FIFA Ultimate Team

div8 deyim de drogba fena. gidiyorum ortayı açıyorum pat gol de ya orta saha Galatasarayın çok boş kalıyor acaba high/high olmasından mıdır melo high high ama seasonda med/high keşke ocak update de güncelleselerde 15i beklemesek geçen sene falcaoyu falan ardayı güncelledilerdi 90 86 olduydu bu sene sanmıyorum. bizim takıma ut da güncellemeyi bide son olarak drogbaya striker mi ekileyim ?

beyler oyunda bir şey dikkatimi çekti aut kullanırsan eğer rakip az akıllıysa golü atıyor hızlıca gelip çok top direğe çarpıyor üst direğe

div8 deyim de drogba fena. gidiyorum ortayı açıyorum pat gol de ya orta saha Galatasarayın çok boş kalıyor acaba high/high olmasından mıdır melo high high ama seasonda med/high keşke ocak update de güncelleselerde 15i beklemesek geçen sene falcaoyu falan ardayı güncelledilerdi 90 86 olduydu bu sene sanmıyorum. bizim takıma ut da güncellemeyi bide son olarak drogbaya striker mi ekileyim ?

beyler oyunda bir şey dikkatimi çekti aut kullanırsan eğer rakip az akıllıysa golü atıyor hızlıca gelip çok top direğe çarpıyor üst direğe saçma sapan olaylar oluyor şu diyomki tamam belki ball controlü kötü olan oyuncuya geldi topu tutamadım diyorum da la gelen adam da sneijder gelde çıldırma ball control 87 daha ne olsun elin gevuru bi gelio atıyor ben gidiom atamıyom

Bu arada fifa 13'te bildiğim kadarıyla aşırtma goller çok zordu,bunda zorluğunu düşürmüşler gibi kaleci çıkmaya başladığı anda aşırtmayı basıyorum 4-5 golüm var

saniyom ki lm rmli 4231 en iyi taktik olacak

suan camli 433 kullandim fena diil

Geri
Üst Alt