FIFA Ultimate Team

Arkadaşlar Vidic-Kaboul

Kompany-Luiz stoper ikilileri çok mu yavaş kalır maçlarda ben pek verim alamadım sonradan açılırlar mı bilmiyorum ama her yüksek topta Vidic eğer sektirirse topu kesin gol oluyor çok hantal

Oyuncu morali felan mı var bu oyunda?

Kompany -Luiz'e yavaş diyorsan stoperde Walcott-Lennon dene. :D

Muriel'e cok fena sovuyorum. Ne suarez ne rvp ne de başkası. Muriel ne zaman hangi takimla denk gelirse gelsin golü var bana karşı anasını satayım.

Abate ne ya, çer çöp adamları pace'i yüksek diye doldurmuşun takıma :D Ibarbo falan

ubbss.jpg

Serie A da bek varda bizmi koymadık aga. Yok işte yok oğlu yok:( Yedek kadro bu napim bize çıkmıyo packlerden bişi:(

Mangala diyor çoğu kişi adam bana kornerden hattrick yaptı hala unutamiyorum

Kompany oyundaki en iyi stoper 6'4 boyuyla kafa topu vermiyo , hızlı , guclu , markaj tackling vs vs. hersey var ustune top kontrol dribling falanda bir stopere gore ust seviyede . Nasıl vasatın altı olabiliyor anlamıyorum :D

Kompany oyundaki en iyi stoper 6'4 boyuyla kafa topu vermiyo , hızlı , guclu , markaj tackling vs vs. hersey var ustune top kontrol dribling falanda bir stopere gore ust seviyede . Nasıl vasatın altı olabiliyor anlamıyorum :D

En önemlisi oyundaki dribling i iyi olan çoğu stoper H/M bknz.Hummel,David Luiz,Verthogen. Kompany en azından M/M

Geri
Üst Alt