FIFA Ultimate Team

Ben de maçlardan çıka çıka 7. lige düşmek üzereyim :D

Tuhaf adamların sayısı artmış, her pozisyonun tekrarını izleyenler, zaman geçirenler vs direk çıkıyorum öyle olunca :D Geçen adamın oyuncusu sakatlandı dışarı attım topu. Normalde diğer oyuncular pek yapmıyor bunu ama ben dışarı atınca da geri veriyorlar topu. Adam vermedi ben atacak diye beklerken sürdü gol attı önde olmama rağmen çıktım :D

Çok fazla skill move yaparlarsa falan da çıkıyorum ben de huysuzum biraz :D

5 mac sonra ilk galibiyeti aldik

4141 ile fena degilim su an

Öyle birsey nasil olur ?

Planım:

Eto Out Benteke In

Eriksen Out Rooney In

bpl squad FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead

* LG G2 Tapatalk *

benim taktimim momentume karsi cok net:

1-0 atmak ardindan direkt 5-3-2 taktik + ultra defans.

Rakipin gol atma sansi yok valla. :D

Eto neden out? Adam harika ... Belki senin icin Benteke daha iyi olur (cok orta fala yapiyorsan Bentekyi kullan)

ben Aguero ve Eto ile oynarim arkasinda Van Persie,müthis.

benim taktimim momentume karsi cok net:

1-0 atmak ardindan direkt 5-3-2 taktik + ultra defans.

Rakipin gol atma sansi yok valla. :D

Eto neden out? Adam harika ... Belki senin icin Benteke daha iyi olur (cok orta fala yapiyorsan Bentekyi kullan)

ben Aguero ve Eto ile oynarim arkasinda Van Persie,müthis.

Momentum yoksada 1 gol atdina 532 yapiyirmusun ?

Eto tek forvet oynar mi

423(2) / 4141

* LG G2 Tapatalk *

Rooney alindi.

Hayirli olsun.

Bakalim nasil olcak. Umarim dedikleri gibi SHOT iyidir :) uzakdan bir kac tane atarim umarim..

Onu 4141'de CM olarak oynaticam.

Bende geri döndüm.Aguero yaya toure falan vardı ne güzel elimde.Hepsini satıp pack açmıştım.. Şimdi Essienle tırmalıyorum ama Div 1 deyim. Pc platfoRm.

T.D. icin kontrat nerden ve nasil aliyoruz? bi türlü göremedim..

4-4-2 oynuyordum ve çok ofansif oynuyordum 2 cm ile,şimdi 2 cmd'ye döndüm adeta duvar gibi oldu savunmam bu kadar etki edeceğini düşünmedim..

Gelene vuruyorum gidene vuruyorum..

Agüero Suarez ile terör estiriyorum :D

Ortada Toure ile Nasri

Kanatlarda Nani ile Hazard

Kabus gibi bişey oldu :D

yanliz ben UT modunu GAMEPLA pek sevmedim..... bazi oyuncularin 99 atributlari olmasi... oyun cok asiri hizli olmasi... pek gercek futbol ile alakasi olmiyor... bu ultra Attakcing full press yapanlar bide olmaz mi...

H2H Gameplay daha gercekcimis.. bide onu denicem Seasons ile.

DIV 2 ye cikdik.

Tactical Defending e yeni basladimiza ragmen DIV2 ye cikdik kisa zamanda.

hayirli ugurlu olsun vatana millete.

Takimim:

Cech

Richards Vidic Luiz Cole

Toure

Nani Rooney Cazorla Willian

Eto'o

not:

En iyi stoper ikilis hangisi?

Vidic-Kompany | Vidic-D.Luiz | D.Luiz-Kompany ?

bide.. M.Richards mi yoksa Walker mi sag beke?

div 1 deyim. üçgündür yenilmiyordum.yaklaşık 18 maç falan oldu.Bugün iki maç üstüste 5 gol yedim.Oyunda şöyle bişey var.Karşındaki isterse oyunu hiç bilmesin,momentum denen saçmalık devreye girerse o maçı peygamber olsan çeviremezsin.

Sizce FIFA 15'te Süper Lig olacak mi? Olacaksa harika bir takim kuracagim Ultimate Team'de.. :D

Sizce FIFA 15'te Süper Lig olacak mi? Olacaksa harika bir takim kuracagim Ultimate Team'de.. :D

Easports bu konuyu açıklamıştı aslında. ama ben yine olmayacağını düşünüyorum TFF klüplerin lisansını toplu olarak vermiyor klüplerle tek tek görüş öyle al diyor EaSports'da sadece Galatasarayla görüşüyor çünkü Türkiye'nin en büyük takımı o diğerlerini sallamıyorlar bile hatta sene başında bi fotoğraf vardı açıklama yazmışlar "Türk Takımlarının en popülerini ekledik Umarım ileri ki senelere diğer ekipleri ekleriz"gibisinden.

Not:Easports tek tek klüplerle anlaştığı sadece bir lig var o da EPL. Pes'de o yüzden alamıyor zaten:)

bizi buyuk olarak gorduklerindenmi yoksa sampiyon takimimi ekliyolar sadece seneyede fener olur oyleyse

Geri
Üst Alt