FIFA Ultimate Team

Bana simdiye kadar cikan en degerli oyuncu Javier Hernandez, 7000 coins (!) Daha adam gibi kadro kuramadik, Assaidi, (76) Debuchy (77) fln.. Ama 3. Lig'e kadar ciktik, her sezon sampiyon ola ola, sadece 4. lig olamadik :D

3. lig su an baya iyi gidiyor, 4 mac kaldi ve 14 puan. Cikarim heralde.

Evet renktaşlar 1 galibiyet 4 mağlubiyet ile başladığım ligde son 5 karşılaşmada 13 puan toplayarak 3. lige yükselmiş bulunmaktayım.:D

Ucuz If çıkıyo diye üzülen adam var bana normal marquinhos çıkınca sevinmiştim:(

son 2 maçı 2 farkla öndeyken kaybederek div3'e çıkamadım. Bir dahaki sefere kaldı :D

IF ne demek oluyor, normalinden ne farkı var?

[attachment=4018:2.jpg]

Sistem ve takim yavas yavas oturmaya basladi. Son 3 mactir sürekli fark atarak kazaniyorum. Eto'o ucuyor resmen. Benteke de rakibi fena eziyor, dozer gibi. Cok iyi bir ikili oldular.

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 59
  • 2.webp
    2.webp
    77,5 KB · Görüntüleme: 59
If ne demek oluyor arkadaşlar, bilmeyince insan çok soru soruyor :)

Bazı oyuncuların kartları da siyah oluyor mesela, o niye öyle?

If ne demek oluyor arkadaşlar, bilmeyince insan çok soru soruyor :)

Bazı oyuncuların kartları da siyah oluyor mesela, o niye öyle?

Haftanın oyuncusu secilen oyuncu if. Siyah kart olarak çıkarlar. Özelliklri biraz artmıştır ve cok yuksek fiyattan satılırlar normal kartına nazaran

Tapatalk ile gönderildi

Orjinal gamepad lazim degil. MotionJoy diye bir program var. O programi bilgisayara yükle ve gamepad'i bagla. Simdi biraz karisik olacak umarim iyi anlatabilirim;

MotionJoy - Driver Manager'e tikla. Orda driveri sec, load driver tikla ve aridndan Install all yap. Simdi senin gamepad MotionJoy tarafindan kabul edilmeli. Yani yine sol kösede Home buttonuna tikliyorsun ve bakiyorsun senin gamepad kabul edilmismi. (Connected GameControllers yazmali)

Eger kabul ediyorsa 'Xinpult-Default Xbox 360 Controller secenegine tikla, arindan enable yap. Sonra Xinpult-Default kisminda Options'a tikliyorsun ve tuslari istedigin gibi ayarliyorsun. Ardindan save yapip kullanabilirsin.

Şimdi deneyecem hocam.

Nasri 9 maç 1 gol 12 asist

Benteke 85 maç 68 gol 18 asist

Jovetic 60 maç 36 gol 22 asist

Haftanın oyuncusu secilen oyuncu if. Siyah kart olarak çıkarlar. Özelliklri biraz artmıştır ve cok yuksek fiyattan satılırlar normal kartına nazaran

Tapatalk ile gönderildi

Peki bunlar hangi pack den çıkıyorlar?

♧tapatalk♧

Peki bunlar hangi pack den çıkıyorlar?

♧tapatalk♧

Ben biraz daha net derleyeyim.

O hafta üstün form gösteren oyunculardan bir kadro kurulur. Team of the Week denir buna (TotW)

Buradaki oyuncular 1 hafta boyunca pack'lere normal formları ile değil özel formları ile konulur. Mesela Lukaku çok gol atınca şut statları çokça, diğer statları da biraz geliştirilmiş bir kartı çıktı. Bu kadar sadece 1 hafta boyunca (yeni haftanın takımı gelene kadar) çıkar, dolayısı ile şu anda çıkan IF Lukaku mesela bir kaç gün sonra çıkmamaya başlayacak nadir hale gelecek.

Bu seçilen oyuncular silver'sa silver pack'ten falan çıkar tabii oyuncunun özelinde bir şey.

Çıkma ihtimalleri düşüktür ve genelde pahalıdırlar. Üzerinden zaman geçtikçe değerleri artar.

Ben biraz daha net derleyeyim.

O hafta üstün form gösteren oyunculardan bir kadro kurulur. Team of the Week denir buna (TotW)

Buradaki oyuncular 1 hafta boyunca pack'lere normal formları ile değil özel formları ile konulur. Mesela Lukaku çok gol atınca şut statları çokça, diğer statları da biraz geliştirilmiş bir kartı çıktı. Bu kadar sadece 1 hafta boyunca (yeni haftanın takımı gelene kadar) çıkar, dolayısı ile şu anda çıkan IF Lukaku mesela bir kaç gün sonra çıkmamaya başlayacak nadir hale gelecek.

Bu seçilen oyuncular silver'sa silver pack'ten falan çıkar tabii oyuncunun özelinde bir şey.

Çıkma ihtimalleri düşüktür ve genelde pahalıdırlar. Üzerinden zaman geçtikçe değerleri artar.

Peki bu kart geldiğinde biraz kullanıp satmak mı mantıklı yoksa If sürekli o oyuncuda kalıyor mu?

Yani yeni haftanın takımında tekrar yer almazsa kartın üstündeki siyahlık gidiyor mu?

Peki bu kart geldiğinde biraz kullanıp satmak mı mantıklı yoksa If sürekli o oyuncuda kalıyor mu?

Yani yeni haftanın takımında tekrar yer almazsa kartın üstündeki siyahlık gidiyor mu?

yok yav gider mi o bambaşka bir kart

çıkma dönemi geçince bir süre sonra ticareti de yavaşlayacağı için fiyatı artar..o yüzden bazısı tutup sonra satmayı tercih eder. Ben sabırsız olduğum için hemen satıyorum.

Geri
Üst Alt