FIFA Ultimate Team

ss al easporsa şikayet et cheating programı var sen görmüyorsun ama o program onlara 5 veya 20 skor yazıp galip sayıyor ben 13te kullanmak zorunda kaldım ordan biliyorum yani adam max 7 dakikada kupayı alıyor

Çeptalk

PS3 icin böyle bir sey var mi? ben de yapmak istiyorum...div 1 deyim ama bende ronaldo falan yok. :(

umarim dogru degildir :(

Vallah yanilmiyorsam en son Fifa 11 de türk ligi vardi. Fifa 12 den itibaren de sadece biz vardik Türkiyeden. Vallah Galatasaray yoksa ben sahsen kendime almam oyunui. Arkadaslar ile turnuvalarda falan hep Galatasaray la oynuyorum ben. Artik onlarla bulusunca oynarim ara sira.

Vallah yanilmiyorsam en son Fifa 11 de türk ligi vardi. Fifa 12 den itibaren de sadece biz vardik Türkiyeden. Vallah Galatasaray yoksa ben sahsen kendime almam oyunui. Arkadaslar ile turnuvalarda falan hep Galatasaray la oynuyorum ben. Artik onlarla bulusunca oynarim ara sira.

bence biz yine oyunda olacagiz... Keske Süper Lig olsaydi,harika bir Ultimate Team yapardim valla ama TFF Lisanslari vermiyor iste...

bence biz yine oyunda olacagiz... Keske Süper Lig olsaydi,harika bir Ultimate Team yapardim valla ama TFF Lisanslari vermiyor iste...

Bilmiyorum tam olarak olay neydir diye ama ben bir yerde okumustum. Gidin tek tek takimlarla anlasin demis TFF güya. Hangisi dogrudur bilemem.

ya hica calisan bi COINS HACK/Generator yok mu yawww :D

Hayırdır sen de mi yapıyorsun da sırrını bize açıklamıyormusun :D

Senle alakası yok geçen yine rakip beklerken Galatasaray armalı biri geldi dedim aynı takımlıyız hani hile yapmaz ama yok arkadaş adam arma falan dinlemiyor o da bastı hileyi :D

Çok acayip taktım kafaya bu işi acayip sinirleniyorum :mad-49:

hayır yapmıyorum ama üçüncü dual shock daha yeni geldi. öfke kontrolüm bu oyunda dibe vuruyor malesef.

Valla kimse alınmasın da Türk oyuncu gelince direk çıkıyorum ben maçtan.

16 yaşıdnan beri envai çeşit online oyun oynadım 12 senedir. Türk gördün mü kaçacaksın aga :D Kazanmaya fazla odaklı oluyorlar. WoW oynarken de hep Türk guildleri ortak raidlerde arıza çıkartırdı :D

hayır yapmıyorum ama üçüncü dual shock daha yeni geldi. öfke kontrolüm bu oyunda dibe vuruyor malesef.

öteki 2 gamepadlere nodlu?

yanliz nasil kirilir fln dedim.. ben cok rahatim oynayinca... ama daha cok Lobby ve pro takilmisdim.

UT ye gecdim,,isin icine coins ve titleler ve ligler girdi... öfke kontrollu baya zor oldu..nedense UT de agresyon fazla oliyor

Valla kimse alınmasın da Türk oyuncu gelince direk çıkıyorum ben maçtan.

16 yaşıdnan beri envai çeşit online oyun oynadım 12 senedir. Türk gördün mü kaçacaksın aga :D Kazanmaya fazla odaklı oluyorlar. WoW oynarken de hep Türk guildleri ortak raidlerde arıza çıkartırdı :D

Bu nasil Galatasaray durusu? Kimseden korkmadan ASLAN gibi oynicaksin.

Kacmak kolay rakiplere karsi oynamak...bunlari fenerliler yapar.

PetShop_2023412.jpg

öteki 2 gamepadlere nodlu?

yanliz nasil kirilir fln dedim.. ben cok rahatim oynayinca... ama daha cok Lobby ve pro takilmisdim.

UT ye gecdim,,isin icine coins ve titleler ve ligler girdi... öfke kontrollu baya zor oldu..nedense UT de agresyon fazla oliyor

sizlere ömür. o değilde yokmu ps4 için kurulmuş bir pro club?

Ben oyunu yavas arkadan kurmayi kisa paslari sevioyrum...bi nevi "tiki-taka"nin daha az pasli Oyun stili..

yanliz UT de hic olmiyor bu .. bu "hic bitmeyen Stamina" ve "Ultra-Attack ve PRESSING 90dak" Oyunu cok boziyor bence.

Türk oyuncular kazanmak için herşeyi yapar genel olarak. Fifa'da genelde Beast FC kullanıyorlar :D

WoW'da mesela yıllarca İngiliz ve Hollanda guildlerinde takıldım (Ultima'da da) Mesela raidden bir item düşer. O bossu haftada 1 öldürebilirsin. O itemin düşme ihtimali de %10..Adama lazımdır, almaz sırf sen daha güçsüzsün diye sana verir, heveslen daha çok katıl diye. Sen de güçlü ol ki gelecek hafta daha rahat yapalım der. Muhabbet makara.

Türk guildine geçtikten sonra oyundan soğudum. 3-5 gold için "adres ver ulan" a kadar giden kavgalar falan oluyordu :D Karakterimi healer yapmadım diye 10 yaş küçük adam fırça atıyordu bana :D

Rooney alindi.

Hayirli olsun.

Bakalim nasil olcak. Umarim dedikleri gibi SHOT iyidir :) uzakdan bir kac tane atarim umarim..

Onu 4141'de CM olarak oynaticam.

Rooney'e ortayı aç gerisini ona bırak :D

Ben St olarak oynatıyorum herkes Cam iyi diyor ama benim gözümde Rooney St'dir abi :D

Oyuna küfür ettiğim tek nokta kornerler dakika 89 2-1 öndeyim ve 2-2 maç bitti en az 50-60 defa yaşadım bu sonu..

Full defans yapıyorum nasıl oluyorda Dante ve Hummels gibi azmanların arasından ufacık adamlar kafayı vuruyor anlayamıyorum abi.

Rooney WR'lerinden dolayı ST'de olmuyor ani atağa çıktığında falan defansta takılıyor oluyor.

Şutları çok tatlı.

Ben Rooney'i yıkan defans görmedim oynarken vura vura gidiyor :D

Hele sağ çaprazdan girip ayak dışını koymuyormu deli ediyor spiker oo Roooneyyyy dediği zaman orgasm mode.

:D

kaç kaç kaç unuttum şimdi bir taktik var..3 CAM 2 CDM 1 ST hepsi göbekte

yandaki iki Cam esasen Cam ama kanatlara açılıyorlar. Sağ CAM Rooney,sol CAM Silva, ortada Santi ile oynamıştım çok zevkli oluyordu. Ama sonra sıkıldım.

öyle çaprazdan falan seviyorsan deneyebilirsin. öne de Jovetic türü alıp verebilen bir adam atıtn mı tadından yenmiyor.

Geri
Üst Alt