FIFA Ultimate Team

Oyun çok yavaş geliyor elim hiç gitmiyor yahu.

Üstad jose mourinhoyu kadromuzun başına getirdiğimizden ötürü mutluyuz gururluyuz.

Tapatalk ile gönderildi

Neden ulan neden ühühühü. Div6 2sezondur son maça tek ihtimalli kalıyorum oda kazanmak. Ama her ikisindede kazanamadım gene div6 yeter da sıkıldım.

Bu arada önce Neymar Benzema Fabregaslı(7-1),Sonra Reus Lewa götze bastian lı takımları yendim(5-0) ama son maçta rooney di natale li elemana yenildim. Arkadaş nasıl yapmış bu adamlar bu kadroları:(

H/H adam yok ki, Pedro H/L oyunda. Futhead yanlış. :ka25:

Edit: Yok heralde, belki de vardır bakmadım ama Cole geçen sene favorimdi, bu sene de pace'i çok büyük bi faktör olmaz sevmemem için umarım.

Clichy güzel gider de,chem 8de kalır heralde iki sarıyla hepsini kurmayla uğraşmadım şimdi kadronun :D

ama chem'in 8de olması büyük problem olmaz bence,ben de criscitoyla oynuyorum hiç problem çıkmıyor

La bu oyuncularin positionlarini degisebiliyormuyuz misal cdm yi cm yapma falan?

Clichy güzel gider de,chem 8de kalır heralde iki sarıyla hepsini kurmayla uğraşmadım şimdi kadronun :D

ama chem'in 8de olması büyük problem olmaz bence,ben de criscitoyla oynuyorum hiç problem çıkmıyor

Olacağından değil zaten de saplantılıyım, takıntılıyım. :D

Geri
Üst Alt