FIFA Ultimate Team

Olmaz. Script apayrı bişey, umarım bu oyunda kaldırmışlardır. Daha iyi takım kurmanın cezasını çekiyoruz, saçmalık yahu. :D Oyunun adı ULTIMATE TEAM zaten :D

Bu script olayı yüzünden, seri malubiyetlerle tepetaklak divisionlar düştükten sonra Origin Help'teki müşteri temsilcisiyle tartışmıştım bir kere, o aklıma geldi. :D

Sanmıyorum ama umarım dediğin gibi olur.

Bu script olayı yüzünden, seri malubiyetlerle tepetaklak divisionlar düştükten sonra Origin Help'teki müşteri temsilcisiyle tartışmıştım bir kere, o aklıma geldi. :D

Sanmıyorum ama umarım dediğin gibi olur.

Çok saçma bi olay ya script olmasa süper oyun. Ama marketing stratejisi bi yerde, hep kazanırsan oyundan sıkılırsın, hep kaybeden biri de oyundan sıkılır, satamazlar. Anlıyorum aslında ama gıcık bi olay.

Ben de Game Advisor ile hileciler yüzünden tartışmıştım 1-2 defa, leaderboards'a bakıyorsun, herifin 1 milyar coinsi var. :D İmkansız yani, 10 dakkada 200bin coins yapıyor adam match coins, daha ne bekliyorlar ki banlamak için. :redface:

Ama bu sene coin satıcılarına karşı önlem alıyorlar, banlıyorlarmış. Hilecilere de sanırım önlem alırlar, en azından ordan yırtarız biraz.

Çok saçma bi olay ya script olmasa süper oyun. Ama marketing stratejisi bi yerde, hep kazanırsan oyundan sıkılırsın, hep kaybeden biri de oyundan sıkılır, satamazlar. Anlıyorum aslında ama gıcık bi olay.

Ben de Game Advisor ile hileciler yüzünden tartışmıştım 1-2 defa, leaderboards'a bakıyorsun, herifin 1 milyar coinsi var. :D İmkansız yani, 10 dakkada 200bin coins yapıyor adam match coins, daha ne bekliyorlar ki banlamak için. :redface:

Ama bu sene coin satıcılarına karşı önlem alıyorlar, banlıyorlarmış. Hilecilere de sanırım önlem alırlar, en azından ordan yırtarız biraz.

Bence pek dokunmazlar yine, neden dersen hilecisi çok da olsa, script yoğun da olsa bu oyun rakipsiz şu an ve onlar da bunun farkında. Biraz sanki lakayt davranıyorlar. Daha UT hesabı kilitlenen kullancıların hesaplarını açmaktan acizler.

Bir de bu hile ile coin biriktirenleri bu yola iten de kendileri. Binbir çeşit kart var oyunda, direk tradinge yöneltiyorlar insanları.

Hazard satıldı, Thiago Silva ve Sirigu alındı. Kadro hazır.

Trade Pile'dakiler satılırsa IF Jo'yu alabilirim belki Pato yerine.

HwPczOx.jpg

mourinho kac coins oyunda?

Sakho nasıl olur Vermaelen yerine? M/H ve 70 pace güzel yani.

Fernandinho'nun gücü çok düşük.

Kesin account'a göre veriliyor bu packler. Hiç bir zaman packten birşey çıkartamayan bur daha pack açmasın başka account açana kadar. Pack şansı olanlar sürekli güzel packler açıyor.

Kesin account'a göre veriliyor bu packler. Hiç bir zaman packten birşey çıkartamayan bur daha pack açmasın başka account açana kadar. Pack şansı olanlar sürekli güzel packler açıyor.

Şerafettin ben UT 2013 kadromu geçen sene askere gitmeden önce sattım tamamen ve hepsine pack açtım 200k dan fazla. Çıkan en iyi adamlar Lloris ve Falcao idi. Bunlarla birlikte UT13 boyunca Pepe-Lloris-Falcao çıkan tek iyi adamlar oldu. Hepsi'nin ortalama fiyatları da 20k civarıydı. Dediğin doğru, accountlara göre iyi pack çıkıyor.

Geri
Üst Alt