FIFA Ultimate Team

huddlestonelu takim yapacam allahin izni ile

Kafa toplari ve plaseler ayni benim ceza alani icinden vurduklarimin hepsi giriyor :D

Ya ceza alanı içinden hadi neyse de hıyarın teki dün ben 3-0 öndeyken 40 metreden plase vurup gol aradı. Direkten sekti, kalecimden döndü, kornere çıktı öyle gol buldu. :redface:

EA Forums'daki yorumlara bakıyorum şu anda, birçok kişi patch'i etkili bulmuş. Havadan ara paslarının etkisini azaltmışlar. En belirgin değişiklik hava toplarındaymış, orta-kafa-gol kolay değilmiş artık.

Ben de 2 saate denerim muhtemelen.

Hmmmmmm... Birisi aynı benim yaşadığım problemi yaşamış. "Lofted-thru balls'dan bugün çektiğim kadar hiç çekmedim" demiştim.

Neyse, bekleyip göreceğiz artık.

@Şerafettin KOÇ

D1'ı kazanmak için 24 puan gerekiyor sanırım:

4IsxE.jpg

lofted thru ball ne bildigimiz l1 uckenmi

lofted thru ball ne bildigimiz l1 uckenmi

Evet. Bu arada oyunu cogu kisi hic begenmemis. Az önce biraz arastirma yaptim. Hele high pressure abusing/auto tackling bu sene hic cekilmiyor. Oyuncularin hepsi Hamit Altintop gibi dönüyor ve bu yüzden bu high pressure karsi bir silah üretmek mümkün degil. Eskiden cabuk oynayip bir sekilde uzun top atip ve oyunun yönünü degisitirip isin icinden cikabiliyordun. Simdi top daha oyuncuna gelmeden adamlara araya geciyor. Oyunu daha gercekci yapalim derken b.kunu cikartiyorlar. High pressure abusing bu oyundan ne zaman cikarsa o gün ben zevk almaya baslarim.

Evet gördüm bende bunu. Div 1-2-3 oynayanlar sürekli macin tamaminda high pressure oynayanlarmis. Böyle oynayarak nasil zevk aliyor millet anlamak mümkün degil. Ayrica patch oyunu FIFA 13 gibi yapmis diyenlerde var.

D3'e çıktım işte dün, heriflerin tek yaptığı LB+Y. Bazıları da cross abuse, longshot/finesse abuse yapıyor. Düzgün futbol oynayan yok.

D3'e çıktım işte dün, heriflerin tek yaptığı LB+Y. Bazıları da cross abuse, longshot/finesse abuse yapıyor. Düzgün futbol oynayan yok.

Valla bu patchler ile bir yere kadar ben FIFA 14'ün genel olarak pek fazla tutulacagini düsünmüyorum. Hele su uzun ara paslari nasil olurda düzeltilmez 3-4 senedir. Fifa 12'de kafa vuruslari kolaydi 13'de zor 14'de tekrar kolay. Bunun bir ortasi yok mu ayni sey plase sutlar icinde gecerli 12'de kolay 13'de zor 14'de tekrar kolay. Baska özellikleri daha gercekci yapayim derken iyi olan seyleri mahvediyorlar. Su oyunu 2 sende bir 1 cikarin ama dogru düzgün yapin hatasiz olsun. Her sene hep ayni hikaye yok su iyi, yok su kötü.

Bu arada sen bu affedersin köpek gibi kosturanlara karsi nasil oynuyorsun ? Özel bir custom tactic'in var mi ? Ya da oyun icinde ne yapiyorsun ? Hizli pas yapilmiyor, oyuncular cok agir dönüyor eskiden dribbling daha iyi oldugu icin biraz top filan tutabiliyordun simdi o da yok. Oyundan hic zevk almiyorum 3-4 gün oldu oyun elime geceli ama hic begenemedim.

Valla bu patchler ile bir yere kadar ben FIFA 14'ün genel olarak pek fazla tutulacagini düsünmüyorum. Hele su uzun ara paslari nasil olurda düzeltilmez 3-4 senedir. Fifa 12'de kafa vuruslari kolaydi 13'de zor 14'de tekrar kolay. Bunun bir ortasi yok mu ayni sey plase sutlar icinde gecerli 12'de kolay 13'de zor 14'de tekrar kolay. Baska özellikleri daha gercekci yapayim derken iyi olan seyleri mahvediyorlar. Su oyunu 2 sende bir 1 cikarin ama dogru düzgün yapin hatasiz olsun. Her sene hep ayni hikaye yok su iyi, yok su kötü.

Bu arada sen bu affedersin köpek gibi kosturanlara karsi nasil oynuyorsun ? Özel bir custom tactic'in var mi ? Ya da oyun icinde ne yapiyorsun ? Hizli pas yapilmiyor, oyuncular cok agir dönüyor eskiden dribbling daha iyi oldugu icin biraz top filan tutabiliyordun simdi o da yok. Oyundan hic zevk almiyorum 3-4 gün oldu oyun elime geceli ama hic begenemedim.

Aynen ben de geçen bahsetmiştim, bi türlü ayarı tutturamadılar. Ya OP oluyor ya da etkisiz, geçen sene Ibra'yla, Adebayor'la falan kafa golü attım sadece. Falcao falan berbattı. Mario Gomez falan da öyle. Klose iyiydi gerçi.

Hatasız olmasını beklemek iyimserlik olur, finesse, kafa topları OP'sine de eyvallah, en azından ortaları falan engelleyebilirsin, rakibe şut çekmesi için alan vermezsin ceza sahası içi hariç... Ama şu LB+Y olayı berbat ya, Dani Alves ile geri koşuyorum, Alves seçili. İlerdeki adama lob pass atıyorlar, Alves 1-2 saniye duruyor, sonra koşmaya devam ediyor tabi bi anlamı olmuyor. Bi de yerden ara paslarda da abarttıkları bi olay var. David Villa Dani Alves'ten hızlı koşuyor. :redface:

Oyuncu değiştirme de ayrı bi dert. Sol kanattan rakip geliyor, sağ bekime switch yapayım diyorum, gidip orta sahadaki alakasız adama switch yapıyor oyun.

Köpek gibi koşturanlara karşı ben de bişey yapamıyorum pek. Ama custom tactics'ten pressure değerini düşürüp aggression'ı yükseltirsen belki daha rahat olur. Defans daha geride durur ama daha saldırgan olur muhtemelen.

Dribbling olayını da çok abarmışlar bak. Eskiden saçmaydı, en alakasız adam Messi gibi top sürüyordu da şimdi de Pedro resmen Vidic gibi top sürüyor.

Ben en başlarda zevk alıyordum, herkes yeniydi daha oyunun hatalarından yararlananlar/keşfedenler azdı muhtemelen (gerçi nerdeyse herkeste Benteke gibi hava toplarında iyi olan topçular vardı da orta yapma olanağı tanımadım çoğuna). Ama şimdi herkes aynı şeyi yapıyor. LB+Y.

AI'ı düzeltmeleri lazım.

Adamın biri Ronaldo, Messi ve İbra'lı kadroyu kurmuş bile. Nasıl bir iştah var adamlarda trading yapmak için. Ya da ne kadar boş vakitleri oluyor bunların. Şu oyuncu fiyatları biraz makul olsa. Sadece özel kartlar pahalı olsa çok daha iyi olurdu.

Yedek kadroyu biraz daha değiştirdim.

qsS78wn.jpg

Bi ara İnler yerine De Rossi'yi alsam çok iyi olacak.

Oooo h.o. Arada kaynamış. Sen de baya şanslısın bu aralar. :D

EPL'den akıp gidecek CAM önerin var mı?

De Bruyne'den çok memnunum ama seviye atlamak lazım. Nasri'yi çok beğenmiştim 13'te gene onu düşüyorum ama biraz kasıp Rooney'a mi gitsem değer mi CAM için Rooney'e 70 bin falan vermek

mütevazi kadromla div5 şampiyonlugunu aldım ve yeni sezona div4 için hazırım. 4-2-2-2 oynuyorum. Yeni transferim Eriksen.Bakalım neler yapacak.

EPL'den akıp gidecek CAM önerin var mı?

De Bruyne'den çok memnunum ama seviye atlamak lazım. Nasri'yi çok beğenmiştim 13'te gene onu düşüyorum ama biraz kasıp Rooney'a mi gitsem değer mi CAM için Rooney'e 70 bin falan vermek

Nasri aynı 13'teki gibi ben beğendim. Mata'yı düşünebilirsin.

Rooney'i bilmem de Suarez'i denemek isterdim CAM pozisyonunda, çok iyi duruyor. Long pass hariç iyi.

Geri
Üst Alt