FIFA Ultimate Team

Melo yakinda 83 olacak seasons'da sezon basi 80 overall'i vardi.

iyi de selçuğun niye playmaker gitmiş? burağın niye finishing artmıyor?sneijder neden 85 olmuyor?burağın finishing(79)az değilmi en azından MORATAnınki bile 81 gerçi o real madrid oyuncusu real madrid oyuncusu olunca hemen ıllaramendi gibi 80 den başlatırlar..ea nın bazı takımlar ve oyunculara karşı garezi var suareze liverpoola arsenale atleticoya falan niyeyse gıcık oluyolar diego costaya falan.

iyi de selçuğun niye playmaker gitmiş? burağın niye finishing artmıyor?sneijder neden 85 olmuyor?burağın finishing(79)az değilmi en azından MORATAnınki bile 81 gerçi o real madrid oyuncusu real madrid oyuncusu olunca hemen ıllaramendi gibi 80 den başlatırlar..ea nın bazı takımlar ve oyunculara karşı garezi var suareze liverpoola arsenale atleticoya falan niyeyse gıcık oluyolar diego costaya falan.

Selçuk bu aralar form düşüklüğü yaşıyor normal. Burak'ta ciddi form düşüklüğü var geçen sene bu kadar gol kaçırmıyordu overall'ın düşmesi gayet normal. Sneijder bu forumunu korusun tekrar 85 olur merak etme. Oyuncu değerlerinde oynadıkları liginde çok önemli bir payı var.

coins alabilmek için bir site vardı adı neydi ?

Selçuk bu aralar form düşüklüğü yaşıyor normal. Burak'ta ciddi form düşüklüğü var geçen sene bu kadar gol kaçırmıyordu overall'ın düşmesi gayet normal. Sneijder bu forumunu korusun tekrar 85 olur merak etme. Oyuncu değerlerinde oynadıkları liginde çok önemli bir payı var.

haklısın dostum inşallah bugün gelen update ile hajrovic atarlarda bi deneme fırsatı bulurum seasonsda şut gücüde iyiymiş 87 iyi vurur bide dikkatimi çekti genelde fifa da sol ayaklı oyuncuların weak footları ya 2 yada 3 olur özil 2 mesela messi 3 ama hajrovic 4 ayrıca bazıları 5 bile olabilir diyor biraz kendini gösterse şampiyonlar liginde süper olur hajrovic :)

moanqoyq.png

Serie A kadrosu.

Nasil beyler?​

If Benatia fiyatı ne kadar?

Oyuna tekrarmı başlasam ne, uzun bir zamandır elimi sürmüyordum.

Gaingolddan coin aldım 2 saat oldu gelmedi lan.

Defalarca aldım niye böyle oldu bu sefer..

Ne gelen var ne giden..

Kiminle kontağa geçecem bilemedim..

Allah kahretsin bu oyunu da oyunu yapanları da. Sağlığını düşünen varsa bu oyunu oynamasın.

Aga her yer hileci olmuş gene 13teki gibi 3 gündür oyun oynayamadım lan ligden düşecem..

Her maç oynanmadan 3-0.

Beyler ucuz koin nerden alınır help pls. Oda arkadaşım fifa pointse para verecek yazıktır çocuğa. :(

Kg5rBR.jpg

Benim Fella neden böyle oldu? Öğlen bir şey yoktu şimdi girdim neyin nesi anlamadım. Yedekteki iki oyuncum da böyle, neden öyle bilen var mı?

Oyunun leşliğini yavaş yavaş forum tayfası da anlamış ki bu konu eskisi kadar hareketli değil.

Eğitim şart.

Geri
Üst Alt