FIFA Ultimate Team

Oyunun kilit noktası iyi defans yapabilmekte. Gol bir şekilde atılıyor.

Bir saniyelik dikkat kaybı bile gol yediriyor. Mesela ne zaman oyun oynarken telefonum çalsa istisnasız gol yiyorum.

Daha yeni 5 maçın 4'ünü kaybettim kazandığım maçtaki rakip benden iyiydi kaybettiklerimden ben iyiydim ama en son 30 saat falan önce uyuduğum için kafam megri megriye falan gitti haliyle sapırsaçma gollerle yenildim. :D

Daha yeni 5 maçın 4'ünü kaybettim kazandığım maçtaki rakip benden iyiydi kaybettiklerimden ben iyiydim ama en son 30 saat falan önce uyuduğum için kafam megri megriye falan gitti haliyle sapırsaçma gollerle yenildim. :D

İki günde bir 2-3 maç yapıyorum, uykum ve yemeğim düzenli, kafa rahat her maç galibiyet geliyor. Sadece o telefon çalması işte, sağolsun arayanlar hep maç zamanına getiriyor. :D

Bir de aradığım kanı İspanya-İngiltere Ligi İspanyolları, kırmızısız full chemstry yeni kadromda buldum. :D

[attachment=6532:upload_2014-1-9_15-36-22.png]

Takviyelere acigim.

Toure+Navas vardi sattim, Hart - Walcott - Cabaye yaptim az birazda param vardi.

Geri Cabayeyi satip Toureyi alasim var, onun verdigi katki daha iyiydi.

Ekli dosyalar

• upload_2014-1-9_15-36-22.webp
    upload_2014-1-9_15-36-22.webp
    88,7 KB · Görüntüleme: 52
Oktay

Toure, IF Pedro, D.Alves ve Ramos. Kaleye de Courtois

N5

Rooney 41212'de kullandigim en iyi CAM

N5

Soyle bisey yapsam o zaman.

Baines nasil?

Hazardi hiç sevmedim.

Eto'o muthis, yoksa Van Persie daha mi iyi? Az biraz oynadim begenmedim hizli adamlarla daha rahat oynuyorum.

[attachment=6533:upload_2014-1-9_15-44-3.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-1-9_15-44-3.webp
    upload_2014-1-9_15-44-3.webp
    153,5 KB · Görüntüleme: 43
Kanka denedim bi kaç kez, belkide tam Scripte denk geldi o aralar.

Thiago Silvayida denedim hatta Sirigu ile felan.

Walkerdan, Luiz'den aldigim verimi Alvesten, Ramostan alamadim

T. Silva kotu zaten. Oyunun en iyi stoperi Dante.

Walker cop bence Luizi denemedim.

N5

T. Silva kotu zaten. Oyunun en iyi stoperi Dante.

Walker cop bence Luizi denemedim.

N5

Ilk Walker ile basladim oyuna zaten, adam muthis ya 5-6 tane golu felan vardi boyle caprazdan muthis asiyor felan.

SImdiki Walker o kadar degil Chemistry ile olabilir.

IF Baines nasil deger mi?

Soyle bisey yapsam o zaman.

Baines nasil?

Hazardi hiç sevmedim.

Eto'o muthis, yoksa Van Persie daha mi iyi? Az biraz oynadim begenmedim hizli adamlarla daha rahat oynuyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 10001

Baines çok iyi diyorlar. Hazard'i LM oynatmak gereksiz zaten LW olarak fark yaratabiliyo.

Eto'o'yu sevmedim Jovetic daha iyi bence. Hatta Suarez'i koy derim.

Walcott'u da sevmedim pace hariç birşey yok pek. Nani ve Navas daha iyi bence.

N5

Baines'i denemedim ama NIF karti bile muthismis.

N5

Baines çok iyi diyorlar. Hazard'i LM oynatmak gereksiz zaten LW olarak fark yaratabiliyo.

Eto'o'yu sevmedim Jovetic daha iyi bence. Hatta Suarez'i koy derim.

Walcott'u da sevmedim pace hariç birşey yok pek. Nani ve Navas daha iyi bence.

N5

Suarez vardida sattim Aguero için + bitanede suarezi yanlislikla 7000 coinsa sattim hatirlarsin :)

Walcottuda sirf IF diye aldim zaten bi kac gun sonra satarim degerlensin, bende memnun degilim Navas daha oturakli oynuyor.

Bu arada ben herşeyi satali baya oldu. 15'inde TOTY aciklanacak, birkaç gün sonra oyunda kartları cikacak. Fiyatlar baya düşecek. Hazir laptop da bozukken sattim hepsini, fiyatların düşmesini bekliyorum. As takimim yine ayni olacak.

Reus-Lewa-Robben

Khed-Gundo-Bastian

Marcelo-Ramos-Dante-Lahm

Neuer

Belki Ramos yerine IF Miranda olur.

N5

Suarez vardida sattim Aguero için + bitanede suarezi yanlislikla 7000 coinsa sattim hatirlarsin :)

Walcottuda sirf IF diye aldim zaten bi kac gun sonra satarim degerlensin, bende memnun degilim Navas daha oturakli oynuyor.

Walcott'un değerlenmesi zaman alabilir hatta değerlemeyebilir. TOTY cikiyor.

N5

Geri
Üst Alt