FIFA Ultimate Team

Bu arada fitness takımımı da coini olmayanlara öneririm muazzam kolay defans yapılıyor top atacak oyun kuracak boşluk bulamıyor rakip. Ama hücum anlamında biraz zayıf.

Weidenfeller-Schmelzer-Santana-Hummels-Rafinha-Bender Biraderler-Javi Martinez-Elia-Shaqiri-Mandzukic

4-3-3

Sanırım hiçbiriniz böyle birşey yaşamamıştır. Dakika 90, maç 1-1. Rakip ceza sahası yakınında ümitsizce pres halindeyim :D Derken topu kapıyorum, Götze ceza sahası dışından abanıyor. Top ayaktan çıktıktan 1 sn sonra düdük sesi, ama topta ağlarda anasını satayım :D Golde, galibiyette güme gitti resmen. Anan, baban ölsün EA :(

Oyunun en iyi defans oyuncusu:

Dante.jpg

En iyi orta saha oyuncusu:

260full-.jpg

En iyi forveti:

Robert-Lewandowski.jpg

TARTIŞMAYA KAPALI.

NO! En iyi Orta Saha budur :

Fredy-Guarin-Inter2.jpg

Vidal'i denemedim ama Pogba harika ama Guarin bambaska .

80 Üzeri mac yapdim kendisiyle böyle komple bir oyuncu görmedim .Cdm,Cm,Cam,Cf,St bunlari 10/10 luk oynuyacak baska bir oyuncu tanimiyorum.

Pogba yı bende beğendim ben zaten serie a kadrosu kurma sebebim Balotelli El Shaarawy ve Pogba. Balotelli yi daha alamadım ama diğer ikisi oldukça iyi

Vidal İtalya Ligi'nin açık ara en iyi ortasahası.

24.000 coins var.

4-1-4-1 serie a kadrom şu şekilde;

De Sanctis

Konko-Benatia-Mexes-Radu

De Rossi

Candreva-Hernanes-Gökhan-Totti

Klose

Totti yerine El Shaarawy'i Gökhan yerine de Vidal'ı düşünüyorum.Önerisi olan var mı?

Guarin stats hepsi 80 civarı bu nasıl hayvansi birşey. Cam yap oynar. Cdm yap oynar. Cm zaten anadan doğma.

Sanırım hiçbiriniz böyle birşey yaşamamıştır. Dakika 90, maç 1-1. Rakip ceza sahası yakınında ümitsizce pres halindeyim :D Derken topu kapıyorum, Götze ceza sahası dışından abanıyor. Top ayaktan çıktıktan 1 sn sonra düdük sesi, ama topta ağlarda anasını satayım :D Golde, galibiyette güme gitti resmen. Anan, baban ölsün EA :(

Oğlum geçen korner atıyorum top havadayken bitirdi la :D

Willian nasıl oyuncu arkadaşlar?

A.Young ile arasında çok fark var mı?

Simdilik en beğendiğim oyuncular

Vidal

Yaya

Lewa

Kompany

Dante

Diego

♧tapatalk♧

Willian nasıl oyuncu arkadaşlar?

A.Young ile arasında çok fark var mı?

Cok iyi ;) Calim atma konusunda mesela daha iyi bana göre. Sutlari daha iyi. Ama yeni bir oyuncu aldigin vakit ilk maclar verim alamiyorsun, bunu belirtmek isterim. 10-15 mac sonrasi aciliyorlar. Ondan öncesi cok yavas ve vasatlar.

Geri
Üst Alt