Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
Torres ve Dzeko akıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyunu sildim daha fazla küfür haznemi arttırmamak sinirlerimi germemek için 2-3 ay sonra tekrar yüklerim
Free giftden jonas çıktı. Kaça gider ki?
Custom Tactics fln hikaye.
Tactical Defending'i ögrenmediginiz sürece hava toplarinda sIkIntI olur. EA FIFA 12de bos yere yüklemedi bu Tactical Defending'i.
EA tarihinde gelmis gecmis en akilli uygulama.
Sorun tactical defending degil. Sorun gercek disi high pressure abusing ve sürekli contain tusuna basan ergenler.
Cok iyiCalim atma konusunda mesela daha iyi bana göre. Sutlari daha iyi. Ama yeni bir oyuncu aldigin vakit ilk maclar verim alamiyorsun, bunu belirtmek isterim. 10-15 mac sonrasi aciliyorlar. Ondan öncesi cok yavas ve vasatlar.
Şimdi A.Young 10a aldım Willian 50 felan aga 5 katı değer mi yani.
Vidic düzelir mi Hakan adam tank gibi la çok gol yedirdi bana.
Bilmiyorum. Acaba bendemi öyle yapiyorum ve haberim yok, ama ben genelde bir defans oyuncusu ile LT tusunu kullanarak geri geri adim atiyorum ve bir diger ile topu kapmaya calisiyorum. Buda Tactical Defending oluyor iste. Yani alan daraltma ve pas yollarini engellemek.
Gökhan'im sen Kompany'ye vasatmi dedinOyunun en iyi stoperi tartisilmaz
![]()
Hacı ben geçen yıl kullandım ona istinaden dedim.Beklentilerimi karşılamamıştı.
Ben kullaniyorum, müthis. @S.Suha Dogan ya sorabilirsin, en iyi o bilir :2aloh1:
@Serkan F. Yılmaz sagolsun hediye etmisti Kompany'yi