FIFA Ultimate Team

Blacikowskiden nefret ediyorum.Adamın biri koymuş forvete Mandzukic-Lewa'yı topu çizgiye atıyo sürüyo orta açıyo gol başka bi numarası yok madara etti beni.Çizgiye indiği zaman blacikowski'yi tutmak imkansız gibi bi şey

Tamam işte al Jakub'u, birazda karşı taraf düşünsün :)

Blaşıkovski oyundaki en verimli adamlardan biri. Gerçekten hızlı ama Biabiany falan gibi sırf hızdan ibaret bir adam değil. Komple her şeyi iyi. Uzak-yakın şutları, pasları, kafa vuruşları..Bire birde çok rahat adam geçiyor bir de.

RW olarak kullanıyorum ben Robben gelene kadar.

Blaşıkovski oyundaki en verimli adamlardan biri. Gerçekten hızlı ama Biabiany falan gibi sırf hızdan ibaret bir adam değil. Komple her şeyi iyi. Uzak-yakın şutları, pasları, kafa vuruşları..Bire birde çok rahat adam geçiyor bir de.

RW olarak kullanıyorum ben Robben gelene kadar.

Ne kadar paran var ayıptır sorması :)

alman ligi topcularinin alayi fis ve overrated

eder > boameyank

alman ligi topcularinin alayi fis ve overrated

eder > boameyank

aubameyang konusunda haklısın ama lewa, ilkay falan bambaşka adamlar.

auba çok gereksiz bir adam olmuş 95 pace diyor, değil net bi şekilde. 82 pace'li Müller daha hızlı ondan. Şutu yok, pas yok. Saçma sapan bir adam olmuş.

Oyunda şu ana kadar bana maç kazandırabilen 2 adam var. Biri Rooney, biri Lewa. En rahat Lewa maç kazandırıyor. Ceza sahasında topla buluşsun yeter, kafayla da atıyor ayaklarıyla da. :bid:

madam degil adam oldugumdan orhanin aksine silver kadrolar kuruyorum

Ben Cavani gibi Mandzukic gibi top indiren pivotluk yapabilen santraforları seviyorum Agüero'dan Mandzukic kadar verim alamadım böyle giderse satarım yakında

İniesta'yı satacağım. Sistemi de 4 3 3'e çeviriyorum.

Schweinstaiger'i alıp tek fovet Mandzukic ve Aubameyang ile mi idare etsem, yoksa Lewa'yı alıp Cm Boateng ve Kroos mu kullansam karar veremedim.

martinez-schwe-kroos-blszckowski-reus-auba

martinez-boateng-kroos-blszckowski-reus-lewa ??????????????????

Fellaini aldım adam götünü kaldiramiyor resmen Sandroyu fena aradım. Ramires alacam herhalde cdm olarak.

Arkadaşlar Vidic-Kaboul

Kompany-Luiz stoper ikilileri çok mu yavaş kalır maçlarda ben pek verim alamadım sonradan açılırlar mı bilmiyorum ama her yüksek topta Vidic eğer sektirirse topu kesin gol oluyor çok hantal

Oyuncu morali felan mı var bu oyunda?

Geri
Üst Alt