FIFA Ultimate Team

yok yav gider mi o bambaşka bir kart

çıkma dönemi geçince bir süre sonra ticareti de yavaşlayacağı için fiyatı artar..o yüzden bazısı tutup sonra satmayı tercih eder. Ben sabırsız olduğum için hemen satıyorum.

Ben o oyuncuya kısa bir süreliğine verilmiş bir avantaj sanmıştım, yeni haftanın takımı gelince o oyuncudan kalkar diye düşünmüştüm.

Aslında dediğin gibi elde tutmak mantıklı, tabi ilk önce o kartın gelmesi lazım:D

Oyunu çözmek konusunda.

:)

Valla Gökhan yeni başladım hemen pes etmeyim diyorum ama çok karışık birşey. Aslında karışıklıktan çok para kazanması zor ve iyi kadro kuramayınca da maç zor kazanılıyor ve zevk alamıyorsun. Hele bir maçta 3-0 dan 5-3 maç verince kolu kıracaktım resmen. Normalde küfür etmezdim oyuna başlayalı küfürbaz oldum resmen.

Ya ben oyunu çözecem ya oyun beni bezdirecek hadi hayırlısı.

Sizlerde sağolun burdaki herkes çok yardımcı oluyor, yoksa hiç başlamazdım...

Valla Gökhan yeni başladım hemen pes etmeyim diyorum ama çok karışık birşey. Aslında karışıklıktan çok para kazanması zor ve iyi kadro kuramayınca da maç zor kazanılıyor ve zevk alamıyorsun. Hele bir maçta 3-0 dan 5-3 maç verince kolu kıracaktım resmen. Normalde küfür etmezdim oyuna başlayalı küfürbaz oldum resmen.

Kasma kendini,kasmadığın zaman oluyor. Zamanla çözülüyor.

arkadaslar bende ultimate team edition var, 24 hafta boyunca her hafta 1 pack verecek, ilk aldigimda vermisti sanirim 25.09. du, daha sonra pack vermedi, bu packler haftanin hangi gününde geliyor, bilen var mi?

Bende geçen sene başladım dostum bilirim çektiğin çileyi alışırsın zamanla;)

arkadaslar bende ultimate team edition var, 24 hafta boyunca her hafta 1 pack verecek, ilk aldigimda vermisti sanirim 25.09. du, daha sonra pack vermedi, bu packler haftanin hangi gününde geliyor, bilen var mi?

Kornerde kaleciyi çıkartın en iyisi

Tapatalk ile gönderildi

Talha, 2 lig'e de ciktim :D

Süperim ya, bu kadroyla buralara gelmek :D Sadece 4. ve 3. lig sampiyon olamadim ama hep 1 puan fark :D

Aynen ben de geçen bahsetmiştim, bi türlü ayarı tutturamadılar. Ya OP oluyor ya da etkisiz, geçen sene Ibra'yla, Adebayor'la falan kafa golü attım sadece. Falcao falan berbattı. Mario Gomez falan da öyle. Klose iyiydi gerçi.

Hatasız olmasını beklemek iyimserlik olur, finesse, kafa topları OP'sine de eyvallah, en azından ortaları falan engelleyebilirsin, rakibe şut çekmesi için alan vermezsin ceza sahası içi hariç... Ama şu LB+Y olayı berbat ya, Dani Alves ile geri koşuyorum, Alves seçili. İlerdeki adama lob pass atıyorlar, Alves 1-2 saniye duruyor, sonra koşmaya devam ediyor tabi bi anlamı olmuyor. Bi de yerden ara paslarda da abarttıkları bi olay var. David Villa Dani Alves'ten hızlı koşuyor. :redface:

Oyuncu değiştirme de ayrı bi dert. Sol kanattan rakip geliyor, sağ bekime switch yapayım diyorum, gidip orta sahadaki alakasız adama switch yapıyor oyun.

Köpek gibi koşturanlara karşı ben de bişey yapamıyorum pek. Ama custom tactics'ten pressure değerini düşürüp aggression'ı yükseltirsen belki daha rahat olur. Defans daha geride durur ama daha saldırgan olur muhtemelen.

Dribbling olayını da çok abarmışlar bak. Eskiden saçmaydı, en alakasız adam Messi gibi top sürüyordu da şimdi de Pedro resmen Vidic gibi top sürüyor.

Ben en başlarda zevk alıyordum, herkes yeniydi daha oyunun hatalarından yararlananlar/keşfedenler azdı muhtemelen (gerçi nerdeyse herkeste Benteke gibi hava toplarında iyi olan topçular vardı da orta yapma olanağı tanımadım çoğuna). Ama şimdi herkes aynı şeyi yapıyor. LB+Y.

AI'ı düzeltmeleri lazım.

talha kardes, 24 hafta arka arkaya, her hafta 1 pack hediye ediyor ya ea, ben iste o versionu aldim ön siparisten, oyun 25 eylül de geldi ve ilk pack o zaman geldi, ondan sonra da pack gelmedi, yani bu haftanin packi hala gelmedi, ne zaman geliyor bu packler her hafta, belli bir günü var mi? 25 eylül deki gecen haftanin packi ise, bu hafta bi pack daha gelmesi gerekti.

Bu konuda yardimci olabilirmisin?

talha kardes, 24 hafta arka arkaya, her hafta 1 pack hediye ediyor ya ea, ben iste o versionu aldim ön siparisten, oyun 25 eylül de geldi ve ilk pack o zaman geldi, ondan sonra da pack gelmedi, yani bu haftanin packi hala gelmedi, ne zaman geliyor bu packler her hafta, belli bir günü var mi? 25 eylül deki gecen haftanin packi ise, bu hafta bi pack daha gelmesi gerekti.

Bu konuda yardimci olabilirmisin?

Hiç bi fikrim yok aslına bakarsan ama Salı gününe kadar bekle (belki Pazartesi veriyorlardır) o gün de vermezlerse Game Advisor'la konuş derim.

Talha, 2 lig'e de ciktim :D

Süperim ya, bu kadroyla buralara gelmek :D Sadece 4. ve 3. lig sampiyon olamadim ama hep 1 puan fark :D

Ben de bugün 2'ye çıkacaktım tam, son maç 3 puan almam lazımdı. Alıyordum da, ama son dakkalarda 2 tane gol yedim yine LB+Y ile. Hatta birinde defansımla topu tutup, abanmama rağmen rakibin önüne yuvarlandı top :redface:

3. defa deniycem bi ara artık.

Geri
Üst Alt