Emre Katmer
Parçalı Üye
- 24 Ağustos 2010
- 3.686
- 0
- 1.146
Geçen sene kullandığım 3-5-2 ile başlangıç yaptım ama pek iyi değil gibi bu sene.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ok birazdan bi bakayım, 23k PS3tü değil mi?
Geçen sene kullandığım 3-5-2 ile başlangıç yaptım ama pek iyi değil gibi bu sene.
bende geçen sene 3-5-2 oynadım çok başarılı oldum.O sistemle oynamak çok zordur.Kadro şekillenmeden çok güçlenmeden oynanmaz ilk başlarda.Ben öyle düşünüyorum.3-4 ay sonra geçeceğim yani o formationa.
ya Galatasaray kadro kurdumda 4-2-3-1 iyi gider demişsiniz ama brumada rw amrabatta rw acaba bi sıkıntı olurmu ? bide lm yi cam yapabiliyoruz mu ?
@Talha Küllü David Luiz için ne düşünüyosun? H/M ama oluşturacağım kadro için çok önemli bir yeri var
@Talha Küllü David Luiz için ne düşünüyosun? H/M ama oluşturacağım kadro için çok önemli bir yeri var
Bide Hulk mu? Nani mi?

Nani'yi denemedim ama Hulk süper. Engine yap, keyfine bak![]()
EA SPORTS Football Club - FIFA Ultimate Team
Ozaman şöle söliyim. Ek olarak bu takıma ne ekleyebilirim?
Bide Chemistry Card ları nasıl dağıtıyim. 18k para var şuan
Aga bide benim bi oyuncum hala trade de kaldı. Ogün trade tırtladığındaki oyuncularım ordan kurtuldu ama bitanesi kaldı sinir oluyorum napsam?
Game Advisor ile konuş, ama muhtemelen o oyuncun uzun süre kalır orda.![]()
Dante süper olurdu o takıma ama fiyatı baya arttı, değmez sanırım.
Willian = Deadeye
Pato = Finisher
Hulk = Engine
Luis = Guardian
Hernanes = Sentinel
Sandro = Hawk
Coutinho = Deadeye
Maicon = Shadow, o pahalıysa Anchor
Naldo = Sentinel (2 özelliği de iyi aslında ama aggression'ı yükseltebilir bu kart)
Miranda = Sentinel (2 özelliği de iyi ama interceptions ve strength yükselir) David Luiz için de geçerli eğer onu alırsan.
Cesar = Glove.
Pahalı şeyler mi bu kartlar abi? Bide etkiliyormu oyuncuyu hakkaten çok?
O değilde allah razı olsun kanka Sandro çok şukella adam haaa. Top geçiyo adam geçmiyo:happynew:
Shadow biraz pahalıydı en son baktığımda, Anchor biraz daha makul. Diğerleri genelde ucuz, en fazla 2k falan tutar en pahalı olan. Bazıları 600-700c falan