FIFA Ultimate Team

Oyunu sildim daha fazla küfür haznemi arttırmamak sinirlerimi germemek için 2-3 ay sonra tekrar yüklerim

Şimdi fenerli birini 4-1 yenince tekrardan oynama isteği geldi:)

@Talha Küllü Lewa dediğin kadar varmış, 8 maç 7 gol 3 asist:)

Ama defans sorunumu hala çözemedim. Custom tactics filan ne yapsam acaba, çare olur mu?

Custom Tactics fln hikaye.

Tactical Defending'i ögrenmediginiz sürece hava toplarinda sIkIntI olur. EA FIFA 12de bos yere yüklemedi bu Tactical Defending'i.

EA tarihinde gelmis gecmis en akilli uygulama.

yalnız SIF Lewandowski ve normal Lewandowski arasında çok ciddi fark var. 13'te IF'ler bu kadar fark etmiyordu. Bir de 2 tane atlayınca abartı bir fark oluşmuş.

ball control 86 -> 92

finishing 87 -> 99

long shots 77 -> 89

reactions 87 -> 99

shot power 83 -> 96

short passing 81 -> 94

volleys 83 -> 96

ve daha nicesi

hele 3. IF gelirse ne olacak bilmiyorm artık sol taraf komple 99 olacak herhalde

80K pack açtım 1 tane düzgün birşey çıkmadı:(

Custom Tactics fln hikaye.

Tactical Defending'i ögrenmediginiz sürece hava toplarinda sIkIntI olur. EA FIFA 12de bos yere yüklemedi bu Tactical Defending'i.

EA tarihinde gelmis gecmis en akilli uygulama.

Sorun tactical defending degil. Sorun gercek disi high pressure abusing ve sürekli contain tusuna basan ergenler.

Sorun tactical defending degil. Sorun gercek disi high pressure abusing ve sürekli contain tusuna basan ergenler.

Bilmiyorum. Acaba bendemi öyle yapiyorum ve haberim yok, ama ben genelde bir defans oyuncusu ile LT tusunu kullanarak geri geri adim atiyorum ve bir diger ile topu kapmaya calisiyorum. Buda Tactical Defending oluyor iste. Yani alan daraltma ve pas yollarini engellemek.

Cok iyi ;) Calim atma konusunda mesela daha iyi bana göre. Sutlari daha iyi. Ama yeni bir oyuncu aldigin vakit ilk maclar verim alamiyorsun, bunu belirtmek isterim. 10-15 mac sonrasi aciliyorlar. Ondan öncesi cok yavas ve vasatlar.

Şimdi A.Young 10a aldım Willian 50 felan aga 5 katı değer mi yani.

Bilmiyorum. Acaba bendemi öyle yapiyorum ve haberim yok, ama ben genelde bir defans oyuncusu ile LT tusunu kullanarak geri geri adim atiyorum ve bir diger ile topu kapmaya calisiyorum. Buda Tactical Defending oluyor iste. Yani alan daraltma ve pas yollarini engellemek.

O aslinda teammate contain oluyor bunu bana gecen anlatmistin. Zaten sürekli teammate contain yaparsan cok fazla bosluk birakirsin. Eskiden pas tusuna basip tackle yapiyordun simdi bu sut tusu ile oluyor. Gercek disi olan topun sürekli bilgisayar kontrolünde rakipten calinmasi ben buna auto tackle diyorum. Bu autotackle da iste high pressure abusing yaptin mi cok kolay oluyor. Buna bir önlem bulmasi lazim EA'nin.

Geri
Üst Alt