- 26 Kasım 2012
- 185.627
- 258.379
- 5.998
huddlestonelu takim yapacam allahin izni ile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafa toplari ve plaseler ayni benim ceza alani icinden vurduklarimin hepsi giriyor![]()
lofted thru ball ne bildigimiz l1 uckenmi
Evet gördüm bende bunu. Div 1-2-3 oynayanlar sürekli macin tamaminda high pressure oynayanlarmis. Böyle oynayarak nasil zevk aliyor millet anlamak mümkün degil. Ayrica patch oyunu FIFA 13 gibi yapmis diyenlerde var.
D3'e çıktım işte dün, heriflerin tek yaptığı LB+Y. Bazıları da cross abuse, longshot/finesse abuse yapıyor. Düzgün futbol oynayan yok.
Valla bu patchler ile bir yere kadar ben FIFA 14'ün genel olarak pek fazla tutulacagini düsünmüyorum. Hele su uzun ara paslari nasil olurda düzeltilmez 3-4 senedir. Fifa 12'de kafa vuruslari kolaydi 13'de zor 14'de tekrar kolay. Bunun bir ortasi yok mu ayni sey plase sutlar icinde gecerli 12'de kolay 13'de zor 14'de tekrar kolay. Baska özellikleri daha gercekci yapayim derken iyi olan seyleri mahvediyorlar. Su oyunu 2 sende bir 1 cikarin ama dogru düzgün yapin hatasiz olsun. Her sene hep ayni hikaye yok su iyi, yok su kötü.
Bu arada sen bu affedersin köpek gibi kosturanlara karsi nasil oynuyorsun ? Özel bir custom tactic'in var mi ? Ya da oyun icinde ne yapiyorsun ? Hizli pas yapilmiyor, oyuncular cok agir dönüyor eskiden dribbling daha iyi oldugu icin biraz top filan tutabiliyordun simdi o da yok. Oyundan hic zevk almiyorum 3-4 gün oldu oyun elime geceli ama hic begenemedim.
IF Marquinhos çıktı paketten![]()
Oooo h.o. Arada kaynamış. Sen de baya şanslısın bu aralar.![]()
EPL'den akıp gidecek CAM önerin var mı?
De Bruyne'den çok memnunum ama seviye atlamak lazım. Nasri'yi çok beğenmiştim 13'te gene onu düşüyorum ama biraz kasıp Rooney'a mi gitsem değer mi CAM için Rooney'e 70 bin falan vermek
Nasri aynı 13'teki gibi ben beğendim. Mata'yı düşünebilirsin.
Rooney'i bilmem de Suarez'i denemek isterdim CAM pozisyonunda, çok iyi duruyor. Long pass hariç iyi.