FIFA Ultimate Team

Bu arada Ispanyol kadrosu olan, Bangoura'yi alsin adam resmen ronaldo

Balotelli + Diamanti mi

IF Milito + Guarin mi?

3-4-1-2 italya ile durdurulamıyorum :D

El Sharaawy şu ana kadar UT'de oynadığım en iyi kanatlardan biri. Ve Pirlo... Vidal ile ikisi müthiş. Div4'teyim şu an.

bende aldım kod fakat şimdi bende ultimate edition var fifa 14 e ait nuuvem adlı siteden alışverişi yaptık bunun standart sürümünü mü indirmem gerekli yoksa elimdeki olan sürümle devam edebilirmiyim.Eldeki sürüme kodu girerek yanlış yapıp keyi yalan etmeyelim :D

Yav delirdim, 6. ligde 7 maçta 7 galibiyet title alıp çıktım 5'e. İlk 5 maç gene 5 galibiyet, 15 puan toplamışım. Kalan 5 maçta 1 puan alsam lig atlıcam, 4 puan alsam title. 5 mağlubiyet aldım hepsi tek farklı hepsinde 85+ yenilen goller.

Heis 8e yeni geldim zorlaniyorum baya

10u rahat gectim sayilir 9da galibiyetleri erken aldim 10 puandayken 4-5 mac falan vardi. nolduysa kalan maclarda 2 puan aldim champ olamadim. ama 8e basliycam.

Bende 6daydm 7ye düştüm.

Yav delirdim, 6. ligde 7 maçta 7 galibiyet title alıp çıktım 5'e. İlk 5 maç gene 5 galibiyet, 15 puan toplamışım. Kalan 5 maçta 1 puan alsam lig atlıcam, 4 puan alsam title. 5 mağlubiyet aldım hepsi tek farklı hepsinde 85+ yenilen goller.

Ea'nın kurbanı bugün sensin galiba. :)) Bu arada Navas mı Nani mi diye sormuşsun bence kesinlikle nani. Ama RW pozisyonunda ise Navas

beyler key alacağım en hesaplı keyler hangi sitede acaba bilgisi olan varmı

Çeptalk

t9lg5.jpg

Kadroda revizyona gittim şöle bişi yaptım. 30k daha biriktirip Sturridge satıp Eto'o yu alıcam. Sonrada sol beke Marcelo yu alıp bu kadroyu tamamlarım heralde.

Ayrıca TOTW öncesi 23k ya aldığım Hulk u(kullanmak için almıştım) 40k ya satmanın keyfide bi başkaymış:cigara:

Geri
Üst Alt