FIFA Ultimate Team

Talha arkadaş dışardan 100k alcakmış ona bi italya ligi kadrosu kursan ya 100k lık.

https://www.futhead.com/14/squads/851808/

Ben şöle bişi kurdum ama ne diyosun?

Sol bek te radu ve Benetia sı var memnun onlardan ondan koymadım

CDM De Rossi olsun bence. Abate yerine Konko. Muriel yerine de IF Milito veya Vucinic. CAM Hamsik, Guarin veya Hernanes (bence Hernanes)

Benzer bi kadroyu 1-2 gün önce arkadaşa kurmuştuk. İlerde Vucinic-IF Milito, CAM Hernanes, kanatlarda Lulic ve Candreva, CDM De Rossi, defans Constant-Ogbonna-Benatia-Konko, kaleci Marchetti. 4-1-2-1-2'ydi o da.

Vucinic manyak bu arada, Muriel'i falan boşver. IF Milito da olur, ucuz hem. Palacio'yu komple boşver, 4-1-2-1-2'de CAM'le top sürmeye gerek yok, pace'e de gerek yok. Oraya dediğim gibi Hamsik-Hernanes-Guarin'den birini al.

Muriel ve Ibarbo kötümü bu oyunda kimse kullanmıyo geçen sene herkez onları kullanıyodu

İtalya kadrosu kuracaksanız 4-4-2 kurun kanat oyuncuları tam 4-4-2ye uygun.Forvete 1 tane pasör(Vucinic/Di Natale) 1 tane de hava toplarında etkili finisher koyarsanız kazanıyosunuz maçları.Orta sahayı da Vidal-Rossi yaparsanız her türlü ezersiniz rakipleri.

Cildircam yahu, coins boost niye yok ktalog'ta. EA sürekli haksizlik yapiyor, ben daha almadan kaldirmislar.

beyler herkes 10 bin coin atsın KAGAWAyı Galatasaray'a alıcaz

Div. 4'e çıkmak üzereyim. Artık UT'ye biraz ara verip kariyer moduna başlamak istedim ki, girdiğimde çok değişik geldi. İki yıldır çoğunlukla kariyer yapan biriyim ama çok yabancıyım şu an oyunun kariyer moduna. :D Örneğin oyuncu transfer etmek istediğimizde ratingler, piyasa değerleri falan yazmıyor. Neye göre oyuncu alıcaz?

5. division'ı da şampiyonlukla kapatmama az kaldı. Şu ana kadar 5 sezonu da kupayla kapattım :cigara:

[attachment=3965:Unbenannt.jpg]

Fakir kadromla 8.-7. ligde sürünüyorum. :sad007:

Ekli dosyalar

• Unbenannt.webp
    Unbenannt.webp
    80 KB · Görüntüleme: 126
D5'i de namağlup bitirdik. :cigara:

Son maç zevkliydi ama. İlk 15 dakikada 2 gol yedim, biri penaltıdan. 30-43 arası 4 golle öne geçtim. :cigara: Maç 5-3 bitti.

Div. 4'e çıkmak üzereyim. Artık UT'ye biraz ara verip kariyer moduna başlamak istedim ki, girdiğimde çok değişik geldi. İki yıldır çoğunlukla kariyer yapan biriyim ama çok yabancıyım şu an oyunun kariyer moduna. :D Örneğin oyuncu transfer etmek istediğimizde ratingler, piyasa değerleri falan yazmıyor. Neye göre oyuncu alıcaz?

Bu sene o iş biraz zahmetli oluyor, Scout'unla oyuncu aratıp rapor alıyorsun falan, alınca da yazmıyor gerçi sadece belli özelliklerinin değerini görebiliyorsun. Yapamadığım bir şey mi var çözemedim ama dediğim gibi rapordan sonra bile oyuncunun genel overall'i göremiyorsun.

Puan kaybetmekte sorun yok da anti futbol zibidilerine karşı puan kaybedince uyuz oluyorum. 0-0 bitti maç :redface:

5.lige 19 Puanla cikmayi basardik :)

2 Kadromda tikir tikir isliyo

Geri
Üst Alt