FIFA Ultimate Team

Ya beyler biri bana ayağından topu açmayı anlatabilir mi? Birincisi topu ayağımdan analog olmadan açabilir miyim? İkincisi ise analog ile nasıl yaparım?

Talha kardes sence traden etmek icin en uygun oyuncular kimler, 34k coinsum var, önerecegin bi kac oyuncu var mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hiç bi fikrim yok. Trading yapmıyorum hiç çünkü. Tek önerim şu olur, TOTW'te yer alacak topçuları tahmin et (Lukaku'yu Everton maçının devre arasında söylemiştim mesela, 2 gol 1 asisti vardı) onların normal kartlarını al, TOTW çıkınca yavaş yavaş sat.

Draxler'i kesinlikle deneyin derim.tek kelimeyle muhtesem

12 macda 8 gol 12 Assisti var 4-2-3-1 kadromda

Hiç bi fikrim yok. Trading yapmıyorum hiç çünkü. Tek önerim şu olur, TOTW'te yer alacak topçuları tahmin et (Lukaku'yu Everton maçının devre arasında söylemiştim mesela, 2 gol 1 asisti vardı) onların normal kartlarını al, TOTW çıkınca yavaş yavaş sat.

Ben aslinda degeri 12-13 bin olan 3 oyuncuyu 9-10 bine alip 13'e falan satmayi düsünüyorum, yani her oyuncudan 3-4 kar yapsam kafidir

Sent from my iPhone using Tapatalk

birde Chemistry kartlari niye böyle ucuz olmus ? .Örnek Hawk kardi mi ne 1 hafta önce 3kdi simdi 500e gidiyor

Çok nankör insanlar var ya. Durum 0-0'ken 37 ve 39'da 2 penaltı verdim herife, ikisini de kalecimle tuttum. :nargile: 2-1 yendim :cigara:

Bugün de 6. ligden çıkamadım :(

Gene 15 puana geldim son maç. Silver kadrolu bir adam geldi onlar genelde feci oynuyor zaten bi şüphelendim olacaklardan :D

Top değmedi herhalde orta saha ve forvetime :D

Ulan 2'dir pace abuse yapan zibidilere denk geliyorum. Santradan verkaç yapıp adam havadan pas atıyor kaleciyle karşı karşıya :redface:

Birini 3-2 kaybettim ötekini aynı skorla kazandım. Div3'e çıkmayı garantiledim, şimdi title maçı var.

Yahu bu 4-2-3-1 neden yok bu Fifa UT'de maça başladıktan sonra LDM RDM li 4-2-3-1 oluyor ama maçtan önce squad bölümünde yok o 4-2-3-1 nasıl iş bu yahu

Geri
Üst Alt