FIFA Ultimate Team

Fransa olayını yapcaktım,6binim kaldı hayal oldu :D

Olsun olsun. Birikir, zor değil çok. :D

Oyun nasıl? Beğendin mi? Ben baya beğendim, demoya göre çok daha iyi. Demo'da top süremiyodun, pas yapamıyodun doğru dürüst, bunda düzelmiş. Top sürme daha gerçekçi olmuş, oyuncuların dengesi falan demodaki kadar abartı değil. Yalnız heading ve plase şutlar baya bi iyi, haddinden fazla kolay. Şunu bi ayarlayamadılar, ya çok zor oluyor ya çok kolay. :D

Navas yerine yine Navas gibi bir oyuncu almayacaksan beklemek daha mantıklı. Çünkü şimdi 3k'dan satılan oyuncu yarın 15k olmaz. Max 5-6k olur o da baya tutulan oyuncuysa. Ama Navas gibi üst düzey futbolcular bugün 30'ken yarın 50k bile olur. O nedenle kârın artar.

Olsun olsun. Birikir, zor değil çok. :D

Oyun nasıl? Beğendin mi? Ben baya beğendim, demoya göre çok daha iyi. Demo'da top süremiyodun, pas yapamıyodun doğru dürüst, bunda düzelmiş. Top sürme daha gerçekçi olmuş, oyuncuların dengesi falan demodaki kadar abartı değil. Yalnız heading ve plase şutlar baya bi iyi, haddinden fazla kolay. Şunu bi ayarlayamadılar, ya çok zor oluyor ya çok kolay. :D

aynen ben de baya beğendim,sadece top kontrolünü acayip saçma yapmışlar,tamam bazı oyuncular için gerçekçi(burak mesela,topu bir kontrol ediyor 7 metre açılıyor top :D ) ama çoğu oyuncuda bu durum böyle

tactical defending'de de hala büyük sorunlarım var bir de,bazen öyle bir saçmalıyorum ki adam yürüye yürüye dalga geçe geçe gidiyor yanımdan :D

sizce nasıl beyler?

javi mart > melo

montolivo > şıno

lm > bruma

lb > coentrao yapcam

t0v07.png

Oyunun ne zaman elime gececegi belli degil yuh. Yurtdisindan siparis etmez olaydim.

Baya belli oluyor cidden. :( Melo'dan yana çok sıkıntım yok gerçi ama Sneijder M/L olduğu için sıkıntı. :(

Dante ve Hulk süper bu arada

Melo yu satışa çıkardım çok zarar etmeden.

Dante pahalı yaaa Naldo ile idare edicem şimdilik ama paralanınca Dante-David Luiz yapmak istiyorum. Hulk ile Lucas arasında kararsızdım ama Hulk a yürücem sanırım.

Ben asıl Willian ı merak ediyorum o nasıl?

Melo kotu mu?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Melo yu satışa çıkardım çok zarar etmeden.

Dante pahalı yaaa Naldo ile idare edicem şimdilik ama paralanınca Dante-David Luiz yapmak istiyorum. Hulk ile Lucas arasında kararsızdım ama Hulk a yürücem sanırım.

Ben asıl Willian ı merak ediyorum o nasıl?

Willian etkili, ama biraz tutuk gibi, özellikle Hulk'a kıyasla. :D Ama ondan daha iyi Brezilyalı sol kanat da yok :( Eğer Schürrle'yi alabilseydim onu alırdım kısaca.

Ben ilerleyen zamanlarda yedek kadro olarak Galatasaray'i kurup 4-2-3-1 (2) oynatmayi dusunuyorum. Melo CDM olacak yani. İdare eder o zaman.

4 tane pack açtım eldeki coinlerle; Marchisio, Negredo, Zapata falan çıktı. Navas'tan sonra da iyi gidiyor, Falcao'yu çıkaracakmışım gibi bir his var içimde. :D

Ben ilerleyen zamanlarda yedek kadro olarak Galatasaray'i kurup 4-2-3-1 (2) oynatmayi dusunuyorum. Melo CDM olacak yani. İdare eder o zaman.

Bende aynı o kadro var, idare ediyor. Bruma sol kanatta, Amrabat sağ kanatta kadromda. İkisi de süper. :D

Ama satacağım Galatasaray kadromu, farklı bi kadro kurmak istiyorum. Galatasaray kadrosu sonra. :blush2:

Geri
Üst Alt