FIFA Ultimate Team

Mention yapaydın iyiydi :)

Ben yapamıyorum :(

Packten Ribery çıktı desem gelir mi ki :D

Mario Gomez, Fiorentina'ya gitmiş diyorlar, doğru mu :D

Tüm oyuncuların ard arda sakatlanma sapıklığı nedir, nedendir? Tek maç yapamadım daha :(

Onun ayarını tutturamadılar gene, 13'te sadece offline'da sakatlanıyodun, 14'te online injuries olayını getirdiler de 2-3 maçta bir oyuncu sakatlanıyo yok yere.

Onun ayarını tutturamadılar gene, 13'te sadece offline'da sakatlanıyodun, 14'te online injuries olayını getirdiler de 2-3 maçta bir oyuncu sakatlanıyo yok yere.

Keşke 2-3 maçta bir olsa. Daha ilk maçta oyuncular patır patır sakatlanıyor. Bug gibi birşey, çözemedim.

Artık kadrom tamamdır. 2 Farklı sistem kullanıyorum yorgunluk durumuna göre ve İtalya liginde bazı pozisyonlarda alternatif olmamasından dolayı.

Bundan sonra her kazandığım coin'e pack açarım sanırım.

Serie A'cılar Vucinic-Muriel ikilisini bir deneyin. Palacio kactan gidiyor bilmiyorum ama en az 10k vardir. Bu ikisini max 9k'ya falan alabilirsiniz.

Ben de Eto'o'yu satacagim. Hizli falan ama top kontrolu cok kotu. Cok hantal top kontrolu yaparken. Vucinic'i baya begendim. Eto'o 15 macta 10 gol atarken Vucinic 3 macta 5 atti hem de daha zayif kadroda. Vucinic ile Jovetic ayni tarz oyuncular zaten ondan da verim alirim. Bu alis ve satistan 20k kadar kar yaparim. Onu ne yaparim bilmiyorum artik, kadroda takviye isteyen yer kalmadi gibi. Onunla da pack acarim belki.

Glen Johnson vasat kaliyor, var mi ondan iyisi BPL'de?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Allahını seven yardım etsin Beyler araldan pc fifa 14 aldım kurdum oyunu saçma sapan şöyle bir hata veriyor yardım edin lütfen sinirden kafayı yiyecem we're sorry,an error has occurred. Invalid license. reason code=missing DLL diye hata veriyor ne yapmalıyım resmen oyunu aldığıma pişman oldum

Allahını seven yardım etsin Beyler araldan pc fifa 14 aldım kurdum oyunu saçma sapan şöyle bir hata veriyor yardım edin lütfen sinirden kafayı yiyecem we're sorry,an error has occurred. Invalid license. reason code=missing DLL diye hata veriyor ne yapmalıyım resmen oyunu aldığıma pişman oldum

Bunun bikaç sebebi olabilir, önce kolay olanları dene, olmazsa bana söyle.

1. Ekran kartının sürümünü güncelle.

Olmazsa,

2. DirectX'in en son sürümünü kur.

Olmazsa,

3. Oyunu sil. "C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License" dizininden oyunun lisansını (.dlf dosyası) sil. (Program Data klasörü gizli, gizli dosyaları görünür hale getirmen gerekir) Sonra oyunu tekrar kur.

Olmazsa alıntıla beni, "olmadı" de :D Bakarız bi çaresine. :D

Webapss'ta gold pack hediye geldi. Jackson Martinez Çıktı. 4 bine satarsak iyi..

Kornerlerlerde savunmayı nasıl yapıyosunuz?Benim adamlar topları hep ıskalıyo ya da adamı marke etmiyo alakasız saçma sapan yerlerde duruyo 2-3 kornerden birinde gol yiyorum sinir olmaya başladım

Kornerlerlerde savunmayı nasıl yapıyosunuz?Benim adamlar topları hep ıskalıyo ya da adamı marke etmiyo alakasız saçma sapan yerlerde duruyo 2-3 kornerden birinde gol yiyorum sinir olmaya başladım

Ben rakip korner kullanirken klavyede W tusuna basili tutuyorum. (gamepadde ucgen, xboxta Y sanirim) Kaleci cikarma tusu yani. Top eger kaleye yakin geliyorsa kaleci cikip aliyor, nadiren de yumrukluyor. Ama top penalti noktasina dogru gidiyorsa elimi W'den cekiyorum. Top kose vurusunu kullanan oyuncunun ayagindan ciktiginda topun gidisinden hemen anlaman lazim bunu. Zamanlama onemli, yoksa kaleci bosa cikar olasi kafa vurusunda top girer bos kaleye.

Eger top penalti noktasina daha yakin bir noktaya dogru gidiyorsa, orasi Allah'a emanet. Ama gol yeme olasiligini dusurme yontemlerinden biri de şu: Ceza alanimiza havadan gelen toplari karsilamak icin pas tusuna basma. Orta acma/kayma tusuna bas. Benim gozlemlerime gore boyle yapinca bizim oyuncularin topu karsilama orani daha fazla oluyor. Ha bir de rakipte cok iyi kafa vurusu yapabilen oyuncu olmadikca pek de etkili kafa vuruslari cikmiyor zaten oralardan. Kaleye uzak kalan bolgeden yani. Yakin kalan bolgedeki toplari kaleci aliyor zaten anlattim onu.

Ben rakip korner kullanirken klavyede W tusuna basili tutuyorum. (gamepadde ucgen, xboxta Y sanirim) Kaleci cikarma tusu yani. Top eger kaleye yakin geliyorsa kaleci cikip aliyor, nadiren de yumrukluyor. Ama top penalti noktasina dogru gidiyorsa elimi W'den cekiyorum. Top kose vurusunu kullanan oyuncunun ayagindan ciktiginda topun gidisinden hemen anlaman lazim bunu. Zamanlama onemli, yoksa kaleci bosa cikar olasi kafa vurusunda top girer bos kaleye.

Eger top penalti noktasina daha yakin bir noktaya dogru gidiyorsa, orasi Allah'a emanet. Ama gol yeme olasiligini dusurme yontemlerinden biri de şu: Ceza alanimiza havadan gelen toplari karsilamak icin pas tusuna basma. Orta acma/kayma tusuna bas. Benim gozlemlerime gore boyle yapinca bizim oyuncularin topu karsilama orani daha fazla oluyor. Ha bir de rakipte cok iyi kafa vurusu yapabilen oyuncu olmadikca pek de etkili kafa vuruslari cikmiyor zaten oralardan. Kaleye uzak kalan bolgeden yani. Yakin kalan bolgedeki toplari kaleci aliyor zaten anlattim onu.

+1905

Aynı benim yaptıklarımı yapıyorsun, kendim daha iyi anlatamazdım. :005:

Dun sinirden takimi sildim. Cok kotu kurmustum takimi taaa Div 7 olmustum avg 71 takimla..

Geri
Üst Alt