FIFA Ultimate Team

Bence EA tek istatistiklere bakıyorlardır. Sneijder'in hattrick yaptığı maçta Melo aslında daha fazla hak etmişti, ama Şino 3 gol attı.

Ondan dolayı Muslera'ya İF vermezler. Anca derbi maçında iki penaltı kurtarsa, gol yemese, penaltıdan da gol atıp 1-0 yenersek.

Evet beyler... bende baya gec de olsa Ultimate moduna baslamis durumdayim.

simdiye kadar 2 mac fln yapdim. Kadrom budur...

UT e yeni baslayana ne tavsiyeler verrisiniz?

Bedava Coins a hayir demem.. bi baslangic yardimi misali :D

Kadrom:

Kanatlar: Alessindrini ve Pereira, AMC Zakaria Labyad (oraya valbuena düsüniyorum chemistry fln ), forvet Welliton

a0935f-1394158921.jpg

Ulan kaç tane pack açtım son üç haftadır bir bok çıkmadı. Sinirlendim oynamıyacağım uzun bir süre.

Tapatalk

Evet beyler... bende baya gec de olsa Ultimate moduna baslamis durumdayim.

simdiye kadar 2 mac fln yapdim. Kadrom budur...

UT e yeni baslayana ne tavsiyeler verrisiniz?

Bedava Coins a hayir demem.. bi baslangic yardimi misali :D

Kadrom:

Kanatlar: Alessindrini ve Pereira, AMC Zakaria Labyad (oraya valbuena düsüniyorum chemistry fln ), forvet Welliton

a0935f-1394158921.jpg

Yekta 74, Chedjou kısa pas 75, uzun pas 72, kafa vuruşu 84.(74, 66, 79 eskisi)

2 asistle kesinleşti sayılır. Diğer forvetlerin performansları da önemli.

Drogba IF olur mu @Şerafettin KOÇ,burak olmasın adam boş kaleye bile zor bela attı top üst direğe çarptı öyle girdi kafa golü de baldı Telles MÜTHİŞ BİR SOL BEK bu adam şu oyununu ispanya da oynasaydın bırak 76 yı en az 82 olurdu mükemmel oyuncu bazı forum sitelerindede gördüm brezilyalılar tellesi öve öve bitiremiyor. bu adam en az 80 olmalı yanlış mı düşünüyorum?

Bu hafta en az 2 Gol atan Forvetler:

Oliver Giroud (2 Gol)

Klaas Jan Huntelaar (3 Gol)

Mario Mandzukic (2 Gol)

Demba Ba (2 Gol)

Huntelaar kesin IF alacak... Mandzukic de alabillir,Giroud almaz bence zaten bi IF ve bi SIF var. Drogbayi versinler iste bi tane.

Bu arada Demba Ba iki dakika icinde 2 tane gol atti. IF alabillir...

Telles Overall 76 olmus. :)

Birkac mac oynadim Telles'le bana cok "agir" geldi. Balance yüzünden...Balance sadece "66" mis.

Caner Erkinin fiziksel durumlari:

MOVEMENT

• 81—Acceleration
  • 82—Sprint Speed
  • 81—Agility
  • 75—Reactions
  • 64—Balance

Alex Telles:

MOVEMENT

• 84—Acceleration
  • 81—Sprint Speed
  • 82—Agility
  • 80+1Reactions
  • 66—Balance

Bana göre Telles Caner'dan cok daha hizli,hareketli bir oyuncu. Bence Balance en az 75-80 olmasi lazim. Seni görüsüm nedir Abi? @Şerafettin KOÇ

Sevgiler

beyler Pack almak ve acmak icin en iyi zamanlar nedir?

Telles Overall 76 olmus. :)

Birkac mac oynadim Telles'le bana cok "agir" geldi. Balance yüzünden...Balance sadece "66" mis.

Caner Erkinin fiziksel durumlari:

MOVEMENT

• 81—Acceleration
  • 82—Sprint Speed
  • 81—Agility
  • 75—Reactions
  • 64—Balance

Alex Telles:

MOVEMENT

• 84—Acceleration
  • 81—Sprint Speed
  • 82—Agility
  • 80+1Reactions
  • 66—Balance

Bana göre Telles Caner'dan cok daha hizli,hareketli bir oyuncu. Bence Balance en az 75-80 olmasi lazim. Seni görüsüm nedir Abi? @Şerafettin KOÇ

Sevgiler

Telles iyi bu şekilde balance hız ile hiç ama hiç alakası yok. Daha da yükselmesi için önce bir 10 maç oynasın sonra. Öyle hemen yükseltmezler. Balance yüksek olması için ayağı yere daha sağlam basmalı. Genelde boyu kısa olanların balansı daha yüksek olur. Hız için biraz daha beklemek lazım.

Drogba IF olur mu @Şerafettin KOÇ,burak olmasın adam boş kaleye bile zor bela attı top üst direğe çarptı öyle girdi kafa golü de baldı Telles MÜTHİŞ BİR SOL BEK bu adam şu oyununu ispanya da oynasaydın bırak 76 yı en az 82 olurdu mükemmel oyuncu bazı forum sitelerindede gördüm brezilyalılar tellesi öve öve bitiremiyor. bu adam en az 80 olmalı yanlış mı düşünüyorum?

80 olması için erken daha kendini ispatlaması lazım özellikle defansif anlamda. Drogba'nın İF olma şansı var çok popüler olduğu için ama bir şey söylemem. Burak yeteneksizi orda gölü direk atsa kesin İF olurdu.

Geri
Üst Alt