- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Melo yakinda 83 olacak seasons'da sezon basi 80 overall'i vardi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melo yakinda 83 olacak seasons'da sezon basi 80 overall'i vardi.
iyi de selçuğun niye playmaker gitmiş? burağın niye finishing artmıyor?sneijder neden 85 olmuyor?burağın finishing(79)az değilmi en azından MORATAnınki bile 81 gerçi o real madrid oyuncusu real madrid oyuncusu olunca hemen ıllaramendi gibi 80 den başlatırlar..ea nın bazı takımlar ve oyunculara karşı garezi var suareze liverpoola arsenale atleticoya falan niyeyse gıcık oluyolar diego costaya falan.
Selçuk bu aralar form düşüklüğü yaşıyor normal. Burak'ta ciddi form düşüklüğü var geçen sene bu kadar gol kaçırmıyordu overall'ın düşmesi gayet normal. Sneijder bu forumunu korusun tekrar 85 olur merak etme. Oyuncu değerlerinde oynadıkları liginde çok önemli bir payı var.
Beyler ucuz koin nerden alınır help pls. Oda arkadaşım fifa pointse para verecek yazıktır çocuğa.![]()
Benim bildiğim burası var ama, burda da fiyatlar artmış.
Runescape 2007 Gold,Cheap RS 2007 Gold or Old School Runescape Gold at gaingold.com
Fiyatlar deli gibi artmış en az 5 kat. :S
Ben aldığımda ucuzdu şimdi nerdeyse 3 katına çıkmış. Başka sitelerde vardır mutlaka ama benim bildiğim tek burası var.
Neyse zaten yedirdi parayı fifaya.
Bu arada bana 6000 coin borç verecek olan var mı?![]()