Aynen ben de geçen bahsetmiştim, bi türlü ayarı tutturamadılar. Ya OP oluyor ya da etkisiz, geçen sene Ibra'yla, Adebayor'la falan kafa golü attım sadece. Falcao falan berbattı. Mario Gomez falan da öyle. Klose iyiydi gerçi.
Hatasız olmasını beklemek iyimserlik olur, finesse, kafa topları OP'sine de eyvallah, en azından ortaları falan engelleyebilirsin, rakibe şut çekmesi için alan vermezsin ceza sahası içi hariç... Ama şu LB+Y olayı berbat ya, Dani Alves ile geri koşuyorum, Alves seçili. İlerdeki adama lob pass atıyorlar, Alves 1-2 saniye duruyor, sonra koşmaya devam ediyor tabi bi anlamı olmuyor. Bi de yerden ara paslarda da abarttıkları bi olay var. David Villa Dani Alves'ten hızlı koşuyor. :redface:
Oyuncu değiştirme de ayrı bi dert. Sol kanattan rakip geliyor, sağ bekime switch yapayım diyorum, gidip orta sahadaki alakasız adama switch yapıyor oyun.
Köpek gibi koşturanlara karşı ben de bişey yapamıyorum pek. Ama custom tactics'ten pressure değerini düşürüp aggression'ı yükseltirsen belki daha rahat olur. Defans daha geride durur ama daha saldırgan olur muhtemelen.
Dribbling olayını da çok abarmışlar bak. Eskiden saçmaydı, en alakasız adam Messi gibi top sürüyordu da şimdi de Pedro resmen Vidic gibi top sürüyor.
Ben en başlarda zevk alıyordum, herkes yeniydi daha oyunun hatalarından yararlananlar/keşfedenler azdı muhtemelen (gerçi nerdeyse herkeste Benteke gibi hava toplarında iyi olan topçular vardı da orta yapma olanağı tanımadım çoğuna). Ama şimdi herkes aynı şeyi yapıyor. LB+Y.
AI'ı düzeltmeleri lazım.