 kontrat uygulamış gibi oluyor.
goodshit
demodaki ut ile oyundaki ut arasinda fark varmi peki. onu mu demek istemistin
nereden alınıyor bşgn??
Menajerin nereli olduğu ve kulübünün chemistry'e katkısını biliyorum. Ama active menajer olmasa da %3'lüklerden stok yapmamız yeterli mi o zaman max %50 kontrat bonusu için?