FIFA Ultimate Team

2 maç yaptım yeni takımımla, 4 gol attım toplamda. 4'ünü de Robben attı.

İlk maç 2-2 bitti, 84'te yedim hıyar adam yenileceğini anlayınca Mario Gomez + Balotelli'yi aldı oyuna, orta kafa gol yaptı. :)

Guvenilir. Gaingold.com'a da bak

Olm Robben çok acayip ha. Rakip çok iyi savunma yapıyor bazen geçemiyorum mesela. Robben'a atıyorum. Aşağı yukarı ok tuşlarına rastgele basarak dalıyorum kalabalığa. Napıyor bilmiyorum bir şekilde ayağında hala top verken çıkıyor aralarından. İmkanı yok alamıyorlar topu adamda :D

Bi de sol ayakla şut atınca top çok saçma sapan gidecekmiş gibi başlayıp çat diye kaleye giriyor o müthiş.

Adamın tek kötü yanı herhangi bir şekilde sağ ayağı ile bir şey yapmaya kalkarsan direk batırması.

Bugun yeni IF ler belli olmuyor mu? Pack acsam şimdi çıkabilir mi ?

Yada belli bir saati varmi...

♧tapatalk♧

Olm Robben çok acayip ha. Rakip çok iyi savunma yapıyor bazen geçemiyorum mesela. Robben'a atıyorum. Aşağı yukarı ok tuşlarına rastgele basarak dalıyorum kalabalığa. Napıyor bilmiyorum bir şekilde ayağında hala top verken çıkıyor aralarından. İmkanı yok alamıyorlar topu adamda :D

Bi de sol ayakla şut atınca top çok saçma sapan gidecekmiş gibi başlayıp çat diye kaleye giriyor o müthiş.

Adamın tek kötü yanı herhangi bir şekilde sağ ayağı ile bir şey yapmaya kalkarsan direk batırması.

Aynen öyle 5 maçta 7 gol attı bende de :D Tamamen katılıyorum

bu arada:

BY9bQFyIQAAtG_2.png:large

Jerome Boateng'in olmaması üzücü :( Ramos yerine almayı planlıyordum.

İğrenç bi TOTW, Ibra'yı koyabilirlerdi en azından. Fiyatlar artar bu hafta. Kontrat, oyuncu falan lazımsa hemen alın derim

Bu ne bicim totw böyle yw:D neyse IF cikmasin adam gibi bir oyuncu çıksın daha iyi:)

♧tapatalk♧

Benim elimde Pogba vardi simdi satsam kârlı çıkarmıyim acaba?

♧tapatalk♧

Bir tane Pogba aldım şimdi 2900 iki üç gün sonra satarım değerlenir heral

Ibra olmuştu zaten IF bir daha yaparlar mı?

Son ucuz olursa Reus'a yedek olarak alabilirim belki gerçi. Elia var malum bi tek.

Ama ucuz olmaz herhalde LW-LM kartı ile kanat yaparlar onu. Bundesliga'da sol kanat yok

Geri
Üst Alt