FIFA Ultimate Team

Ben bilmiyorum onlar nasıl oluyor :D

Demoyu 1 maç yapıp kapadıydım ondan oluyor hep oynadıkça alışırım herhalde ya.

Single player maçlarında custom tactics diye bi kısım var orda ilk 4 slota taktiğini kaydet maç başlayınca 'k+l' ya da 'k+m'ydi tam hatırlamıyorum bu ikisinden birine basınca o taktiği uygulamış oluyosun.Bazen hayvan gibi basan adamlar çıkıyo UTde onlar pressure/agression'u 100e çeken tipler işte :D

Ha evet Talha anlatmıştı onu.

Bir bakarım yine de alıştıkça düzelir gibi geliyor. İşin ilginci hiç kafa kafaya giden maç olmuyor ya 5-6 atıp yeniyorum ya 5-6 yiyip yeniliyorum.

Bir tane maç kafa kafaya gitti o da berabere bitti :D

İyi oynayanı da kötü oynayanı da hepsi aynı noktada şu anda onunla ilgisi de var herhalde.

Radikal kararlar aliyorum; 200.000 coins olana kadar yeni kadro kurmayacam. Chemistry 66 olan kadro ile devam oynayacam.

200.000 olunca Willian li kadro kuracam.

Not; Su an 3700 coins var.

Willian çok mu iyi? :D

En sevdigim oyuncular arasinda gelir Willian. FIFA 13 te Neymar'i alacam diye söz vermistim kendime, 1 sene oldu alamadim, son gün de Talha hediye etti. Hep pack actim birsey cikar diye, hic coins kalmiyordu. FIFA 13 ciktiginda Taarabt li, Suarez li, Podolski li kadro kurmustum, onunla sonuna kadar devam ettim, sampiyonluklar yasadim. Yani yetiyordu. Ama Neymar'i 5 yildizli skiller oldugu icin hep istiyordum.

Bu sene de Willian i mutlaka istiyorum 5 yildizli olmasada. Mutlaka almaliyim reisi.

En sevdigim oyuncular arasinda gelir Willian. FIA 13 te Neymar'i alacam diye söz vermistim kendime, 1 sene oldu alamadim, son gün de Talha hediye etti. Hep pack actim birsey cikar diye, hic coins kalmiyordu. FIFA 13 ciktiginda Taarabt li, Suarez li, Podolski li kadro kurmustum, onunla sonuna kadar devam ettim, sampiyonluklar yasadim. Yani yetiyordu. Ama Neymar'i 5 yildizli skiller oldugu icin hep istiyordum.

Bu sene de Willian i mutlaka istiyorum 5 yildizli olmasada. Mutlaka almaliyim reisi.

Ben Willian dahil bir BPL kadrosu kurdum da, daha bu akşam başlayacağım oyuna. Özellikle Willian'ı istediğin için heveslendim bir anda acaba çok mu iyi diye :D

Ben Willian dahil bir BPL kadrosu kurdum da, daha bu akşam başlayacağım oyuna. Özellikle Willian'ı istediğin için heveslendim bir anda acaba çok mu iyi diye :D

Ben genelde calim atarak oynuyorum daha zevkli olsun diye. Yani bu yüzden Willian gibi adamlar bana göre cok iyi. Herkesin oyun tarzina bagli tabi. Assaidi bile olsa yeter, 5 yildizli reis.

Ama Willian iyi olmayacakta kim olacak yani :)

Hakan sen dayanamazsın yine açarsın pack. Oyunu aldın mı bari?

Su an 3666 coins var, yani cok az. Bu yüzden yarindan itibaren karisik kadro ile baslayacam. Gecen sezon da bronz takimim ile 3. lige cikmistim, sonra dandik karisik gold takimi ile 1. lige.

Yani ilk bi 40k yapana kadar karisik chemistry 66 olan takimim ile oynayacam. Sonra 40k ile bu kadroyu kuracam, ilk hedefim; Ve ardindan kademe kademe iyi oyuncular monte edecegiz artik.

.... FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead

Simdi hesapladim, su anki fiyatlara göre tam 38k lazim bu kadro icin.

Hakan sen dayanamazsın yine açarsın pack. :D

IoYA9nv.jpg

Bunu kurcam yedeğe.

Satmak istedigim seyler satilirsa rahat 60kye ulasmis olucam .buna ek olarak 3 Tanede Full Gold Kadrom var yaklasik degeri 15k .Kazim,Yekta,G.Zan ve Engin ile Trading harika bugün bir Kazimi 800e alip 1900e sattim .

Geri
Üst Alt