FIFA Ultimate Team

null_zps3e684520.jpg

Adama çıkan packe bak. :eek:

benimkine benziyor işte brezilyalı bek koyacaksan Maxwell yerine Marcelo'yu denesene acayip bindiriyor adam.

Lewandowski çok acayip bir adam ama yahu en alakasız pozisyonda bir şekilde kaleye sokuyor topu.

Perfect link lazım, mecbur Maxwell olacak.

Götze'yi hiç deneme fırsatın oldu mu? Ya da Alman liginden önerebileceğin CAM var mı?

Perfect link lazım, mecbur Maxwell olacak.

Götze'yi hiç deneme fırsatın oldu mu? Ya da Alman liginden önerebileceğin CAM var mı?

Götze en iyisi. İstediğin her şeyi yapabilecek kapasitede. Onu alabiliyorsun diğerlerini tartışmaya lüzum yok.

Alman CAM'larını ben sevmiyorum. Alman topçulardan dolayı Mesut'u deneyebilirsin belki. Diego'yu oynatıyordum ben. Miktaryan'ı pek seviyorlar buradakiler ama bende ayağına top değmeden bitiriyordu maçı.

Götze en iyisi. İstediğin her şeyi yapabilecek kapasitede. Onu alabiliyorsun diğerlerini tartışmaya lüzum yok.

Alman CAM'larını ben sevmiyorum. Alman topçulardan dolayı Mesut'u deneyebilirsin belki. Diego'yu oynatıyordum ben. Miktaryan'ı pek seviyorlar buradakiler ama bende ayağına top değmeden bitiriyordu maçı.

Lewa yüzünden Mesut'ta uymuyor kadroya :(

Götze'yi deneyeceğim artık. Mikhi, Diego falan istemem. Ferrari alıp tüp taktırmak gibi bir şey olur :D

Mikitaryan'ı Mandzukic'in yanına forvete koydum baya iş yapıyo orda.Diego da oynadığım en iyi CAMlardan öyle çıtkırıldım değil ikili mücadeleye falan da giriyo.Boateng'i de orta sahaya attım fiziğiyle orayı domine ediyo.Almanya liginde tek sevmeğim şey Reusu Robben'i Riberyi alamıyosan doğru düzgün kanat oyuncusu yok :(

Mikitaryan'ı Mandzukic'in yanına forvete koydum baya iş yapıyo orda.Diego da oynadığım en iyi CAMlardan öyle çıtkırıldım değil ikili mücadeleye falan da giriyo.Boateng'i de orta sahaya attım fiziğiyle orayı domine ediyo.Almanya liginde tek sevmeğim şey Reusu Robben'i Riberyi alamıyosan doğru düzgün kanat oyuncusu yok :(

Farfan, Müller, Blaşıkovski, Shaqiri, Elia, Sam disagrees

Aldım Götze'yide. Geriye bir Robben kaldı, Yaya satıldımı onuda alırım. Bir dahada nah kadro değiştiririm :)

Sağ açık için Jakub gayet iyi bence. Şu ana kadar en çok kullandığım 3 oyuncudan biri. Sol açık içinde Schurle'yi kullanabilirsin, tabi chemistry'yi uydurmak kaydıyla.

Sol kanada da Perisic'ten gerisi kötü, belki Elia 5* skills seviyosan.

Müller'i de koyabilirsiniz sola. Hele LW için. Sağ ayağı bile ICBM misali şutlar gönderebildiği için içeri kıvrıldığınız her pozisyon gol olur. Canı ne zaman isterse o zaman kafa golü atabildiği için soldan yaptığınız ortaları da tamamlar.

Tek dezavantajı alayı 90+ pace olan kanatların yanında yavaş gözükmesi.

Blacikowskiden nefret ediyorum.Adamın biri koymuş forvete Mandzukic-Lewa'yı topu çizgiye atıyo sürüyo orta açıyo gol başka bi numarası yok madara etti beni.Çizgiye indiği zaman blacikowski'yi tutmak imkansız gibi bi şey

Geri
Üst Alt