FIFA Ultimate Team

Tek Soru Tek Cevap istiyorum Gündoğan mı Schürrlemi ikisinden birini alcam? eliaya küfür etmekten diegoya adam gibi pas at demekten dilim damağım kurudu hangisi beyler?

Tek Soru Tek Cevap istiyorum Gündoğan mı Schürrlemi ikisinden birini alcam? eliaya küfür etmekten diegoya adam gibi pas at demekten dilim damağım kurudu hangisi beyler?

Schürrle ve Gündogan ne alaka. Tamamen farkli pozisyon.

He anladim. Kanat oyununu tercih ediyorsan tabi Schürrle. Diego da iyi cünkü.

Schürrle ve Gündogan ne alaka. Tamamen farkli pozisyon.

He anladim. Kanat oyununu tercih ediyorsan tabi Schürrle. Diego da iyi cünkü.

4-1-2-1-2 oynuyorum usta Lm pozisyonda koca almanyada elia dışında adam yok (Reusu sayma) Schürrlede hem Distance Shoter var hızıda fena değil nese artık Schürrleyi alcam şimdi Diegoyla idare etcez Sonra İlkay:)

4-1-2-1-2 oynuyorum usta Lm pozisyonda koca almanyada elia dışında adam yok (Reusu sayma) Schürrlede hem Distance Shoter var hızıda fena değil nese artık Schürrleyi alcam şimdi Diegoyla idare etcez Sonra İlkay:)

Schürle de de şöle bi handikap var kimyanın içine edecek. Diegoyla bozar Forvette Bundesligada Alman futbolcu yok. CDM kim bilmiyorum ama Luiz Gustavo falansa onlada bozar Sol bek alaba ise onlada bozacak. Bozacak oğlu bozacak yani:D

Schürle de de şöle bi handikap var kimyanın içine edecek. Diegoyla bozar Forvette Bundesligada Alman futbolcu yok. CDM kim bilmiyorum ama Luiz Gustavo falansa onlada bozar Sol bek alaba ise onlada bozacak. Bozacak oğlu bozacak yani:D

Cdm Martinez Lb Schmelzer( Ben çok beğeniyorum takımda Mandzudan sonra en sevdiğim oyuncu) eğer bozarsa Defans ful BVB yaparım

Oh be sonunda anasını satıyım :D

Yaya Toure'yi alacak param yoktu pack açıyım dedim Toure çıktı lan :D

Bize de güldü felek anasını satıyım..

Totem belli aga önce search bölümünden girip adamın fiyatını görüp üzülüyorsun sonra elini havaya kaldırıp

Packi açıyosun..

Deneyin.

anasını satıyım biz coin biriktirioz schürrle ilkay almak için adamlara paket açıyor paket açınca Bir halt çıkmıyor yav abi iyi oyuncu çıkarsa yazmayın şuraya ya hevesim kaçıyor şuzamana kadar en iyi oyuncu çikarito bide Fernandinho ne hallere düştük arkadaş ya

Ahahahahaha hırs yaptım bir daha açıyım dedim sabri çıktı. Hahahaha

Geri
Üst Alt