FIFA Ultimate Team

Bu oyunun yuzunden Fifa'yi sattim yoksa cinnet gecirecektim, kafam suan rahat pampa.

5 tane Jumbo pack actim 25k dan.

Cikan topcular

Muller

Mexes

Muslera

Boateng

Gerisi dahada cöp, gitti 125k :(

Bu oyunun yuzunden Fifa'yi sattim yoksa cinnet gecirecektim, kafam suan rahat pampa.

Benim son 3 gündür ciddi mana da sinirlerim bozuldu o bir gerçek artık yenilmesini de geçtim yendiğim maçı da alamıyorum ki dün berabere kaldıgım ve kazandıgım maçta origin koptu gelde çıldırma 1-2 hafta takılmazsam rahat olur.

Belki bir düzene sokarlar burda ve donanımhaberde takip ettiğim kadarı ile herkez momentumdan şikayetçi bırakanlarda bu yüzden bırakıyor bu da hızlı serverların boşalması demek bakalım ea bunun farkına varabilecek mi

Zaten bu oyunun yüzünden GTA5 i satsaydın saçma olurdu:D

Lan niye herkez dellenmiş bak ben biraz kafa dinlemek için Leyton Orient ile Career Mode a başladım. Sizde oynayın sakinleşin;)

Transfer bütçem 0.5m £ kafam nasıl rahat kimseyi alamıyom zaten:D

Lan niye herkez dellenmiş bak ben biraz kafa dinlemek için Leyton Orient ile Career Mode a başladım. Sizde oynayın sakinleşin;)

Orhan, Markette sorun var mi baksana bi vaktin varsa?

Siniriniz bozuldugu zaman pro clubinizi CB yapip drop in maclara girin kendinize gelirsiniz

[attachment=4970:upload_2013-11-20_11-36-26.png]

devamli bu cikiyor sabahtan beri

Ekli dosyalar

• upload_2013-11-20_11-36-26.webp
    upload_2013-11-20_11-36-26.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 29

Bende Galatasaray'ı Epl ye koyup orda yonetiyorum ama oyuncu transfer etmesini bir türlü anlayamadım. Transferden oyuncuları bulup uzerine tiklayinca teklif verme gibi birsey goremedim. Birde oyuncuların yaninda gucleri gözükmüyor. Bu adam iyimi kotumu nasıl anlayacağız. Sen anladiysan banada bir anlatsana:)

♧tapatalk♧

Geri
Üst Alt