FIFA Ultimate Team

BU ARADAAA!!

orYflEw.jpg

:yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji:

Benden bi süre haber alamayabilirsiniz. :D

oyunu 20 oyroya aldım. sizce değer mi 10 oyro verip paket açmak??

26 Eylül, 1.00 am'ı bekle diyor bende hala

O kontratçıların üst üste binmesini bilmiyordum yav ben %28 bonus iyiymiş

Peki bu pace bonus vs veren antrenörler nasıl kullanılıyor @Talha Küllü ?

oyunu 20 oyroya aldım. sizce değer mi 10 oyro verip paket açmak??

ben geçen sene vermiştim ilk başlarken, pek de fark etmedi. bana koymaz 10 euro dersen aç ama hiç bir şey çıkmazsa dellenme :D

gerçi en kötü consumables stoklamış olursun çıkan adamların satışından falan rahat 3-4 tane istediğin adamı alırsın herhalde

ben geçen sene vermiştim ilk başlarken, pek de fark etmedi. bana koymaz 10 euro dersen aç ama hiç bir şey çıkmazsa dellenme :D

gerçi en kötü consumables stoklamış olursun çıkan adamların satışından falan rahat 3-4 tane istediğin adamı alırsın herhalde

on oyro bana koymaz 7 paketten 7 rare çıkıyorsa?

on oyro bana koymaz 7 paketten 7 rare çıkıyorsa?

150 puanlık paket açacaksan 3 tane mi 4 tane mi rare çıkıyor ondan tanesinden. illa ki 1'i oyuncu olur tabii..diğerleri stad, kontrat falan.

şansına kalmış, aynı paketten 3 tane rare oyuncu çıktığı da oldu bana üçü de para edecek, üst üste 7-8 paket hiç rare oyuncu çıkmadığı da oldu :)

150 puanlık paket açacaksan 3 tane mi 4 tane mi rare çıkıyor ondan tanesinden. illa ki 1'i oyuncu olur tabii..diğerleri stad, kontrat falan.

şansına kalmış, aynı paketten 3 tane rare oyuncu çıktığı da oldu bana üçü de para edecek, üst üste 7-8 paket hiç rare oyuncu çıkmadığı da oldu :)

o zaman para içinde yüzdüğüm zaman öyle bir riski alayım şu an alırsam 2 paket daha sigara alırdım falan diye üzülcem :D:D

Koscielny hakkında ne düşünüyosunuz? Vertonghen'den iyi iş yapar mı?

Ulan ilk maçımızda loading ekranında disconnect olduk boşuna gitti 3 puan. :D

26 Eylül, 1.00 am'ı bekle diyor bende hala

O kontratçıların üst üste binmesini bilmiyordum yav ben %28 bonus iyiymiş

Peki bu pace bonus vs veren antrenörler nasıl kullanılıyor @Talha Küllü ?

%50'ye kadar yapabilirsin.

İlk maçımızı Galatasaray kadromuzla 5-0 kazandık. Bruma'nın yıldızlaşarak 2 gol 1 asistle oynadığı maçta perdeyi 21. dakikada Riera açarken, Drogba ve Sneijder da golleriyle galibiyette pay sahibi oldular. Ayrıca Drogba, Amrabat, Bruma ve Eboue birer asistlik katkıda bulundu.

Maça tutuk başlayarak rakibin topla oynamasına izin vermemize rağmen 21. dakikada Riera'dan gelen golle silkindik ve 45. dakikada Bruma'nın 2-0 öne geçiren golü ile hakimiyeti ele aldık. 90 dakika sonunda 12 şutumuzdan 7'si çerçeveyi bulurken, maçın %54'lük bölümünde topa hakim olduk ve %88'lik başarılı pas oranıyla oynadık.

F1XKprl.jpg

Drogba henüz ilk maçında attığı bu klas golle, ilerleyen günlerde ne tür bir performans ortaya koyacağını da belli etmiş oldu.

EA SPORTS Football Club - Media

neyi yapabilirim? mesela antrenör çıkıyor pace %3, shot %3 ben direk satıyordum onları bir işe yarıyor mu onlar?

Onlar yaramıyor, sadece contract. Onlar attribute cardlarda yarıyor ama attribute card kullanmıyosan esprisi yok.

Kadro şimdilik bitmiştir. Chemistry kartlarını oyunun ilk günlerinde Courtois, Vertonghen, Tiote, Sandro (Fellaini), Welbeck'i falan kârıyla sattıktan sonra almaya çalışırım, kalan coinlerle ve maç oynayarak kazanacaklarımla da yedek kadro olarak Galatasaray'ımızı kurarım tekrardan. Umarım güzel başlangıç yaparım, hayırlı uğurlu olsun.

t0bv7.jpg

Kadro şimdilik bitmiştir. Chemistry kartlarını oyunun ilk günlerinde Courtois, Vertonghen, Tiote, Sandro (Fellaini), Welbeck'i falan kârıyla sattıktan sonra almaya çalışırım, kalan coinlerle ve maç oynayarak kazanacaklarımla da yedek kadro olarak Galatasaray'ımızı kurarım tekrardan. Umarım güzel başlangıç yaparım, hayırlı uğurlu olsun.

t0bv7.jpg

bize de kart hediye et maşş bu ne .s

Geri
Üst Alt