FIFA Ultimate Team

Daha hiç kuramadım kadro. Dün hediye gelen 4 packten Affelay,Arnatoviç çıktı işe yarayan. Önce idare edecek kadar kadro mu kursam?

Bence idare edecek kadro kur o kadroyla para falan yaparsın, sonra ya pack açarsın ya kadroyu geliştirirsin. Kadro kurmadan oyuna başlamanın bi anlamı yok bence. :ka19: 1-2 sayfa önce ucuz bi BPL kadrosu paylaşmıştım, o ihya eder seni. :ka19:

Bence idare edecek kadro kur o kadroyla para falan yaparsın, sonra ya pack açarsın ya kadroyu geliştirirsin. Kadro kurmadan oyuna başlamanın bi anlamı yok bence. :ka19: 1-2 sayfa önce ucuz bi BPL kadrosu paylaşmıştım, o ihya eder seni. :ka19:

Aynen bende dediğin gibi düşünüyorum. Savunmamı Sakho-Skertel yapıcam onların önüne Sandro veya Ramsey (Cdm) olarak. ;) 41212

t02h1.jpg

Kadrom şu an bu şekilde. Parada malum gözüküyor. Ama maç yapıp coins kazanabiliyorum onda sıkıntı yok;)

Şimdi kısa vade de sol beke Filipe Luiz i sağ beke ise Maicon u alıcam.

Arouca nın yerine uzun vadede Ramiresi düşünüyorum ama kısa vadede napcam bilemedim. Felipe Melo yu Kick off ta çok beğendim sence iyi olurmu?

Sağ Kanada da orta vadede Lucas Moura yı alıcam.

Diego Coutinho dan neden daha iyi? Hernanes CM de sıkıntı yaratırmı?

Kafamda daha bir sürü soru var:D

Filipe iyi. Arouca yerine Ramires'i boşver, güçsüz, H/H, hızdan başka pek bi işe yaramaz. Ramires yerine şöyle yap, Hernanes'i sol CM'e al, sağ CM'e Luiz Gustavo'yu koy :ka19: Sandro da olur.

Hernanes sıkıntı yaratmaz, defansif özelliği iyi, ama H/M olduğundan sık sık ileri çıkar o yüzden öteki CM'in M/H olsun bu yüzden Melo ve Ramires'i ele. Ve tabi güçlü de olsun.

Lucas Moura iyi ama onun yerine Hulk'ı al, bu oyunda strength baya önemliymiş ve Hulk baya güçlü. Fifa 13'te berbattı, biliyorum ama bu oyunda çok iyi olduğunu söylüyorlar, ben de test edeceğim yakında. :D

Coutinho neden Diego'dan kötü? Coutinho'da sadece pace var Diego'ya ek olarak. Long shots, passing falan filan çok iyi değil. Diego'nun her özelliği Coutinho'ya göre daha iyi pace hariç, ve H/M workrate CAM için ideal. Ayrıca Diego daha güçlü.

Sol CM'e Luiz Gustavo'yu koyarsan kaleye de Courtois'yı al.

Abartmayın ya koskoca Galatasarayı fatih terim'siz hiç bişey yapamaz'a getiriyosunuz sonra kızıncada bize vefasız diyosunuz, önce Galatasarayın büyüklüğünü idrak edin.

@Talha Küllü Dün packten ruben castro çıkmıştı. Oda satıldı şu anda. 2500 coinse. 12 küsür oldu. :D Şimdi baktım da ucuza vermişiz.

Filipe iyi. Arouca yerine Ramires'i boşver, güçsüz, H/H, hızdan başka pek bi işe yaramaz. Ramires yerine şöyle yap, Hernanes'i sol CM'e al, sağ CM'e Luiz Gustavo'yu koy :ka19: Sandro da olur.

Hernanes sıkıntı yaratmaz, defansif özelliği iyi, ama H/M olduğundan sık sık ileri çıkar o yüzden öteki CM'in M/H olsun bu yüzden Melo ve Ramires'i ele. Ve tabi güçlü de olsun.

Lucas Moura iyi ama onun yerine Hulk'ı al, bu oyunda strength baya önemliymiş ve Hulk baya güçlü. Fifa 13'te berbattı, biliyorum ama bu oyunda çok iyi olduğunu söylüyorlar, ben de test edeceğim yakında. :D

Coutinho neden Diego'dan kötü? Coutinho'da sadece pace var Diego'ya ek olarak. Long shots, passing falan filan çok iyi değil. Diego'nun her özelliği Coutinho'ya göre daha iyi pace hariç, ve H/M workrate CAM için ideal. Ayrıca Diego daha güçlü.

Sol CM'e Luiz Gustavo'yu koyarsan kaleye de Courtois'yı al.

Luiz Gustavo nun Dribling yeteneği düşük değilmi? Sandro çok tipsiz almam ben onu takıma:D Melo H/H da çok mu yorulur geri mi dönmez? Yorulmadan dolayı diyorsan benim için o sorun değil single div de çözüyorum ben o sorunu.

Lucas ın yerine bende Hulk u istiyorum çünkü ters ayaklı kanat seviyorum. Ama pahalı uzun vadede düşünüyorum.

Diego aklımda ama akşam Coutinho yu denemeden satmak istemiyorum bi göriyim.

Eyvallah;)

Sandro çok tipsiz almam ben onu takıma:D

Ben de o yuzden almak istemedim ama diğer iki orta saha Wilshere ve Cazorla olunca defansif olarak iyi olan Sandro'ya mecbur kaldim. Brezilyali kadrosu yapsam kesin Melo'yu alirdim ama BPL kadrosu olunca ister istemez Sandro.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt