FIFA Ultimate Team

Hajro var Telles'i daha eklememiş mi hıyarlar.

Hocam şu musleraya da birşey yapsan ya valdesden kötü mü 82 nedir ya ? gerekirse drogbayı düşürüp musleraya eklesinler tellesin 72 olmasına çok sevindim elin gevuru hep seasonsda ordan yardırıp duruyordu çok kötüydü oyunda onu yaptığın için eywallah...muslera 83 olsun yeter...

Hocam şu musleraya da birşey yapsan ya valdesden kötü mü 82 nedir ya ? gerekirse drogbayı düşürüp musleraya eklesinler tellesin 72 olmasına çok sevindim elin gevuru hep seasonsda ordan yardırıp duruyordu çok kötüydü oyunda onu yaptığın için eywallah...muslera 83 olsun yeter...

Muslera aslında databasede 83 gözüküyor ama oyunda 82. Drogba database de 83 ama oyunda 84. Muslera'nın daha iyi olmasını istiyorsan en zor kurtarışlarını gösteren bir video hazırlaman lazım. Eminim Muslera Avrupanın büyük bir liginde oynuyor olsaydı 84 filan olurdu.

BhaKO1qIMAAlvt8.png

Semih Fair Play IF almis galiba . :D

Müthis. :)

Vay EA Meloya Kaleci Inform kartindan sonra Semih'e de FairPlayde bulundugu icin Inform karti vermis , Gönülleri fethetdiler Adamin dipleri <3

[attachment=8173:Ekran Alıntısı.JPG]

Bu sene bizden iyi IF çıktı yav, Melo, Sneijder 2 kere falan.

Muslera IF çıksa iyiydi bir de. Kaleci ne yapsın ki tek maça özel consistent performans işte. Versinler bir hafta.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 94
Ekli dosyayı görüntüle 11978

Bu sene bizden iyi IF çıktı yav, Melo, Sneijder 2 kere falan.

Muslera IF çıksa iyiydi bir de. Kaleci ne yapsın ki tek maça özel consistent performans işte. Versinler bir hafta.

muslera bu zamana kadar müthiş maçlar çıkardı gerek lig de gerek şampiyonlar liginde (3-2 lik schalke maçı) bence mükemmel oynadı hadi türkiye ligini izlemiyorsun anlarım ama şampiyonlar liginde oynadığı performansındanda mı anlamıyorsun haksızlık yapıyorlar Türkiye Ligi takımı diye Galatasarayı çok küçük görüyorlar bunu yorumlardanda anlıyorum ...

muslera bu zamana kadar müthiş maçlar çıkardı gerek lig de gerek şampiyonlar liginde (3-2 lik schalke maçı) bence mükemmel oynadı hadi türkiye ligini izlemiyorsun anlarım ama şampiyonlar liginde oynadığı performansındanda mı anlamıyorsun haksızlık yapıyorlar Türkiye Ligi takımı diye Galatasarayı çok küçük görüyorlar bunu yorumlardanda anlıyorum ...

Bence EA tek istatistiklere bakıyorlardır. Sneijder'in hattrick yaptığı maçta Melo aslında daha fazla hak etmişti, ama Şino 3 gol attı.

Ondan dolayı Muslera'ya İF vermezler. Anca derbi maçında iki penaltı kurtarsa, gol yemese, penaltıdan da gol atıp 1-0 yenersek.

Yalnız şimdi SIF Sneijder ve IF Melo abartı güçlü kartlar oldu o da ayrı güzel bir olay. Bizim lig olmadığı için kadrolara oturtmak zor oluyor ama esasen çoğu çok kullanılan oyuncudan çok daha üstünler.

Melo normal kartıyla büyük liglerden birinde olsa şu anda aktif kullanılan pek çok DMC-MC'nin esamesi okunmaz.

Ya bu benteke'yi millet bi bellemiş güçlü falan diye her kadroda var anısını satayım

Uzun süredir oynamıyodum. Hadi bi oynuyim dedim. Div1 de title kazandım:cool:

Ama hediye pack vermemesi çok sinir bozucu:mad-49:

Görünen o ki artık kimse oynamıyor ut yi. Ozaman şu kardeşinize coins atında şöle 100k kadarcık neşemiz yerine gelsin:P

IF Benteke cikmis.

Van Persie saticagim IF Bentekyi alicagim,umarim 100 K dan pahali olmaz Benteke Baba.

Bh-NMFMIYAAm9bh.png

Geri
Üst Alt