FIFA Ultimate Team

çanakkale geçilmez :asd::asd:

1084inciy4571767.png

Press abuserlera karşı bi türlü çözüm bulamıyorum.Kalecime bile 3lü 4lü pres yapıyolar topu dikiyorum adamın stoperler benim forvetleri çiğ çiğ yiyo topa öyle bi girişleri var ki topu kurtarma imkanın yok.

Beyler ikinci takımı kurdum ama onla maç yaparken diğerleri fitness olarak düzelmiyor?

Evet bana da 2.500 coins verdi. Ama gece beni 3. lige çıkarsaydı daha iyi olacaktı. :(

Bir italyan kadrosu yada alman kadrosu kurmak için deliriyorum. 16 K para var. Kalite çok mu düşük olur?

u7np5.jpg

Yada yedek kurmak yerine diyorum ki;De Bruyne mevkine Paulinho'yu alsam nasıl olur. Onun yerine başka alternatifi olan varsa söylesin. Lamela'yı cm'ye döndürüp onun yerine Walcott mu alsam?

Wilshere koy Bruyne yerine

Walcott'un hızdan başka olayı yok para yetiyorsa Nani olur

Wilsehere güzel seçim olur. Paulinho ile oynadın mı hiç.? Geçen yıl brezilya kadromda vardı hayran kalmıştım. Ondan ısrarla pau diyorum. Nani için biraz daha para biriktirmem gerekir.

Oha Wilşo daha üstün.

Paulinho geçen sene çok iyiydi bu sene kullanmadım ama çok tutulan bir adam değil gördüğüm kadarı ile Pace team kuranlar Fernandinho'yu alıyor.

3.700e Wilsehre aldım @Özgür Kızılaslan. Piyasası 5-6 arası. Babayı aldık. Saniye bitti Updating dedi bende sandım. 3800e başkasına gitti.

u7np5.jpg

Yada yedek kurmak yerine diyorum ki;De Bruyne mevkine Paulinho'yu alsam nasıl olur. Onun yerine başka alternatifi olan varsa söylesin. Lamela'yı cm'ye döndürüp onun yerine Walcott mu alsam?

Paran azsa düşük kaliteli ama iyi oyuncuların oldugu liglerden kur kadronu

misal portekiz ligi

1084inciy4571767.png

hem online single match'da dişine göre rakipler gelir, hem de turnuvada güçlü rakipler momentumdan ekilenirken sen etkilenemzsin. maliyet 8 k piyasada ucuz oyuncuların fiyatları ölü oluyor o nedenle max 6k'ya kurulur. aksama denemeyi düsünüyorum

Paran azsa düşük kaliteli ama iyi oyuncuların oldugu liglerden kur kadronu

misal portekiz ligi

1084inciy4571767.png

hem online single match'da dişine göre rakipler gelir, hem de turnuvada güçlü rakipler momentumdan ekilenirken sen etkilenemzsin. maliyet 8 k piyasada ucuz oyuncuların fiyatları ölü oluyor o nedenle max 6k'ya kurulur. aksama denemeyi düsünüyorum

Değerlendirilebilinir. Ama pek uğraşasım yok. Elimdeki kadroyu ne kadar götürebilirsem. Ama gece fantezi için kurabilirim bunu :)

Geri
Üst Alt