FIFA Ultimate Team

Heis 8e yeni geldim zorlaniyorum baya

10u rahat gectim sayilir 9da galibiyetleri erken aldim 10 puandayken 4-5 mac falan vardi. nolduysa kalan maclarda 2 puan aldim champ olamadim. ama 8e basliycam.

Div6 ya gelde gör... 3 sezondur div6 dayım kombine aldım sanki anasını quick sell

Div6 ya gelde gör... 3 sezondur div6 dayım kombine aldım sanki anasını quick sell

ya buyuk ihtimalle topu sisirip duruyosundur milleti delirtmissindir pace Ho seni

bakalim gelebilecekmiyim oralara. b ihtimal iyi takim kurmam gerekir suan 4 takimim var oyle super degil hicbiri de. gerci taktikleri test etme ve oyuncu ozelliklerini neler ise yarar diye idrak etme asamasindayim

Bu ultimate team olayı kafama yattı gibi pesten fifaya dönüş yapacam gibi fakat dvd fiyatlarına baktığımda çok uçuk duruyor fiyatlar key olarak ucuz ve sağlam bir şekilde alabilme şansım var mı acaba ilk orjinal oyunumuzu edinelim.Online mod için hemde vakit geçirmek amaçlı iyi gider diye düşünüyorum.Detaylı bilgi veren arkadaş olursa sevinirim.İyi geceler.

Bu ultimate team olayı kafama yattı gibi pesten fifaya dönüş yapacam gibi fakat dvd fiyatlarına baktığımda çok uçuk duruyor fiyatlar key olarak ucuz ve sağlam bir şekilde alabilme şansım var mı acaba ilk orjinal oyunumuzu edinelim.Online mod için hemde vakit geçirmek amaçlı iyi gider diye düşünüyorum.Detaylı bilgi veren arkadaş olursa sevinirim.İyi geceler.

27 dolara key var. :)

tapatalk...

Fiyat uygunmuş peki bu standart ultimate falan filan diyolar onlara hiç kafam yatmadı.Farkı ne ultimate veya standart herhangi bir sürümünü almış olsam ne farkı olacak bunun ve birde nerde o 27 dolara olan sağlam güvenilir yer mi bari.

Ultimate Edition'da 24 hafta boyunca her hafta 1 adet gold pack veriyorlar, Ultimate Team için 3-5 kart falan çıkıyor da değmez.

Güvenilir site, ben ordan aldım. Ama Brezilya sitesi ve Brezilya dışından alamıyorsun bu yuzden Proxy kullanman gerek. Ve PayPal hesabı gerekiyor ödeme için.

5 dakikalık iş ama, yardımcı olabilirim.

tapatalk...

Değmezse aradaki fiyat farkını vermeye gerek yok o zaman en güzeli bir paypal hesabı açmak şimdiki iş madem o kadar uygun almak gerek dolar daha da fırlayıp fiyatı artmadan.

Değmezse aradaki fiyat farkını vermeye gerek yok o zaman en güzeli bir paypal hesabı açmak şimdiki iş madem o kadar uygun almak gerek dolar daha da fırlayıp fiyatı artmadan.

Ok. Site:

Nuuvem.com.br

Brezilyaca ama translate yaparak kullanabilirsin. Ilk olarak hesap acman gerekiyor. Proxy'yi oyunu sepete eklerken açıp, ödeme yapmadan once devre dışı bırakacaksın.

Proxy kullanmayı biliyor musun?

tapatalk...

Geri
Üst Alt