- 23 Kasım 2008
- 8.238
- 416
- 1.848
Ya ben nasil bir kadro yapiyim bir turlu karar veremedim...
Tarzına bağlı nasıl oynamak istiyorsan ona göre yap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
451 -2
Guaita
Montoya inigo pepe eliseu
Callejon arteta benat ilaramendi giovani
Ruben c
Hayirli galibiyetler
Suan elimde nani ramires vidic var iyi diyebileceğim![]()
@Mehmet Yıldırım defans işi biraz da kullanıcıyla alakalı. Bana göre çok iyi olan ikili sana göre kötüdür. Mesela burda çoğu kişi Kompany iyi der ama 2 kişi çıkar bende var sürekli gol yiyorum der. Defans yapmak zor ve zahmetli biraz. Kafa gollerinde sıkıntı çekiyorum diyorsan da en iyi yükselen oyuncusunu da koysan açılan ortaların gol olma olasığı yüksek. Orta geldiğinde A ile karşıla biraz etkisi oluyor ama bazen ne yaparsan yap o top kaleye giriyor. Benim fayda sağladığım en iyi defans oyuncusu Dante'dir ama bazıları da beğenmez mesela.
Bazen rakibin defansına bakıyorum isimlerini ilk defa duymuşumdur ama her topu alıyor, açtığım tüm ortaları karşılıyor. O zaman şunu diyorum demekki defans yapmasını benden daha iyi biliyor
Belki istisnalar olabilir ama en iyilerini de alsan sıkıntın tam anlamıyla çözülmez.
Online Single Matchlerde mi reyis?![]()
hangi divisiondasin lan
hrb
1.Ligde 3 denemem oldu en iyi derecem 4-2-2 . 2 mac kalmisti.Ligde kaldim yani.
Suan 2.ligdeyim 3 macda 2 win 1 Drow'um var
Iyi bir Fifaciyim diye düsünüyorum lan
Malesef kötü gidişat önlenemedi ve div 7 ye tekrar düştük![]()
bende 2deyim
ne bok atiyonki kadroya
yuksek rating oyunda daha iyi oynar diye kaide yok
bunu bilmeyen iyi fifaci olamaz
4-5-1 e geçince topun benim ayağımda kalma süresi ve pozisyona girme sayım ciddi derecede arttı.