FIFA Ultimate Team

Oyuncularımı satınca biraz IF trading yaptım şansım baya yaver gitti 59. dakkada ucuza adamlar aldım ve aklımdaki Reus-Lewa-Robben kadrosunu kuracağım şimdi. :)

Götze'den bir türlü verim alamadım. Bu kaçıncı alışım, satışım bilmiyorum. İsminden olsa gerek :)

59.dk olayı benim bildiğim kadarıyla şöyle arkadaşlar boşuna yapmayın vakitinize yazık örnek veriyorum bruma ne Rare kart demi ovareli 75 üstü Rare kartlar quick sell 600 coin veriyor siz de transfermarketde hemen 500 coins basacaksın 59 dk bekleyeceksiniz 600 coinse quick sell yapacaksınız da hiç gereği yok tabi vaktiniz bolsa yapabilirsiniz bunun dolu çeşitleri var bu arada sorabilirisiniz niye 500 coin basıyım diye çünkü ondan aşşağı basınca hemen atlıyorlar 500 den sonra basan olursa da sizinle uğraşan psikopatın biridir inşallah elimden gelince açık anlatmışımdır...

59. dakka olayı şöyle.

Belli bi buy now aralığı belirliyosun (öbür türlü baya fazla sonuç çıkıyor) ben 150-500k belirledim mesela. 59 dakika kalan kartlara ulaşana kadar ilerliyorsun. Sayfayı bi ileri bi geri oynatıyosun ki yeni satışa çıkan kartları da göresin. Atıyorum 150k'ya biri Reus koymuş, hemen alıyosun onu. Olay bu.

59. dakka olayı şöyle.

Belli bi buy now aralığı belirliyosun (öbür türlü baya fazla sonuç çıkıyor) ben 150-500k belirledim mesela. 59 dakika kalan kartlara ulaşana kadar ilerliyorsun. Sayfayı bi ileri bi geri oynatıyosun ki yeni satışa çıkan kartları da göresin. Atıyorum 150k'ya biri Reus koymuş, hemen alıyosun onu. Olay bu.

Ben kontratlarda yapıyorum o olayı :D 200e kapıp 400 e satılıga koyuyorum alanlar cıkıyo bazen :D

Geri
Üst Alt