FIFA Ultimate Team

Onemli değil. Vela da iyidir bu arada da full kimyada olmayan topçu sevmiyorum hiç, gözüme batıyor, ondan söyledim. :D Yalnız kadro baya iyiymiş Pepe-Xabi-Coentrao güzel. Kendi yedek kadromu satıp bunu kurmayı düşündüm bi an, sağ tarafta Montoya ve Pedro ile. :D

Valla henüz FUT'ta acemi sayılırım orta şeker bir şey yaptım. Yedeklerde sağlam. Bir süre idare eder :)

nickname alayım, arada paslaşırız :))

Ulan 5-1 aldığım maçın sonunda, maç bitti Ut'den koptu. Ne galibiyet sayıldı ne de coin geldi. Üstüne maç sayısı da azaldı. Mal bu Ea çalışanları yıllardır bir düzeltemediler şu problemi.

Bu arada benim enteresan bir sorunum var. Oyuncuları satın aldım ama hala Expired kısmına düşmedi. Bir kaç saattir böyle.

IJZbA6G.jpg

Bu arada benim enteresan bir sorunum var. Oyuncuları satın aldım ama hala Expired kısmına düşmedi. Bir kaç saattir böyle.

IJZbA6G.jpg

Biraz önce anlattığım olay, "completing glitch". Bi süre böyle kalır, EA ne zaman isterse düzelir. Şu anda hafta sonu olduğu için Pazartesi günü düzeltmeleri yüksek ihtimal.

Ulan 5-1 aldığım maçın sonunda, maç bitti Ut'den koptu. Ne galibiyet sayıldı ne de coin geldi. Üstüne maç sayısı da azaldı. Mal bu Ea çalışanları yıllardır bir düzeltemediler şu problemi.

bu sabah ben de ilk yarıyı 5-1 bitirdim,adam ikinci yarı bıraktı hiç hareket etmiyor,dakika 55 tak elektrikler kesildi,sonraki maçlarda coin reduce'a maruz kalcaksın dediler

Packten çıka çıka duff çıktı iyi mi :D

Oyun sonunda elime gecti. :D

Hemen FUT'a basladik tabii. Simdi yavas yavas 100k'yi bir hesaba toplayacagim, sonra da güzel bir takim kuracagim.

Geri
Üst Alt