FIFA Ultimate Team

Farkı yok ama %3 kontrat bonusu var, kulübünde toplam %50'ye kadar bonus biriktirebilirsin. 28'lik kontrat uyguladığında 42 olur.

Fellaini M/M, senin orta sahanda M/H bi adam olsa iyi olur ama istersen dene, içinde kalmasın :D

Örneğin M.Jol'da da %3 kontrat bonusu var, Mourinho'da da, Wenger'de de. Bunun dışında fark yoksa satayım hazır iyi fiyattan gidiyor.

Nedense şu Sandro'nun tipine ısınamadım. Bilemiyorum :D:D

Bu kadar erken satın alma, fiyatlar çok pahalı olur nitekim... Ya Fifa Points al, pack şansının iyi olması için dua et, ya da maç oyna coin biriktir...

allah allah ya bu ne bicim is arkadas kadro yapma zevkimiz vardi o da yok oldu

Ainen yav, nation link ve club linkin değerini düşürmüş barzolar.

Örneğin M.Jol'da da %3 kontrat bonusu var, Mourinho'da da, Wenger'de de. Bunun dışında fark yoksa satayım hazır iyi fiyattan gidiyor.

Nedense şu Sandro'nun tipine ısınamadım. Bilemiyorum :D:D

Onun dışında fark yok fazla, chem ile ilgili fark var da boşver uzun hikaye :D %3'ten kastım şu, kulübünde kontrat yüzdesini arttıran ne kadar manager bulundurursan o kadar iyi. Toplamı %50 olduğunda (%50'den fazla işe yaramıyor) uyguladığın kontratların değeri artıyor. 28 uyguluyorsun, 42 kontrat uygulamış gibi oluyor.

Nani'yi yarin kaça okuturum sence sayin Küllü? (PS3)

Bilmiyorum dost. Fakat Nani BPL'deki en iyi sağ kanat oyuncularından ve 5* skiller olduğundan o kartı arzulayanlar çok olacaktır ve fiyatı artacaktır. İlk 2-3 haftada fiyatlar devamlı artar zaten, bikaç güne satsan şu anda satacağından fazlasını kazanabileceğinden şüphe etmiyorum.

Bu kadar erken satın alma, fiyatlar çok pahalı olur nitekim... Ya Fifa Points al, pack şansının iyi olması için dua et, ya da maç oyna coin biriktir...

Onun dışında fark yok fazla, chem ile ilgili fark var da boşver uzun hikaye :D %3'ten kastım şu, kulübünde kontrat yüzdesini arttıran ne kadar manager bulundurursan o kadar iyi. Toplamı %50 olduğunda (%50'den fazla işe yaramıyor) uyguladığın kontratların değeri artıyor. 28 uyguluyorsun, 42 kontrat uygulamış gibi oluyor.

nereden alınıyor bşgn??

Menajerin nereli olduğu ve kulübünün chemistry'e katkısını biliyorum. Ama active menajer olmasa da %3'lüklerden stok yapmamız yeterli mi o zaman max %50 kontrat bonusu için?

nereden alınıyor bşgn??

Fifa Points'i WebApp'ten alabiliyon, sağ üstte "Fifa Points" yazar, onun sağında "Get More" yazar. Her Premium Gold pack = 150 point. $10'a 1050 falan alabiliyon, farklı seçenekler de mevcut.

Menajerin nereli olduğu ve kulübünün chemistry'e katkısını biliyorum. Ama active menajer olmasa da %3'lüklerden stok yapmamız yeterli mi o zaman max %50 kontrat bonusu için?

Evet aktif olması gerekmiyor.

Misal:

9bCwESL.jpg

%28'lik managerlerim var toplamda. 28'lik kontrata 7 kontrat daha ekliyor. :)

Geri
Üst Alt