FIFA Ultimate Team

Korner değil de iyi kanat artı iyi bir forvetle orta kafa gol yapıyor millet sürekli geçen sene hız kazanıyordu bu sene kanat+kafa

Bir de bu Burak Yılmaz her maç 2 gol atıyor ort kral

Ben rakip korner kullanirken klavyede W tusuna basili tutuyorum. (gamepadde ucgen, xboxta Y sanirim) Kaleci cikarma tusu yani. Top eger kaleye yakin geliyorsa kaleci cikip aliyor, nadiren de yumrukluyor. Ama top penalti noktasina dogru gidiyorsa elimi W'den cekiyorum. Top kose vurusunu kullanan oyuncunun ayagindan ciktiginda topun gidisinden hemen anlaman lazim bunu. Zamanlama onemli, yoksa kaleci bosa cikar olasi kafa vurusunda top girer bos kaleye.

Eger top penalti noktasina daha yakin bir noktaya dogru gidiyorsa, orasi Allah'a emanet. Ama gol yeme olasiligini dusurme yontemlerinden biri de şu: Ceza alanimiza havadan gelen toplari karsilamak icin pas tusuna basma. Orta acma/kayma tusuna bas. Benim gozlemlerime gore boyle yapinca bizim oyuncularin topu karsilama orani daha fazla oluyor. Ha bir de rakipte cok iyi kafa vurusu yapabilen oyuncu olmadikca pek de etkili kafa vuruslari cikmiyor zaten oralardan. Kaleye uzak kalan bolgeden yani. Yakin kalan bolgedeki toplari kaleci aliyor zaten anlattim onu.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Benim de senin taktiği yapanlara geliştirğim taktik var. İlk korneri bilere içeri atıyorum, rakip çıkarıyor mu çıkarmıyor mu diye. Çıkarıyorsa devamındaki kornerleri çok hafif dışarı vuruyorum. Yani ne çok dışarı ne de içeri. Kaleciyi rakip çıkarıyor içeri vuruyorum sandığı için ve boş kaleye gol. :D

Benim de senin taktiği yapanlara geliştirğim taktik var. İlk korneri bilere içeri atıyorum, rakip çıkarıyor mu çıkarmıyor mu diye. Çıkarıyorsa devamındaki kornerleri çok hafif dışarı vuruyorum. Yani ne çok dışarı ne de içeri. Kaleciyi rakip çıkarıyor içeri vuruyorum sandığı için ve boş kaleye gol. :D

Ben altıpasın çok dışarısındaki toplara çıkarmıyorum zaten. Bir de sağ korneri sağ ayaklı (veya sol korneri sol ayaklı) futbolcu kullanıyorsa top dışarı doğru falso alıyor, ona da dikkat ediyorum :D

Acik arttirmadan alinan oyunculari kullanabiliyormuyuz fifa fix yaptimi yoksa hala yapmadimi?

Korner değil de iyi kanat artı iyi bir forvetle orta kafa gol yapıyor millet sürekli geçen sene hız kazanıyordu bu sene kanat+kafa

Bir de bu Burak Yılmaz her maç 2 gol atıyor ort kral

Ekim'in ortasında falan bir patch çıkacak, onda plaseleri ve kafa toplarını biraz güçsüzleştireceklermiş.

[attachment=3824:1.jpg]

EA sagolsun bu coinslerle basladik oyuna. Tabii bu benim isimi baya kolaylastirdi. :cigara:

[attachment=3825:2.jpg]

Simdilik kadrom bu. Defansa ve forvete pahali adamlar aldim, isi saglama almak icin. Mirallas yerine Ben Arfa vardi ilk önce ama begenmeyince Mirallas'a gectim. Onu da öyle aman aman begendigimi söyleyemem, belki birazdan Nani'yi denerim.

Ilk 1-2 mac cok kisir gecti ama sonra acildi takim ve ucusa gecti. Assaidi ve Benteke ile önüme geleni duman ettim. Ilk büyük kurbanim GSli bir arkadasimiz oldu. 8. golden sonra kacti. :Trollface:

Assaidi: 7 macta 7 gol 7 asist

Benteke: 7 macta 12 gol 4 asist :016::016::016::016::016:

Benteke oyunun en iyi forvetlerinden biri olabilir. Digerlerini daha deneme firsati bulamadim ama bu adam muhtesem aga. Hiz, güc, bitiricilik ve kafa. Her sey var adamda. Bazen hizini bulunca rakip defansi ezip geciyor. Kisaca Drogba'nin genc versiyonu diyebiliriz kendisi icin. :star:

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    59 KB · Görüntüleme: 125
  • 2.webp
    2.webp
    76,4 KB · Görüntüleme: 120
6nnsfmfg.png

Su anda benim kadro bu...

Hernandezin yerinde baska bir forvet almak isityorum..Yakinda JOVETIC aliyorum büyük ihtimalle...

Ba tek kelimle MÜTHIS oynuyor.... her macta 1 veya 2 gol atiyor.. hernadez aldim 7,9 k coinsla ama satiyorum yine,pace falan var ama adam resmen cöp...

belki de Jarvisn yerine Taarabt aliyorum.

bilmiyorum JOVETIC mi BENTEKE mi...bence JOVETIC..:/

Bugün 3 maçta EA Serverlarıyla bağlantı koptu :mad: Az kalsın divisiondan çıkamıyordum, neyse ki 2-0'dan geri gelip 5-2 kazandım, herif 81'de çıktı maçtan. :D

6nnsfmfg.png

Su anda benim kadro bu...

Hernandezin yerinde baska bir forvet almak isityorum..Yakinda JOVETIC aliyorum büyük ihtimalle...

Ba tek kelimle MÜTHIS oynuyor.... her macta 1 veya 2 gol atiyor.. hernadez aldim 7,9 k coinsla ama satiyorum yine,pace falan var ama adam resmen cöp...

belki de Jarvisn yerine Taarabt aliyorum.

bilmiyorum JOVETIC mi BENTEKE mi...bence JOVETIC..:/

Coin durumun nasıl?

Kısıtlıysa Jovetic'ten vazgeç, sola Schürrle'yi al, forvete Bony'yi al derim. Çünkü Bony Jovetic'i çok aratmaz, ama Taarabt veya herhangi bi Premier Lig sol kanadı Schürrle'yi aratır. Jovetic'i ertelersin.

Arkadaşlar Fifa 2014 hakkında bir kaç sorum olacak.. Bugüne kadar hep PES oynadım ancak FIFA'ya dönmek istiyorum.

Birinci sorum. Ultimate Team Fifa 2014'ün bir eklentisi mi? Yani 2014'ü yükleyince bunu da oynayabilecek miyiz?

İkincisi PC fiyatı nedir?

Üçüncüsü oyun zevkli mi?

Ve şu Ultimate Team'ı biri anlatabilir mi? Günlerdir buraya bakıyorum ve hiç bişey bilmememe rağmen acayip derecede hoşuma gidiyor...

NOT: Lütfen alıntı ile cevap verin ki direk bildirimlere düşsün ve hemen bakayım :D

Coin durumun nasıl?

Kısıtlıysa Jovetic'ten vazgeç, sola Schürrle'yi al, forvete Bony'yi al derim. Çünkü Bony Jovetic'i çok aratmaz, ama Taarabt veya herhangi bi Premier Lig sol kanadı Schürrle'yi aratır. Jovetic'i ertelersin.

su anda 15 coins var elimde...

öyle yapiyorum bence..sen bony ile oynadin mi? iyi mi bu adam?

Bunun bikaç sebebi olabilir, önce kolay olanları dene, olmazsa bana söyle.

1. Ekran kartının sürümünü güncelle.

Olmazsa,

2. DirectX'in en son sürümünü kur.

Olmazsa,

3. Oyunu sil. "C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License" dizininden oyunun lisansını (.dlf dosyası) sil. (Program Data klasörü gizli, gizli dosyaları görünür hale getirmen gerekir) Sonra oyunu tekrar kur.

Olmazsa alıntıla beni, "olmadı" de :D Bakarız bi çaresine. :D

oyunu araldan aldığım için kutulu geldi şimdi anlamadığım birşey var ben bu oyunu originden mi download ediyim yoksa gerek yok zaten kutulu direk install olur mu ayrıca pc ye format attım şu an tekrar origin üzerinden iniyor bakalım olcak mı yani demek istediğim oyunun içinde setup gibi birşey var origin üzerinden indirmeye gerek varmı yardım edersen sevinirim

Ekli dosyayı görüntüle 6819

EA sagolsun bu coinslerle basladik oyuna. Tabii bu benim isimi baya kolaylastirdi. :cigara:

Ekli dosyayı görüntüle 6820

Simdilik kadrom bu. Defansa ve forvete pahali adamlar aldim, isi saglama almak icin. Mirallas yerine Ben Arfa vardi ilk önce ama begenmeyince Mirallas'a gectim. Onu da öyle aman aman begendigimi söyleyemem, belki birazdan Nani'yi denerim.

Ilk 1-2 mac cok kisir gecti ama sonra acildi takim ve ucusa gecti. Assaidi ve Benteke ile önüme geleni duman ettim. Ilk büyük kurbanim GSli bir arkadasimiz oldu. 8. golden sonra kacti. :Trollface:

Assaidi: 7 macta 7 gol 7 asist

Benteke: 7 macta 12 gol 4 asist :016::016::016::016::016:

Benteke oyunun en iyi forvetlerinden biri olabilir. Digerlerini daha deneme firsati bulamadim ama bu adam muhtesem aga. Hiz, güc, bitiricilik ve kafa. Her sey var adamda. Bazen hizini bulunca rakip defansi ezip geciyor. Kisaca Drogba'nin genc versiyonu diyebiliriz kendisi icin. :star:

Nasil yani ya niye o kadar coins vermis sana EA :D ?

oyunu araldan aldığım için kutulu geldi şimdi anlamadığım birşey var ben bu oyunu originden mi download ediyim yoksa gerek yok zaten kutulu direk install olur mu ayrıca pc ye format attım şu an tekrar origin üzerinden iniyor bakalım olcak mı yani demek istediğim oyunun içinde setup gibi birşey var origin üzerinden indirmeye gerek varmı yardım edersen sevinirim

ayrıca demoyu sorunsuz oynadım takılmadan ekran kartı en son update neyi yanlış yapıyorum bilemiyorum bi ut zevkim vardı o da mahvoldu sağolsuun(!) sipariş ettiğim yer çok yardımcı oldu telefonlara bakan bile yok bir tek sende umudum var bana sadece sen yardım edebilirsin bu arada çok teşekkür ederim ilgilendiğin için:(

Geri
Üst Alt