FIFA Ultimate Team

Almamak lazım, paket açacağım falan diye anlattım ama toplu hale 30k coini görünce dayanamayıp defansımı adam ettim.

Alaba-Hummels-Dante-Picez

defans tamamdır artık :) 2 maç yaptım gayet de pace'li forvetlere karşı çok zorlanmadılar, yerden havadan geçirmiyorlar.

6. lige yükseldik. Bu sene coin ödülleri daha büyük olacak herhalde. Geçen sene 5 lig vardı gerçi. 1. ligi kazanınca 8000 coin+pack veriyordu. Şimdi 7. lig şampiyonluğuna 5000 coin veriyor.

online'da mı offline'da mı?

Her division'da 1k artıyor ödül. :ka19:

Defans kral olmuş bu arada, Dante süper. Hummels muhtemelen en az onun kadar iyidir. Tek sorunu H/M olması :D

Etoo-Agüero-Hazard-Navas-Nasri hattı karşısında patladılar :D Ama normal rakiplere karşı fazla sağlamlar.

O değil belediye Thiago Silva mı dağıttı olm bu ne 2 rakipten birinde Silva var.

Etoo-Agüero-Hazard-Navas-Nasri hattı karşısında patladılar :D Ama normal rakiplere karşı fazla sağlamlar.

O değil belediye Thiago Silva mı dağıttı olm bu ne 2 rakipten birinde Silva var.

110'a aldım ben, oyunun en yüksek ratingli stoperlerinden biri sonuçta, fiyatı artar diye düşündüm kadroma da uyuyordu. :D Ama çok artmayacak gibi.

15 maç falan yaptım biraz önce ilk maçımı kaybediyordum az kalsın. Herif her tüm pozisyonlarını havadan toplarla buldu (LB+Y). Havadan gelen topa bakakalıyor defans. :D O kadar komik ki defans geri koşarken, kendim koştururken bile LB+Y'a bastı mı rakip, duraksıyor bi :D

Siz ne ara 15 mac yaptiniz, ben hala 13'deyim. :oops:

Büyük ihtimal carsamba alacagim oyunu.

Vucinic, Palacio, Cecares ve Konko müthiş.

Yeah oyun geldi :)

10.Sezonu 4-2-1 ile bitirmeyi basardim

Genel olarak futbolumdan memnun degilim ama alisacaz zamanla.

4-2-3-1 de Defansif harika ama ofansif cok zorlaniyorum

2 Cdm li 4-3-3 = Perfect :)

t1x7p.jpg

Hulk ta geldi. Artık Osvaldo yerine Willian ı alıcam sonrada 2.kadromu kurucam. 2.kadro yu Galatasaray kurayım diyorum ne diyosunuz Galatasaray nasıl?

t1x7p.jpg

Hulk ta geldi. Artık Osvaldo yerine Willian ı alıcam sonrada 2.kadromu kurucam. 2.kadro yu Galatasaray kurayım diyorum ne diyosunuz nasıl?

Kadro iyi. Willian'a da burda diss attım bikaç kez de, diss attığımdan beri golleri sıralıyor. :D

Galatasaray kadrosu iyi hoş da CDM'ler MM ve HH oluyor, o sakat. Bi de Sneijder M/L olduğundan hiç oyunda değilmiş gibi. :redface: O yüzden sattım GS kadromu, yeni bi kadro kuruyorum, Pedro, Ogbonna ve Marchetti için para lazım, sonra tamam. :D

Navas'ın olduğu hat, hat değildir. Rezalet futbolcu :bansign:

Kadro iyi. Willian'a da burda diss attım bikaç kez de, diss attığımdan beri golleri sıralıyor. :D

Benim takımın top scorer'ı şu an :D

Galatasaray kadrosu iyi hoş da CDM'ler MM ve HH oluyor, o sakat. Bi de Sneijder M/L olduğundan hiç oyunda değilmiş gibi. :redface: O yüzden sattım GS kadromu, yeni bi kadro kuruyorum, Pedro, Ogbonna ve Marchetti için para lazım, sonra tamam. :D

Ya ben geçen sene 2 kadro kurdum. Bitanesi UltraMegaVoltran dı Ronaldo lu falan. Diğeri Galatasaray dı. 3 maç Ronaldo lu kadromla Online Div oynuyordum. 1maç Gs ile Single Div oynuyordum kondisyonları toparlamak için. Gene aynı şekilde yaparım diye düşünüyorum.

Ya ben geçen sene 2 kadro kurdum. Bitanesi UltraMegaVoltran dı Ronaldo lu falan. Diğeri Galatasaray dı. 3 maç Ronaldo lu kadromla Online Div oynuyordum. 1maç Gs ile Single Div oynuyordum kondisyonları toparlamak için. Gene aynı şekilde yaparım diye düşünüyorum.

Ben de o tarz bişey yapıyordum da sonra yedek kadroya biraz daha harcayıp hep online oynadım, offline sıkıyor :D

orhanlar yuzunden oyun rezil oluyor adam offline oynayip ronaldoyu almis

ilk macimi yaptim utde. oyun hizi yavaslamis mi biraz 13 e gore? agir ilerliyor sanki yoksa ben de mi problem?

Beyler oyunu playstore'dan aldımda iki tane key yollamış biri normal oyun diğeride FUT kodu 4 tane gold paket veriyomuş sanırım bunu nereye yazacaz? Origin redeem kabul etmiyo oyun indikten sonra mı aktive edecez bunu anlamadım

Geri
Üst Alt