FIFA Ultimate Team

Eyvallah hocam Çok iyi değilim Geçen sene başladım fifa oynamaya online maçlar keyifli oluyor gerçekten para kasma mevzusu sıkıntılı biraz ut de Gscimbom olarak bi turnuva yapsak hoş olur aslında hazır okullar falan tam kasmamışken

Zamanla hepsi düzenlenir turnuvaların.

EPL kadrosu kuranlar genelde Walker'ı alıyor sağ beke ama ben Richards'ı tercih ederim.

Sabri'yi aldim ben :D Kadroda chemistry e inanmayanlardanim. Pace yetiyor bana

demin inanmiyacaksiniz Full Gs kadromla ilk yarida 14 Sut cektigim ,rakibin ise 0 Sut cektigi maci kaybettim.Bu Ea Bizim Takim formsuz diye benim oyuncularida Kötülemis olmasin :(

ilk yarisi 7-0 bitecek maci rakip 8Sut ben 20 ile bitirdim maci 2-1 kaybettim.Olmaz böyle bir sey

demin inanmiyacaksiniz Full Gs kadromla ilk yarida 14 Sut cektigim ,rakibin ise 0 Sut cektigi maci kaybettim.Bu Ea Bizim Takim formsuz diye benim oyuncularida Kötülemis olmasin :(

ilk yarisi 7-0 bitecek maci rakip 8Sut ben 20 ile bitirdim maci 2-1 kaybettim.Olmaz böyle bir sey

Bu kadar üzülme be :D Olur böyle şeyler.

Forvetlerini degistir. Ben Soldado ile her mac 5-6 gol atiyorum :)

UT degil yaparsak normal takimlar ile yapiyoruz.

Bu sene ama 2v2 yapacaktik yanilmiyorsam.

Bu kadar üzülme be :D Olur böyle şeyler.

Bizim takim dan dolayi hep böyle renktas .Antalya maci ve Bugünkü mac karisimi bir mac oldu :D

Iste kadrom.büyük ihtimalle yarin saticam ve bizim takim Formda olmuyana kadar Kullanmiyacam bu oyunculari.ayrica Bruma oyundada en etkili isimdi :D

t3jch.png

Beyler sizce Soldado nun yanina Burak tarzi ufak hizli bir adammi gider yoksa Llorente tarzi birimi?

Bu arada bu tupcunun hakemleri fifa'dada is basinda.. yenilmiyorum diye dandik kirmizi verdi 3. dakikada.. Inanilmaz!

bugün tek kale oynadığım 2 maçıda kaybettim şöyle almanya liginde iyi bir kadro kurmayı düşünüyorum size kaça patlar yarın traits yapacam bol bol coins lazım :D ayrıca oyun da forvete genellikle hangi chemistry kartı uygalamalıyım kaleciyle karşı karşıya çok kaçırıyorum da elimiz pese gidiyo burda atamıyoz chemisy kartı uygulayınca oyuncular güçleniyormuş hangisin yapiyim?

Geri
Üst Alt