FIFA Ultimate Team

manager ve loyalty bonuslar ile de 10 olmuyor mu

basacağın chemistry kartı çok etkili olmaz ama çok da fark etmez

niht

alman forvet kruze diye ama herif cf. su an 8 chemistryde. packten cikmadigindan max 9 olur ama onun icin de alman td almam gerekir, en ucuzu da 600 coin falan (skibbe)

Reus---Lewa--Blasz

Martinez-Diego-İlkay

şimdilik böyle,

Benim ilk 11'de 3 cm -> Gustavo (Marcelo ve Silva'yı bağlasın diye) İlkay Bastian

fitness takımı ile oynacağım zaman Bender-Bender-Martinez yapıyorum kaya gibi oluyor top geçirmiyorlar. Ama hücuma da pek karışmıyorlar.

Reus---Lewa--Blasz

Martinez-Diego-İlkay

şimdilik böyle,

Totti biraz hızlı olsaymış oyunun en acayip oyuncularından biri olabilirmiş resmen nokta atışı paslar müthiş şutlar tek eksik hız adamda ama ona rağmen yardırıyoruz

Diego ve İlkay'ın yanına iyi olmuş defansif oalrak çok güçlü sağından solundan adam geçerken alır topu.

Eğer daha fazla iki yönlü ve hızlı bir adam ararsan Luiz Gustavo gerçekten baya iyi.

Onuda yedeğe alayım o zaman. Bastian-Götze/Diego-İlkay yapana kadar böyle takılayım.

Totti biraz hızlı olsaymış oyunun en acayip oyuncularından biri olabilirmiş resmen nokta atışı paslar müthiş şutlar tek eksik hız adamda ama ona rağmen yardırıyoruz

IF Totti statlarını koymuştum buraya şaka gibi komple 90+

ama fiziksel olarak zayıf işte..CF-> Cam kartı çakıp kullanılır aslında

Birisi girsin şu Chiellini'yi 25.000 coinsten alsın hayrına ya sabahtan beri satamadım :D

Reus neymiş böyle:D Tam aradığım kanat, artık değiştirmem Reus'u:):)

Martinez'i de beğendim:)

Neur-Bastian-Robben eksiklerim benim işte, onları da aldım mı tamamdır.

Bende Adler var Weiden nasıl kaleci Neur alana kadar hangisiyle oynayım?

Herkes Adler kullanıyor.

Ben denemedim geçen sene o vardı diye gene gittim Weidenfeller'i aldım direk. Ama kimsede görmedim herkes Adler kullanıyor.

Özgür bey mesajlarımı okumuyorsunuz sanırım.. Paylaştığım kadromda kalede Wei var.........

Geri
Üst Alt