Emin Empak
Aslan Üye
- 21 Kasım 2008
- 8.345
- 70
- 1.343
3.5 saat kaldı
)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de bugün 3-4 tane falan açtım bi tane rare oyuncu çıkmadı. :redface: Pack şansım gitti sanki.![]()
Fransa olayını yapcaktım,6binim kaldı hayal oldu![]()
Olsun olsun. Birikir, zor değil çok.
Oyun nasıl? Beğendin mi? Ben baya beğendim, demoya göre çok daha iyi. Demo'da top süremiyodun, pas yapamıyodun doğru dürüst, bunda düzelmiş. Top sürme daha gerçekçi olmuş, oyuncuların dengesi falan demodaki kadar abartı değil. Yalnız heading ve plase şutlar baya bi iyi, haddinden fazla kolay. Şunu bi ayarlayamadılar, ya çok zor oluyor ya çok kolay.![]()
Oyunun ne zaman elime gececegi belli degil yuh. Yurtdisindan siparis etmez olaydim.
igrenç
@Talha Küllü evet Melo sürekli kayıp
Baya belli oluyor cidden.Melo'dan yana çok sıkıntım yok gerçi ama Sneijder M/L olduğu için sıkıntı.
Dante ve Hulk süper bu arada
Melo yu satışa çıkardım çok zarar etmeden.
Dante pahalı yaaa Naldo ile idare edicem şimdilik ama paralanınca Dante-David Luiz yapmak istiyorum. Hulk ile Lucas arasında kararsızdım ama Hulk a yürücem sanırım.
Ben asıl Willian ı merak ediyorum o nasıl?
Melo kotu mu?
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben ilerleyen zamanlarda yedek kadro olarak Galatasaray'i kurup 4-2-3-1 (2) oynatmayi dusunuyorum. Melo CDM olacak yani. İdare eder o zaman.
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi