FIFA Ultimate Team

2 maç yaptım yeni takımımla, 4 gol attım toplamda. 4'ünü de Robben attı.

İlk maç 2-2 bitti, 84'te yedim hıyar adam yenileceğini anlayınca Mario Gomez + Balotelli'yi aldı oyuna, orta kafa gol yaptı. :)

Guvenilir. Gaingold.com'a da bak

Gaingold fark var yaa

Fifasale de 200k 27.20$

Gaingold da 201k 32.76$

ama ben bu paypal işini bi bilemiyorum yaa:(

Ama düşünüyorumda bi Hazard Bi Yaya almak için değermi.

Oynayarak elde etmek daha güzel ama parada birikmiyo çokta oynayamıyorum zaten:(

IF ler bugun gun boyumu packlerde olacak yoksa belli bir saati varmi?

♧tapatalk♧

Parayla coins almanin sonu yok, ben aldım bir kadro kurdum şimdi Robben göz kirpiyor onun icin bir daha almak istiyorum. Sonra başka bir kadro icin yine coins almak isteyecem. O yüzden belli bir kadro kurduktan sonra ya mac yapa yapa yada pack şansına guvenerek birseyler yapmak lazım.

Çoğu maci tek kale oynayıp maçı kaybedince bütün oyunculari satasi geliyor insanın sonra da Hayri'nin kadrolarindan birini kurası geliyor:)

♧tapatalk♧

Parayla coins almanin sonu yok, ben aldım bir kadro kurdum şimdi Robben göz kirpiyor onun icin bir daha almak istiyorum. Sonra başka bir kadro icin yine coins almak isteyecem. O yüzden belli bir kadro kurduktan sonra ya mac yapa yapa yada pack şansına guvenerek birseyler yapmak lazım.

Çoğu maci tek kale oynayıp maçı kaybedince bütün oyunculari satasi geliyor insanın sonra da Hayri'nin kadrolarindan birini kurası geliyor:)

♧tapatalk♧

ne varmis kadrolarimda bilader 300k kadrolarini cogunlukla yenerim

Carvajal mi

Montoya mi

yahut J Pereira mi

cvplarinizi yollayin

tosser.gif

ingiltere kadrosuyla UT'ye geri dönüş yaptık...

Lloris

Richards-David Luiz-Kompany-Clichy

Yaya Toure

Jesus Navas - Willian

Nasri

Eto'o - Jovetic

S: Koscielny - Fernandinho - Wilshere - Young - Walcott - Soldado

Alman kadromu satmıştım, 500k vardı. 200k'yı packe gömdüm ve ilk defa hiçbirşey çıkmadı.. Kalan coinler de güme gitmesin diye ingiltere kadrosu yaptım.

ingiltere kadrosuyla UT'ye geri dönüş yaptık...

Lloris

Richards-David Luiz-Kompany-Clichy

Yaya Toure

Jesus Navas - Willian

Nasri

Eto'o - Jovetic

S: Koscielny - Fernandinho - Wilshere - Young - Walcott - Soldado

Alman kadromu satmıştım, 500k vardı. 200k'yı packe gömdüm ve ilk defa hiçbirşey çıkmadı.. Kalan coinler de güme gitmesin diye ingiltere kadrosu yaptım.

David Luiz>Kaboul

Richars>Walker

Navas>Nani

Benim kadroda böle. Ama benim Yaya m yok:(

O takıma bi Yaya bi Hazard istiyom

Geri
Üst Alt