Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.631
- 4.510
- 1.328
Tek Soru Tek Cevap istiyorum Gündoğan mı Schürrlemi ikisinden birini alcam? eliaya küfür etmekten diegoya adam gibi pas at demekten dilim damağım kurudu hangisi beyler?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek Soru Tek Cevap istiyorum Gündoğan mı Schürrlemi ikisinden birini alcam? eliaya küfür etmekten diegoya adam gibi pas at demekten dilim damağım kurudu hangisi beyler?
Schürrle ve Gündogan ne alaka. Tamamen farkli pozisyon.
He anladim. Kanat oyununu tercih ediyorsan tabi Schürrle. Diego da iyi cünkü.
4-1-2-1-2 oynuyorum usta Lm pozisyonda koca almanyada elia dışında adam yok (Reusu sayma) Schürrlede hem Distance Shoter var hızıda fena değil nese artık Schürrleyi alcam şimdi Diegoyla idare etcez Sonra İlkay![]()
60 str şaka olmalı
Schürle de de şöle bi handikap var kimyanın içine edecek. Diegoyla bozar Forvette Bundesligada Alman futbolcu yok. CDM kim bilmiyorum ama Luiz Gustavo falansa onlada bozar Sol bek alaba ise onlada bozacak. Bozacak oğlu bozacak yani![]()
Oh be sonunda anasını satıyım
Yaya Toure'yi alacak param yoktu pack açıyım dedim Toure çıktı lan
Bize de güldü felek anasını satıyım..
Oha lan bize de jonas çıkar işte.
Olacak is degil. Adamlara istedikleri oyuncu resmen cikiyor. Gecen Suha da Reus'u istiyordu, pack acmis Reus ve Iniesta cikmis.
Bende de pack acacak coin yok![]()
Totem belli aga önce search bölümünden girip adamın fiyatını görüp üzülüyorsun sonra elini havaya kaldırıp
Packi açıyosun..
Deneyin.