- 28 Temmuz 2011
- 9.398
- 2.310
- 1.588
Mention yapaydın iyiydi 
Ben yapamıyorum
Ben yapamıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Packten Ribery çıktı desem gelir mi ki![]()
Tüm oyuncuların ard arda sakatlanma sapıklığı nedir, nedendir? Tek maç yapamadım daha![]()
Onun ayarını tutturamadılar gene, 13'te sadece offline'da sakatlanıyodun, 14'te online injuries olayını getirdiler de 2-3 maçta bir oyuncu sakatlanıyo yok yere.
Allahını seven yardım etsin Beyler araldan pc fifa 14 aldım kurdum oyunu saçma sapan şöyle bir hata veriyor yardım edin lütfen sinirden kafayı yiyecem we're sorry,an error has occurred. Invalid license. reason code=missing DLL diye hata veriyor ne yapmalıyım resmen oyunu aldığıma pişman oldum
Kornerlerlerde savunmayı nasıl yapıyosunuz?Benim adamlar topları hep ıskalıyo ya da adamı marke etmiyo alakasız saçma sapan yerlerde duruyo 2-3 kornerden birinde gol yiyorum sinir olmaya başladım
Ben rakip korner kullanirken klavyede W tusuna basili tutuyorum. (gamepadde ucgen, xboxta Y sanirim) Kaleci cikarma tusu yani. Top eger kaleye yakin geliyorsa kaleci cikip aliyor, nadiren de yumrukluyor. Ama top penalti noktasina dogru gidiyorsa elimi W'den cekiyorum. Top kose vurusunu kullanan oyuncunun ayagindan ciktiginda topun gidisinden hemen anlaman lazim bunu. Zamanlama onemli, yoksa kaleci bosa cikar olasi kafa vurusunda top girer bos kaleye.
Eger top penalti noktasina daha yakin bir noktaya dogru gidiyorsa, orasi Allah'a emanet. Ama gol yeme olasiligini dusurme yontemlerinden biri de şu: Ceza alanimiza havadan gelen toplari karsilamak icin pas tusuna basma. Orta acma/kayma tusuna bas. Benim gozlemlerime gore boyle yapinca bizim oyuncularin topu karsilama orani daha fazla oluyor. Ha bir de rakipte cok iyi kafa vurusu yapabilen oyuncu olmadikca pek de etkili kafa vuruslari cikmiyor zaten oralardan. Kaleye uzak kalan bolgeden yani. Yakin kalan bolgedeki toplari kaleci aliyor zaten anlattim onu.
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi