FIFA Ultimate Team

Geçen sene kullandığım 3-5-2 ile başlangıç yaptım ama pek iyi değil gibi bu sene.

Fildişi karması yapılır mı ?

şu an Galatasaray kadromda Eboue,Drogba,Ya Konan,Traore var kadroyu bozsam mı acaba :)

[attachment=3857:Unbenannt.jpg]

3-4k'ya kendime bir tane Brazil kadrosu kurdum. Single maclarda, takimi dinlendirmek icin bunu kullanacagim.

Ekli dosyalar

• Unbenannt.webp
    Unbenannt.webp
    78,2 KB · Görüntüleme: 59
Geçen sene kullandığım 3-5-2 ile başlangıç yaptım ama pek iyi değil gibi bu sene.

bende geçen sene 3-5-2 oynadım çok başarılı oldum.O sistemle oynamak çok zordur.Kadro şekillenmeden çok güçlenmeden oynanmaz ilk başlarda.Ben öyle düşünüyorum.3-4 ay sonra geçeceğim yani o formationa.

bende geçen sene 3-5-2 oynadım çok başarılı oldum.O sistemle oynamak çok zordur.Kadro şekillenmeden çok güçlenmeden oynanmaz ilk başlarda.Ben öyle düşünüyorum.3-4 ay sonra geçeceğim yani o formationa.

Birkaç maç yaptım defansta ciddi boşluklar oluyor ve aşırı dağınık takım. Geçen sene Fransa ligi ile 3-5-2 dizmiştim, Sakho ve Yanga gibi hızlı DC'ler vardı. Sırf bu adamlar yüzünden bu sene İngiltere ligi kurmak istedim. Elimde Yanga var ama Sakho yok henüz. Sanırım önce bi Bundesliga ile 4-2-3-1 yapıp para biriktirince İngiltere 3-5-2 ye dönüş yapacağım.

ya Galatasaray kadro kurdumda 4-2-3-1 iyi gider demişsiniz ama brumada rw amrabatta rw acaba bi sıkıntı olurmu ? bide lm yi cam yapabiliyoruz mu ?

@Talha Küllü David Luiz için ne düşünüyosun? H/M ama oluşturacağım kadro için çok önemli bir yeri var

Dene bence, yanındaki adam sağlamsa sorun olmaz. H/M kötü değil aslında stoper için, ben Sergio Ramos - T.Silva ikilisiyle uzun süre oynadım 13'te. T.Silva geriyi sağlama alıyordu, Ramos tıpkı bi CDM gibi kontratakları kesiyordu. :encouragement:

Aga bide benim bi oyuncum hala trade de kaldı. Ogün trade tırtladığındaki oyuncularım ordan kurtuldu ama bitanesi kaldı sinir oluyorum napsam?

EA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team

Ozaman şöle söliyim. Ek olarak bu takıma ne ekleyebilirim?

Bide Chemistry Card ları nasıl dağıtıyim. 18k para var şuan

Dante süper olurdu o takıma ama fiyatı baya arttı, değmez sanırım.

Willian = Deadeye

Pato = Finisher

Hulk = Engine

Luis = Guardian

Hernanes = Sentinel

Sandro = Hawk

Coutinho = Deadeye

Maicon = Shadow, o pahalıysa Anchor

Naldo = Sentinel (2 özelliği de iyi aslında ama aggression'ı yükseltebilir bu kart)

Miranda = Sentinel (2 özelliği de iyi ama interceptions ve strength yükselir) David Luiz için de geçerli eğer onu alırsan.

Cesar = Glove.

Dante süper olurdu o takıma ama fiyatı baya arttı, değmez sanırım.

Willian = Deadeye

Pato = Finisher

Hulk = Engine

Luis = Guardian

Hernanes = Sentinel

Sandro = Hawk

Coutinho = Deadeye

Maicon = Shadow, o pahalıysa Anchor

Naldo = Sentinel (2 özelliği de iyi aslında ama aggression'ı yükseltebilir bu kart)

Miranda = Sentinel (2 özelliği de iyi ama interceptions ve strength yükselir) David Luiz için de geçerli eğer onu alırsan.

Cesar = Glove.

Pahalı şeyler mi bu kartlar abi? Bide etkiliyormu oyuncuyu hakkaten çok?

O değilde allah razı olsun kanka Sandro çok şukella adam haaa. Top geçiyo adam geçmiyo:happynew:

Pahalı şeyler mi bu kartlar abi? Bide etkiliyormu oyuncuyu hakkaten çok?

O değilde allah razı olsun kanka Sandro çok şukella adam haaa. Top geçiyo adam geçmiyo:happynew:

Shadow biraz pahalıydı en son baktığımda, Anchor biraz daha makul. Diğerleri genelde ucuz, en fazla 2k falan tutar en pahalı olan. Bazıları 600-700c falan

Geri
Üst Alt