- 8 Temmuz 2010
- 11.341
- 1
- 1.203
o nası geliyo
internetten girince hediye veriyor günlük yeniden başlatmışlar işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o nası geliyo

internetten girince hediye veriyor günlük yeniden başlatmışlar işte
Beyler ikinci takımı kurdum ama onla maç yaparken diğerleri fitness olarak düzelmiyor?
as takımı yedeklere koy
e Bruyne mevkine Paulinho'yu alsam nasıl olur. Onun yerine başka alternatifi olan varsa söylesin. Lamela'yı cm'ye döndürüp onun yerine Walcott mu alsam?Yada yedek kurmak yerine diyorum kie Bruyne mevkine Paulinho'yu alsam nasıl olur. Onun yerine başka alternatifi olan varsa söylesin. Lamela'yı cm'ye döndürüp onun yerine Walcott mu alsam?
Wilshere koy Bruyne yerine
Walcott'un hızdan başka olayı yok para yetiyorsa Nani olur
Paulinho geçen sene çok iyiydi bu sene kullanmadım ama çok tutulan bir adam değil gördüğüm kadarı ile Pace team kuranlar Fernandinho'yu alıyor.
Silver cup oynuyom aslar gold
![]()
Yada yedek kurmak yerine diyorum kie Bruyne mevkine Paulinho'yu alsam nasıl olur. Onun yerine başka alternatifi olan varsa söylesin. Lamela'yı cm'ye döndürüp onun yerine Walcott mu alsam?
Paran azsa düşük kaliteli ama iyi oyuncuların oldugu liglerden kur kadronu
misal portekiz ligi
![]()
hem online single match'da dişine göre rakipler gelir, hem de turnuvada güçlü rakipler momentumdan ekilenirken sen etkilenemzsin. maliyet 8 k piyasada ucuz oyuncuların fiyatları ölü oluyor o nedenle max 6k'ya kurulur. aksama denemeyi düsünüyorum