FIFA Ultimate Team

suan taktiklerden 4-3-2-1 denedm ama bu seferde nasri deki chemistry 8 e düsüyor defans ztn 10 chemistry aynı falcao lawezzi rodriguez 9 chemistry de kalıyor gerçi falcao ve rodriguez daha 10 maç olmadı oynayalı ama lavezzi ve nasri de sıkıntı oldu bu sefer

topculari yaz deva bulalim bilader

Handan-Buffon çok fark varmı?

Para var, Buffon alsak daha mı iyi olur?

kaleci isi belli olmuyo buffonu deneyebilirsin zaten 12k diyo cok acayip, gecen sene sonlara dogru bile 40k idi.

Rakipler genelde Seria A olduğu için şu yönde tecrübe ettim

En zor gol attığım kaleciler 1. Handan 2. Marchetti

En bezdiren stoper Ogbonna

Orta sahada en sıkıntı yaratan adam Vidal

Kanatlarda etkin adam Cerci

Forvet tabii ki Balotelli

Rakipler genelde Seria A olduğu için şu yönde tecrübe ettim

En zor gol attığım kaleciler 1. Handan 2. Marchetti

En bezdiren stoper Ogbonna

Orta sahada en sıkıntı yaratan adam Vidal

Kanatlarda etkin adam Cerci

Forvet tabii ki Balotelli

Cerci çok güzel Gangam Style oynuyo bende başka bi halta yaramıyo:D Sol köşe gönderine koşup orda oynatıyom genede yetişiyo oynamaya başlıyo hemen:D

Vidal bence İtalyan kadrolarının en iyisi. Onunla oynamak için tekrar İtalya kadrosu kuruyorum.

Nasıl beğenmiyon yaa 4-3-3 4 ile sürünüyordum div5te 4-1-2-1-2ye bi geçtim şimdi div1 title için savaşıyorum nasıl beğenmezsin anlamadım:oops:

Orta kafa gol yapmıyorum ben ama:D

Benim olay pas-pas-pas şut ve gol:)

4-1-2-1-2 de orta alanda istediğim verkaçlar ve pas alışverişini yapamıyorum.

Tamamen kullanıcıyla alakalı, hatta 3 lü defansla daha iyi bile oynuyordum.

bişey dicem

fifa 13'te orta kafa olayı çok kolaydı

14'te 13'e oranla baya zorlaştırdılar bence

hatta 13 başlığında kimle hatırlamıyorum Gökhan Kim olabilir konuşmuştuk oyunda orta kafa yapılmıyor o yüzden kanatlar içeri kat etmeli demişti, oyunda en kolay gol yöntemi orta kafa demiştim. 14'te 13'e oranla çok daha zor orta yapıp kafa vurmak.

bende hakkaten bi yamukluk var ama dur bakalım :D

topculari yaz deva bulalim bilader

4-3-3 taktik arsene wenger var teknik direktör olarak

kalede LLoris defans sol clichy defans orta david luiz kompany dani alves

orta saha defansif orta saha(cdm) matuidi ve sandro cm olarak ortada nasri

ileri uçta solda lavezzi ortada falcao sağda james rodriguez var

bazen cavani ve lucas falcao ve rodriguez ile değişmeli oynatıyorum

2.kadro ise

kalede hart defans sol ashley cole ortada koscielny sakho sağda glen johnson

orta saha cdm ön libero ramires gerard göbekte mesut özil

ileri uç willian jovetic jesus navas eldeki oyuncu kadrosu bunlar @Hayri Cund

bişey dicem

fifa 13'te orta kafa olayı çok kolaydı

14'te 13'e oranla baya zorlaştırdılar bence

hatta 13 başlığında kimle hatırlamıyorum Gökhan Kim olabilir konuşmuştuk oyunda orta kafa yapılmıyor o yüzden kanatlar içeri kat etmeli demişti, oyunda en kolay gol yöntemi orta kafa demiştim. 14'te 13'e oranla çok daha zor orta yapıp kafa vurmak.

bende hakkaten bi yamukluk var ama dur bakalım :D

Orta kafanın kolay zorluğundan ziyade arkada direkte sıfırdan vurulan kafaların gol olmasına uyuz oluyor herkez sanırım

41212nin cocuk taktigi oldugunu soylemistim

ortasi bombos kalan bir taktikle pas yapmak falan mumkun degil

ya kanattan orhanlik yapican yada cekilip topu kapip direk forvete atip kontra falan yapican

tanjunun da gorecegi uzre 451-2 futbol oynamak icin ideal taktiktir

41212nin cocuk taktigi oldugunu soylemistim

ortasi bombos kalan bir taktikle pas yapmak falan mumkun degil

ya kanattan orhanlik yapican yada cekilip topu kapip direk forvete atip kontra falan yapican

tanjunun da gorecegi uzre 451-2 futbol oynamak icin ideal taktiktir

otto-rehhagel-540x304.jpg

"Başarıya giden her yol mübahtır."

Ben 4-3-3 seviyorum ayrıca.

Sebebi, birincisi oraya kimi koyarsam koyayım benim oyun tarzımda CAM ortadan kayboluyor. Benim için gereksiz bir mevki. İkincisi orta saha üçlü olunca top genelde bende kalıyor ve rahat pas yapabiliyorum, üçüncüsü 2 tane kanat var ama bunlar gole dönük adamlar oluyor çünkü tek forvette hücumlar aksıyor gibi. LW-RW'ler hem kanat hem forvet gibi oynuyor. Hangi kanattan gelirsen öbürü içeri geçip forveti ikiliyor falan.

İyi yani, en aızndan bana uygun. Geçen oyunda da Wilshere-Arteta-Cabaye göbeği ile 4-3-3 ile ihya olmuştum.

Ben 4-3-3 seviyorum ayrıca.

Sebebi, birincisi oraya kimi koyarsam koyayım benim oyun tarzımda CAM ortadan kayboluyor. Benim için gereksiz bir mevki. İkincisi orta saha üçlü olunca top genelde bende kalıyor ve rahat pas yapabiliyorum, üçüncüsü 2 tane kanat var ama bunlar gole dönük adamlar oluyor çünkü tek forvette hücumlar aksıyor gibi. LW-RW'ler hem kanat hem forvet gibi oynuyor. Hangi kanattan gelirsen öbürü içeri geçip forveti ikiliyor falan.

İyi yani, en aızndan bana uygun. Geçen oyunda da Wilshere-Arteta-Cabaye göbeği ile 4-3-3 ile ihya olmuştum.

4-3-3 güzel evet ama geri taraf Allaha emanet kalıyor çoğu zaman eğer günündeysen harikalar yarattığın maçlar da çıkabiliyor tersi ise arka arkaya puan kayıpları geliyor hele ki karsındaki kalecinin bir halta benzemediğini bildiğin halde devleştiğini görünce olay değişiyor adam adam 10 tane pozisyon yakalıyor 2-3 tanesinde isabet alıyor ne yazık ki o 2-3 pozisyon maçı kurtarıyor işte bende buna kıl oluyorum o kadar oynuyorsun yükleniyorsun sonu hüsran oluyor.

Geri
Üst Alt