FIFA Ultimate Team

10,281 coins var. Affelay,arnatoviç ve ingiliz sıradan bir kaleci var. DÜn defoe vardı 2.100 satışa koymuştum satılmış. :D

Tamam ortalama bi BPL kadrosu kur derim. Arnautovic kalsın, o iyi. Sola Jarvis, forvete Bony, defansa Distin, Santon, Debuchy falan. :ka19:

Luiz Gustavo nun Dribling yeteneği düşük değilmi? Sandro çok tipsiz almam ben onu takıma:D Melo H/H da çok mu yorulur geri mi dönmez? Yorulmadan dolayı diyorsan benim için o sorun değil single div de çözüyorum ben o sorunu.

Lucas ın yerine bende Hulk u istiyorum çünkü ters ayaklı kanat seviyorum. Ama pahalı uzun vadede düşünüyorum.

Diego aklımda ama akşam Coutinho yu denemeden satmak istemiyorum bi göriyim.

Eyvallah;)

Ya defansif orta sahayla nereye dribbling yapıyosun, atak kesip atak başlatacaksın o adamla. Çok sıkıntı yaparsa Dribbling chem style falan koy.

Melo yorulacağından değil, yerinde olmayacağından diyorum. Orta 3'lünün tamamı ileri çıktığında çok rahat kontra yersin.

Lucas ile Hulk arasında da aman aman bi fark yok, olmuşken iyisi olsun.

Dene dene, sevmezsen Diego :ka19:

Son Dakika: @Talha Küllü Sandro'dan rüşvet mi aldı? Yoksa bilmediğimiz başka birşey mi var? Az Sonra...

Herif süper aga, güçlü, passing iyi, defansı iyi, workrate iyi, pace CDM için iyi, interceptions ve aggression tam CDM'de olması gerektiği şekilde... Vs vs... Ve fiyatı süper.

Herif süper aga, güçlü, passing iyi, defansı iyi, workrate iyi, pace CDM için iyi, interceptions ve aggression tam CDM'de olması gerektiği şekilde... Vs vs... Ve fiyatı süper.

Skretel aldım 3.ooo coinse. Geri kalanı da bastıracaksın Sandroya :D

Son Dakika: @Talha Küllü Ultimate Team de spekülasyon yapmak suçundan gözaltına alındı. Ut hesabına el konulan Küllünün 20farklı hesapta 60a yakın Sandro sunun olduğu ve bu yüzden herkeze Sandro almasını tavsiye ettiği ortaya çıktı:D

Aga bukadar iyimi la alıyom bak?

Son Dakika: @Talha Küllü Ultimate Team de spekülasyon yapmak suçundan gözaltına alındı. Ut hesabına el konulan Küllünün 20farklı hesapta 60a yakın Sandro sunun olduğu ve bu yüzden herkeze Sandro almasını tavsiye ettiği ortaya çıktı:D

Hacı denemedim valla ama herif süper duruyo. :D Yaya'dan sonra en iyi CDM bence BPL'de. Fellaini'yi saymıyom o CM :D

ALLLLLLLMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D Alıyosan bana da al. :D

@Talha Küllü Defans dörtlüm tamam. Kolarov-Hangelaand-Skrtel-Zabaleta 2ooo coins kaldı. Artık oynaya oynaya şekillendircez.

Kolarov ve Zabaleta yavaş yaa : (

Hangelaand da.

Santon-Distin-m'biwa-Debuchy yapaydın.

Hangelaand'ı tamamen deneme amaçlı aldım. Hele bi maçlar başlasın kısa süre de değişir oralar. Zaten Rb olarak geçen yıl ki Sagna alacağım :) İşe gidiyorum selametle.

Zabaleta ne işe yarıyor anlamış değilim. Onun mavi kartı çıkmıştı herkeste vardı yürüye yürüye geçiyordun yanından.

Zabaleta ne işe yarıyor anlamış değilim. Onun mavi kartı çıkmıştı herkeste vardı yürüye yürüye geçiyordun yanından.

Pace olayını dengeleyemiyorlar işte. Vidic de Premier Lig'in en iyi stoperlerindendi, oyunun en yüksek ratingli stoperiydi ama kanatlarında TOTS Bale, TOTS Hazard, Ronaldo vs olan adam bile gidip Santana, Luiz falan kullanıyordu.

Geri
Üst Alt