Orhan ÇERTÜRK
Aslan Üye
- 1 Temmuz 2010
- 8.781
- 1
- 1.173
Pack açtim David Silva çikti beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Paket çekecem ulan!!!11!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pack açtim David Silva çikti beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mirallasi deneyen var mi? 4-3-3 de rw ye koyacagim gibi
Paket çekecem ulan!!!11!!
Eyvallah EA millete Silva bize Ruffier
Bidahada paket çekmem![]()
Açtinmi hahaha?
@Yasin Sansi ne beğeniyon kardeşim senin yüzünden bular başıma geldi zaten coins yok ühühühü:42:
Gecen sene 100 pakket açmistim bi cacik cikmamisti, bu sene ciksin bariii
Bana geçen sene para ettiği dönem LLoris kompony di natale çıkmıştı oyunun başında. Hatta di natale 2 defa çıkmıştı. Sonra bi kurudu çeşme bidaha açılmadı![]()
Bak 1 pack daha ac, emin ol iyi adam cikacak, güven bana.
Ut teame yükseltme her hafta paket açma falan muhabbeti dönüyordu reisler onu şimdi yapabiliomuyuz 10 lira mı 10 euromuydu neydi fazla verip standart pakt hariç ut paket vardı galiba böyle insanın canı çıkıyor paket açmak icin
Ne dedigini pek anlamadim ama oyun cikmadan önce Standard-Edition ve Utlimate-Edition vardi. UT-Edition i alan 24 pack aliyordu, yani 24 hafta boyunca 1 pack. Oyun ciktiktan sonra kaldirildi diye biliyorum. Pack acacaksan FIFA Points al 10 EURya ve 7 pack ac.
ben anlatamamışım da sen anlamışsın hocamNasıl alıyoruz bu fifa pointsi?
Bak 1 pack daha ac, emin ol iyi adam cikacak, güven bana.
@Talha Küllü dostum senin kadro ne şekil şuanda? merak ettim. bu arada bana schweinsteiger çıktı packlerde. 99.50K'ya verdim. iyi mi ettim, kötü mü ettim bilemedim.