FIFA Ultimate Team

Ben de buruk bir şekilde 2. lige çıktım.

20 puanla son maça çıktım. 1 puan alıp title alırım diye düşünüyordum. 2-0 da öndeydim ama 85. dakikadan sonra 3 gol yiyerek 2-3 mağlup oldum. Yine de lig atlamak iyi oldu.

talha kardes, brezilya kadromda RM olarak Lucas'i kullaniyorum, fakat RM'ye Hulku alip Lucasi LM olarak kullanmayi düsünüyorum. Lucastan tam verim alirmiyim, yoksa LM olarak kullanmami tavsiye etmen mi?

simdi ki LM Osvaldo, Willian'a para yetmiyor simdilik, baska da LM yok brezilyali...

Bu orta kafa gol muhabbetinde bişi farkettim. Önemli olan kafayı vuran adam değil. Arka direk kafasını willian tevez nasri gibi çok uzun olmayan adamlarlada atabiliyosun. Önemli olan ortayı açış şeklin bi ara bu konuda sunum yapmayı düşünüyorum:D

Aldığım ilk oyunculardan biri 200e yakın maçı var:) Hazard ı alana kadar kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorum aynı düşüncem Nani içinde geçerli.

Bana ilk 10 macda felan baya vasat gelmisti .Dün 1.ligde ligde kalmam icin son 4 Macda 7 Puan almam lazimdi .Willian harika maclar cikardi :) 1 mac kala ligde kaldim.

4-2-3-1 Brezilya & Bundesliga Hybrid'imde oynatiyorum kendisini. 4-3-3(2) de cok vasatti

451-2

Helton yada herhangi bir french kaleci

Richards Sakho Mangala Digne

Lennon Diaby Matuidi Sissoko Alessandrini

Menez

---------

4231

D.alves

Srna miranda j-jesus sandro

fernando(shak) elias

douglas costa (shak) firmino raffael

kruse

renktaslarima ucretsiz yardimimdir. bu kadrolari kuran yuksek basarilara istisare eder

lan bu lewandoşki de kafa vuruşu yok ya orta açıyorm çoğuna vuramıyor

Bilgisayarda high presure nasıl yapılıyor, Allah'ını kitabını seven anlatsın.

Geri
Üst Alt