- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Adama çıkan packe bak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
silva ve robben'i alıp şunu tamamlayayım diyorum
nihai FIFA 14 Ultimate Team Squad by regulus1985 | Futhead
td ve loyality ile 8 chem yaparım silva'yı
var mı ekstra bi önerin
![]()
Adama çıkan packe bak.![]()
dün elemanın biri Messi'yi false 9 oynatıyor kaç milyon coin kim bilir. Top değmedi ayağına ama gel gör ki şu 900 coinlik adamla mahvetti beni
Romain Alessandrini FIFA 14 - 76 - Ultimate Team FUT Stats | Futhead
Oyunda oyuncuların fiyatlarının ve overall'larının çok anlamı olmadığının kanıtı resmen
benimkine benziyor işte brezilyalı bek koyacaksan Maxwell yerine Marcelo'yu denesene acayip bindiriyor adam.
Lewandowski çok acayip bir adam ama yahu en alakasız pozisyonda bir şekilde kaleye sokuyor topu.
Perfect link lazım, mecbur Maxwell olacak.
Götze'yi hiç deneme fırsatın oldu mu? Ya da Alman liginden önerebileceğin CAM var mı?
Götze en iyisi. İstediğin her şeyi yapabilecek kapasitede. Onu alabiliyorsun diğerlerini tartışmaya lüzum yok.
Alman CAM'larını ben sevmiyorum. Alman topçulardan dolayı Mesut'u deneyebilirsin belki. Diego'yu oynatıyordum ben. Miktaryan'ı pek seviyorlar buradakiler ama bende ayağına top değmeden bitiriyordu maçı.
Mikitaryan'ı Mandzukic'in yanına forvete koydum baya iş yapıyo orda.Diego da oynadığım en iyi CAMlardan öyle çıtkırıldım değil ikili mücadeleye falan da giriyo.Boateng'i de orta sahaya attım fiziğiyle orayı domine ediyo.Almanya liginde tek sevmeğim şey Reusu Robben'i Riberyi alamıyosan doğru düzgün kanat oyuncusu yok![]()
Farfan, Müller, Blaşıkovski, Shaqiri, Elia, Sam disagrees
Mikitaryan'ı Mandzukic'in yanına forvete koydum baya iş yapıyo orda.Diego da oynadığım en iyi CAMlardan öyle çıtkırıldım değil ikili mücadeleye falan da giriyo.Boateng'i de orta sahaya attım fiziğiyle orayı domine ediyo.Almanya liginde tek sevmeğim şey Reusu Robben'i Riberyi alamıyosan doğru düzgün kanat oyuncusu yok![]()