- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Milletin PC'si kaldırmaz oyunu diye..
Çoğu PC rahat kaldırırdı bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ignite Engin PS4'de olacaksa alabilirim PS4'ü aslında. Telefon + Ipad feda olsun![]()
Oyunda sadece GSC tayfası mı bıktı yoksa genel bir bıkkınlık mı söz konusu![]()
TOTW bugun açiklanmiyordu? Carsamba günlerimi oluyor artik?
Hep Çarşambaydı zaten.![]()
Vallaha ben bugun diye biliyordum, iyi madem Boatenglere biraz daha asilayim![]()
İnşallah hazırlık maçları da dahil edilir, Dante büyük ihtimalle yer alır öyle olursa direk kadroma girer :evilsmile:
Gerçi uzun zamandır oynamıyorum :redface: WebApp'te kadromu açıp, "vay anasını ne güzel kadro" diyip Football Manager oynuyorum![]()
Baydi mi? Kaç maç yaptin toplamda?
Renktas ingilizce zayıf ufak bi ozet verebilir misin ?![]()
304 maç yapmışım. Baydığından değil, oyunda iyi oynayan kazanmıyor, şansı yaver giden kazanıyor.
İşte olayin özeti budur mükemmel oyna istersen momentum kimden yanaysa sans onda düşün karsidaki takimdan 1 tane adam bilmezken adamlari messi robben kesiliyor basina
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyler birşey soracağım. Ben yeni oyuncuyumda. Filipe Luisi alacaktım öylesine bakınıyordum. Bir baktım gold oyuncu ama güçleri yükseltilmiş. Biri bana açıklayabilirmi acaba ne olduğunu ve nasıl yapıldığını. Şimdiden teşekkür ederim.
Bazı kartlar var misal +15 speed kartı ya da +15 shooting kartı gibi . Onları oyuncuya bastıgın zaman 1 maclıgına ozellikleri artıyor .